Timpės
Tai va, kad dažniausiai būna taip, kad tos, kurios kuklinasi ir sako kad ant jų atrodo tragiškai - viskas būna ok ir atrodo labai gražiai, o tos, kurios kritikuoja kitas, pačios ant savęs dramblio nepastebi. Taip, aš kritikuoju, bet aš vien tympų ir nenešioju. Tikrai nenoriu nieko įžeisti, aš tik taip galvoju, gali būti kad yra priešingai. Tai tiesiog mano nuomonė ir tiek Paskutinį kartą redagavo Pukuse 2011 Bir 10, 19:40. Iš viso redaguota 1 kartą.
aš tai iš tikrųjų nematau bėdos, nesvarbu, koks žmogus ką dėi, ta prasme, nu jei gerai jaučias, tai ir zajbs, ko čia taikytis prie kitų? tik dydį normalų pasirink ir okei. o šiaip man kojos 'šakaliukai' lygiai taip pat baisiai atrodo kaip 'dramblio' kojos, nei tas, nei tas negražu, bet tai nu ką žinau, jei žmonėm gerai, koks skirtumas? mažiau reik rūpintis kaip kiti atrodo ;D
o šiaip tai man gaila žmonių, kurie taikos prie kitų ir kompleksuoja kiekvieno lašinio ar kaulo, c'mon, dėl savęs gyvenam, kol padoriai ir estetiškai atrodo, kam varžytis? man stringai iš džinsų lendantys yra baisiau už tympas su maike, honestly, ir čia jau figūra nerūpi man vpš. :D Jei aptemptos - gražu, bet jei kabo visur, tai man labai tragiškai atrodo, iš karto žmogaus aprangos stilius nukrenta mano akyse :D Nesakau kad aš koks petruškevičius ir aš apskritai neturiu teisės teisti ir kritikuoti, bet man laabai negražu. O aptemptos - tai blogiausiu atveju po bent pusiau subinę dengiančia maike, o jeigu prie paprastos maikės iki klubų, tai geriau jau nereikia. Nebent tos įmantresnės - su raštais, storesnės ar džinsų imitacijos.
Man patinka
taciau mergina turi estetiskai su jomis atrodyt. Jeigu apkunesne mergina uzsideda timpes, kurios vos sueina, maikute, kuri net siknutes nedengia, tai tikrai ne kaip atrodo. Tiesiog manau reiktu rengtis pagal savo figura ir iskilumus. Trukumu nereikia rodyt, juos reikia slept. Aš visais metų laikais timpes nešioju. man labai gražu ir labai patogu. Nuo džinsų atpratau, nes dabar manau, kad jie storina man kojas
Pati nešioju kokį ilgą džemperį arba maikutę. Noriu nusipirkti tokias storesnes timpes, kur nepersišviestų viskas. Bet vis neužtaikau ![]() Nu man rimtai nesiseka su timpom
D kažkada nusipirkau pirmas tympas, tai jos buvo žiauriai storos, trumpos, ir dar krito, tai ždž žiauriai nepatogiai jaučiausi. Prieš kelias savaites nusipirkau kitas timpas, taip pat juodas, tik dabar ilgas, bei plonas, tai ir vėl nesėkmė, žodžiu jos plonos, tai persišviečia, ir beje.. again, ir jos krenta, vienu žodžiu, užknis : DD Bet šiaip geras daiktas tos timpos:) ‹ Diskusijos ‹ Grožis ir sveikata |

DD

fuu kaip man jos nepatinka