TimpėsRedWhite,
Man susidaro toks įspūdis, kad tu savo nuomonę nori pripiršti kitiems ir kad kiti irgi taip pat manytų kaip ir tu arba man tik taip pasirodė. Jei man tik taip pasirodė tai sorry. O mano nuomonė yra tokia, kad kiekvienos merginos tai yra pasirinkimas ar timpes nešioti kaip timpes ar kaip kelnes. pati irgi nešioju timpes, bet normaliai ;d mano keletas klasiokių nešioja timpes vietoj kelnių ir nematau tiesą sakant tame nieko blogo, aišku joms nėra jos nusmukusios, kad atrodytų kaip prisišikusios D Bet jeigu kokia stambesnė mergina jas apsimauna ir dar bliuską užsideda nedengiančią subinės tai tada tikrai pritariu, kad tai yra fuiKuo toliau tuo labiau šlykščiuosi timpom prie megstinių. Trumpų megstinių. vakar praėjo, aptemptom, juodom, dar šiek tiek nublukusiom ir su trumpu megstiniu. Šlykščiau priderintų tympų dar nemačiau! Ir dar kojos storos, subinė dičkė, iš priekio irgi visas ''formas'' gali apžiūrėt.. Nu tragiška, fui fui fui.
‹ Diskusijos ‹ Grožis ir sveikata |

D Bet jeigu kokia stambesnė mergina jas apsimauna ir dar bliuską užsideda nedengiančią subinės tai tada tikrai pritariu, kad tai yra fui