Diskusijos Grožis ir sveikata

Plaukų dažymas

Vartotojo avataras

MuOn

®espect

Vilnius

21,478.95 Lt

Standartinė » 2012 Rgp 29, 19:01

Po savo bordinių/raudonų plaukų užsinorėjau vėl tapti šviesi. : D
Nu joo, iki šiol kankinuosi kad atsiauginti plaukus. Dažau kartą į 2 mėn pas kirpėją - daug plonų baltų sruogelių. Bet dar ne visiškai plaukai ataugo, todėl galiukai ryži, nefainai atrodo.

Man keista, kad merginos degina visus savo plaukus dažydamos juos visus, visą galvą. Nes šiaip, jei paviršiuje padaryti daug plonų sruogelių, tai išsiplovus galvą atrodo kad visi jie šviesūs, o kad apačioj natūralūs tai nesimato (bet svarbu plauti prieš kažkur einant, nu bent jau aš plaunu kiekvieną dieną). :] Tuo labiau, jei visa galva balta, tai po 2 sav jau vėl reikia eiti dažyt šaknis, nes labai matosi ataugę plaukai. O kai sruogelėm, užtenka 2mėnesių, kartais daugiau (priklauso nuo augimo).

Aj, ir dar sau pasakiau, kad niekada nedažysiu plaukų papigiai (nėra gerų dažų paprastose praduotuvėse, ten visur atliekos) dažais iš parduotuvių. :] Nes ir sudeginti plaukus lengva (nesvarbu ar tamsia ar šviesia spalva dažyt) ir šiaip kreivai nudažyt (nors čia gal retas atvejis).
Tai va plaukams dabar negailiu pinigų (nors jų beveik nėra : D ) ir einu geriau pas kirpėją, kuri naudoja tikrai geresnius dažus ir žino ką ir kaip daryt. Aš apie metus dažiausi visada pati, nu tai padeginau plaukus, ir šiaip blukdavo tie dažai labai greitai.

Jei turit klausimų kokių dėl plaukų tai galit klaust, ką žinosiu tą sakysiu, aš jau tiek su savo plaukais prakentėjus, visokių kaukių pasidarius, kad bent kažką dėl dažymo ir sveikų plaukų galiu patarti. : D

--------------------------------------

Vartotojo avataras

HotMess

Forumo gyventojas

United Kingdom

42,980.47 Lt

Standartinė » 2012 Rgs 18, 15:34

Dabar pas mane ruzavai raudona, patinka :)

Vartotojo avataras

Insane.

Aktyvus dalyvis

6,703.44 Lt

Standartinė » 2012 Rgs 18, 16:08

O pas mane juodai mėlyna.

Vartotojo avataras

HotMess

Forumo gyventojas

United Kingdom

42,980.47 Lt

Standartinė » 2012 Rgs 18, 19:18

Aga maciau, Insane! Man raudona buvo graziau ant taves, bet ir sita nebloga!

Vartotojo avataras

Insane.

Aktyvus dalyvis

6,703.44 Lt

Standartinė » 2012 Rgs 18, 19:35

Man ir ta ir ta labai gerai. Atsibodus raudona buvo, ir greitai blunka. Dabar bus daug mažiau vargo.

Vartotojo avataras

HotMess

Forumo gyventojas

United Kingdom

42,980.47 Lt

Standartinė » 2012 Rgs 18, 22:13

Blunka blunka.. Man ankciau, kol nebuvau balinusi, isvis nenublukdavo, o dabar kai plaukai balinti isbalinti, tai per pora savaiciu spalva dingsta beveik be zymiu :D

Vartotojo avataras

Etcetera

Moderatorė

Vilnius.

8,985.19 Lt

Standartinė » 2012 Rgs 18, 22:36

Vasarą pirmą kartą bleachinau plaukus, atseit, turėjo vėliau gautis LABAI raudona. Aha, oranžinė buvau : D bet Lietuvoj vėl savais dažais (ne rankų darbo) dažaus ir neturiu nusiskundimų, tik tas mėnesis greit praeina, o plaukai taip greit auga... Anksčiau erzino tai, kad visada raudonas vanduo bėga, viską išteplioju : D bet pripratau. Dabar čia kaip koks SOLOMON tagas, tik abstraktus ir raudonos žymės : D

saule69

Lankytojas

117.00 Lt

Standartinė » 2012 Rgs 23, 22:18

Įdomi istorija :D

alnida.lt

Politik

Forumo gyventojas

Blessed Luxembourg.

2,123.00 Lt

Standartinė » 2012 Rgs 28, 20:01

Su chna terliojuosi nuo birželio. Visada norėjau ryžų plaukų, nes mano tokie lietuviškai pilki, bespalviai : (. Nors procesas labai ilgas, purvinas ir nemaloniai kvepiantis, rezultatai labai patinka. Ir gera žinot, kad nežaloju plaukų chemija. Čia taip atrodė po pirmo dažymo. Dabar spalva sodresnė, tamsiai oranžinė.

http://sphotos-e.ak.fbcdn.net/hphotos-a ... 8370_n.jpg

Vartotojo avataras

HotMess

Forumo gyventojas

United Kingdom

42,980.47 Lt

Standartinė » 2012 Rgs 29, 13:48

Labai grazi spalva! Strawberry Blond ;)

future_man

Lankytojas

341.00 Lt

Standartinė » 2012 Rgs 29, 23:19

O HotMess panelės varinė plaukų spalva nuostabi :)
100 balų iš 10 galimų.
Ir nedrįskite ginčytis su matematikos mokytoju :)

Vartotojo avataras

HotMess

Forumo gyventojas

United Kingdom

42,980.47 Lt

Standartinė » 2012 Rgs 30, 13:09

Mano paneles? Wtf??

Nusidaziau saviskius "hot cinnamon" spalva, labiau nesa i ruda su raudonu atspalviu. Meginu iprasti :)

Mano plaukuciai dabar ^^
Paveikslėlis
Paskutinį kartą redagavo HotMess 2012 Rgs 30, 13:10. Iš viso redaguota 1 kartą.

future_man

Lankytojas

341.00 Lt

Standartinė » 2012 Rgs 30, 14:40

ei nesiervinki Egluže
te žodis panelė ne prie ko buvo :)
labai graži plaukų tavo spalva nuostabus stilius gražios pirštinės :)
atleiski nepyki :)

Vartotojo avataras

Draco'a

Forumo gyventojas

1,004.53 Lt

Standartinė » 2012 Spa 28, 16:52

Negaliu apsispręst ką daryt, tamsint plaukus ar ne? dažyčiau tamsiai ruda,dabar su nuplaunamais, tai super tinka, bet. labai susidrožčiau plaukus, jei juos nusidažyčiau tamsiau? nes ir plaunu kiekvieną dieną ir karčio jiem nepagailiu,nors stengiuos kuo mažiau. :D ir ar įmanoma po to nusiimti dažytą spalvą ir vėl grįžt prie natūralios? žinau kad su tokia chemija blondines nuiminėja, bet ar tamsesenes paeitų? :D ačiū jei kas atsakys,plaukų dažyme neesu labai nusimananti kol kas :D

Vartotojo avataras

HotMess

Forumo gyventojas

United Kingdom

42,980.47 Lt

Standartinė » 2012 Spa 31, 13:03

Tamsus dazai negadina taip baisiai plauku, nereikia panikuoti be reikalo

Diskusijos Grožis ir sveikata

Linksmas.net on Facebook  Tapk gerbėju

Šiandien:

Imagination.lt

Dabar prisijungę