|
‹ Diskusijos ‹ Grožis ir sveikata
-

Vykst
- ®espect
-
- Kaunas
- 5,382.40 Lt
» 2010 Rgp 26, 12:42
jo...blynai...
-------------------------------------- Rekomenduojam :) -->
-

Hawaii
- Dalyvis
-
- 20.00 Lt
» 2010 Rgp 30, 12:21
Miyuki. rašė:panos, kaip aš nekenčiu šito dalyko. pvz šiandien sugadino planus eiti pasportuot.
nežinau ką ten sugadino, kiek žinau tai jeigu sportuoji kai tau tos dienos, tai mažina skausmus, kartais būna ne tokios gausios ir trumpesnės. Ir vistiek kiek jau sergu ir sportuoju reguliariai, gal tris ar keturis kartus esu jautus skausmus, bet silpnus išgerdavau "No-spa" ir praeidavo. Nemanau,kad menstruacijos trukdo sportuoti.
-
Hiphoper64
- Patyręs forumietis
-
- Vilnius
- 9,830.21 Lt
» 2010 Rgp 30, 12:37
O man prasidėjo per anksti. Sirgau rugpjūčio 5 ar 4, o užvakar vėl prasidėjo.. Nesuprantu, gal kažkas negerai? 
-

Hawaii
- Dalyvis
-
- 20.00 Lt
» 2010 Rgp 30, 12:43
nemanau. nereguliarios matyt ir tiek. aš tai net nesivarginu skaičiuodama kada man jos bus, tiesiog kada atsiranda tada. : D
-

adolfina
- ®espect
-
- 5,039.46 Lt
» 2010 Rgp 30, 13:22
Deisiukia rašė:Man tai mama kai buvo pripirkus 3 pakuotes paketų, tai po sekančių mėnesinių baigsis  Kokius siūlot pirkt? Ir kokius jūs naudojat? 
man kai buvo, tai naudojau always naktinius. nors jie labai didelis, bet gerai sugeria. hiphoper, kažkas turbūt negerai, nes gi negali tą patį mėnesį kelis kartus būt.
Paskutinį kartą redagavo adolfina 2010 Rgp 30, 13:23. Iš viso redaguota 1 kartą.
-

rausvas.katinėlis
- Patyręs forumietis
-
- 9,220.27 Lt
» 2010 Rgp 30, 14:46
o siaubi, always buvo tikra tragedija, kai dar buvo guminis paviršius  nesenai susiprato ir dabar jau pakečiukai padengti, berods, medvilne. aš tai siūlyčiau išbandyt kelių firmų produktus, išsirinksi, kurie tau bus patogiausi. o, hiphoper, nesijaudink, dar tavo ciklas nėra susireguliavęs. Jeigu tai kartosis ir kitą mėnesį, tada kreipis į ginekologę.
-

MuOn
- ®espect
-
- Vilnius
- 17,748.95 Lt
» 2010 Rgp 30, 14:54
Hawaii rašė:nemanau. nereguliarios matyt ir tiek. aš tai net nesivarginu skaičiuodama kada man jos bus, tiesiog kada atsiranda tada. : D
O aš kaip tik į telefono kalendroių parašau m raidę, bet šiaip tai man jo nereik, nes jau jaučiu kai 1-2 dienas prieš skauda pilvą. hophoper, Ciklas nesusireguliavęs.. Nieko baisaus. Man visada prasidėdavo kas 3 savaites anksčiau, tad nieko baisaus. : )
-

Deisiukia
- Dalyvis
-
- Skuodas
- 543.00 Lt
» 2010 Rgp 30, 17:51
AdolfinaHitler. rašė:man kai buvo, tai naudojau always naktinius. nors jie labai didelis, bet gerai sugeria. hiphoper, kažkas turbūt negerai, nes gi negali tą patį mėnesį kelis kartus būt.
Tu dieną juos naudoji? Man sesė irgi naktinius Always'us nupirko, bet (nors nebandžiau) man atrodo, kad nelabai patogu juos dieną naudot. Tiesiog per dideli. Bet dėl sugėrimo, tai visom keturiom už.
-

applePIE
- Patyręs forumietis
-
- 166.00 Lt
» 2010 Rgp 31, 14:28
Kaip jūs visos atsainiai į viską žiūrit, kam eit pas ginekologę, gi praeis ir bla bla bla. Kai mėnesinės vėluoja NĖRA NORMALU. Pačiai taip buvo ir galvojau taip pat kaip jūs, kad praeis. Ir ką, dabar jau trečias mėnesis neišeinu iš gydytojų, va kuo baigėsi tas "praeis". Pas ginekologę eiti nereikia bijot, ant tos kėdės jūsų niekas prievarta tikrai nesodins. O jei ir pasodins, kas čia tokio, matę jos visko pakankamai. Todėl mano manymu reikia nežaisti su tokiais dalykais. (:
-

Meja
- Patyręs forumietis
-
- Vilnius
- 3,439.75 Lt
» 2010 Rgp 31, 14:33
MuOn rašė:O aš kaip tik į telefono kalendroių parašau m raidę
čystai, aš lygiai taip pat :D
-

Pukuse
- Legenda®y
-
- Vilnius
- 1,485.23 Lt
» 2010 Rgp 31, 18:13
applePIE rašė:Kaip jūs visos atsainiai į viską žiūrit, kam eit pas ginekologę, gi praeis ir bla bla bla. Kai mėnesinės vėluoja NĖRA NORMALU. Pačiai taip buvo ir galvojau taip pat kaip jūs, kad praeis. Ir ką, dabar jau trečias mėnesis neišeinu iš gydytojų, va kuo baigėsi tas "praeis". Pas ginekologę eiti nereikia bijot, ant tos kėdės jūsų niekas prievarta tikrai nesodins. O jei ir pasodins, kas čia tokio, matę jos visko pakankamai. Todėl mano manymu reikia nežaisti su tokiais dalykais. (:
Tai negi dėl kiekvieno šūduko eisi pas gydytoją? Tikrai gerai žinau, mum buvo privaloma pamoka ir sakė kad pirmus tris metus mėnesinės gali būti nereguliaros ir nieko čia tokio.
-

Victoria.
- Dalyvis
-
- 1,420.96 Lt
» 2010 Rgp 31, 18:20
Taip mums irgi sakė kad apie 2-3 metus po pirmuju menesniniu turi ciklas normaliai susireguliuot.
-

metaforaa
- Forumo gyventojas
-
- Tauragė.
- 1,591.74 Lt
» 2010 Rgp 31, 20:16
dėl citrinų tiesa, mano mama kažkada tyčia valgė kad nesirgtų kažkokias kelias dienas, bet paskui pasigailėjo, nes buvo daug.; D
-

applePIE
- Patyręs forumietis
-
- 166.00 Lt
» 2010 Rgp 31, 20:27
Tai manau jums ir pačioms aišku, kad nekalbu apie pirmus trejus metus kada gali būti nereguliarios mėnesinės. Apskritai, čia kiekvienos merginos asmeninis reikalas kiek jai rūpi jos sveikata. Bet šiuo metu aš geriau gaiščiau savo laiką ir eičiau dėl nors ir nereikšmingų sutrikimų pas gydytoją, nei po to kentėčiau pasekmes.
-

saulė.pasaulio
- Moderatorė
-
- 10.00 Lt
» 2010 Rgp 31, 20:43
metaforaa rašė:dėl citrinų tiesa, mano mama kažkada tyčia valgė kad nesirgtų kažkokias kelias dienas, bet paskui pasigailėjo, nes buvo daug.; D
Man nebuvo daug. ; D man asmeniškai kaip tik po to susinormalizavo ciklas. 
‹ Diskusijos ‹ Grožis ir sveikata
|
|
|