Diskusijos Grožis ir sveikata

Menstruacijos

cry.me.a.river

Įsijaučiantis

2,460.00 Lt

Standartinė » 2011 Geg 02, 17:56

Kaip keista pasidarė, kai visos rašo, kad nekenčia tų dienų. O aš laukiau nesulaukiau kada jos prasidės.: D Kad jos prasidejo tai tokia laimė buvo. Kodėl džiaugiausi? Nes menesinės parodo, kad esi sveika, nėra jokios ligos ir,kad jau subręndai. : ) P.s. kai čia rašė, kad vaikai vien tik problemas daro.. Taigi vaikas - nauja gyvybė, naujas potyris. Gi moterimis gimėm, reikia džiaugtis, kad gali turėti vaiką. Vaiko auginimo visiškai nebijau, nes žinau kiek tai kelia džiaugsmo. ^^ Ir jeigu jūs bijot to gimdymo skausmo tai iš viso patyliu. :D

--------------------------------------

Vartotojo avataras

Pukuse

®espect

Vilnius

-5.00 Lt

Standartinė » 2011 Geg 02, 18:04

Man tai dar anksti tikrai, bet kartais irgi pagalvoju kad pirma reikia išsimokslint, pasiekt kažką, o tik tada vaikus augint. Bet, patiem vaikam daug smagiau kai jauni tėvai, o ne vaikui 18 o tėvam po 60.

cry.me.a.river

Įsijaučiantis

2,460.00 Lt

Standartinė » 2011 Geg 02, 18:08

Šiaip, manau, gimdymas yra išbandymas moteriai. Aišku gali mokėt pinigus, kad suleistų vaistų nuo skausmo ir nieko nejustum. Na bet gryna nesamonė gimdyt ir nieko nejust. Kažinau ko jau ko, bet skausmo bijau, bet gimdymo tai tikrai tikrai nebijau. Kažkiek ir laukiu. : D
Paskutinį kartą redagavo cry.me.a.river 2011 Geg 02, 20:47. Iš viso redaguota 1 kartą.

Swaguryte

Lankytojas

117.00 Lt

Standartinė » 2013 Rgp 31, 09:12

Merginos,patarkit ka daryti,po lygiai savaites iskrendu i turkija,ta,bet po savaites man turetu prasedeti mm. Tai ka daryti? Ar stenktis kad jos prasidetu veliau ar anksciau??

ligita 510

Lankytojas

147.00 Lt

Standartinė » 2013 Lap 10, 17:59

aš dar šiaip nesergu ir nežinau kos šis jausmas tik linkiu jums visoms laimingai persirgti

Diskusijos Grožis ir sveikata

Linksmas.net on Facebook  Tapk gerbėju

Šiandien:

Imagination.lt

Dabar prisijungę

Šiuo metu prisijungę 0 narių :: 0 registruotų, 0 slaptų ir 0 svečių
Daugiausia vartotojų (795) buvo 2025 Gru 08, 09:28

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių