Diskusijos Grožis ir sveikata

Menstruacijos

Vartotojo avataras

adolfina

®espect

5,039.46 Lt

Standartinė » 2010 Rgp 31, 21:29

Deisiukia rašė:
Tu dieną juos naudoji?
Man sesė irgi naktinius Always'us nupirko, bet (nors nebandžiau) man atrodo, kad nelabai patogu juos dieną naudot. Tiesiog per dideli. Bet dėl sugėrimo, tai visom keturiom už.

taip. dieną. kitos išeities nebuvo. šiaip man tai jie netrukdo. gali pabandyt nusipirkt, arba iš sesės paimk. jei nepatiks, tai nenaudok.(:

--------------------------------------

Rekomenduojam :) --> 

Vartotojo avataras

Miyuki.

Patyręs forumietis

Tokyo

9,798.92 Lt

Standartinė » 2010 Rgs 01, 09:51

Hawaii rašė:nežinau ką ten sugadino, kiek žinau tai jeigu sportuoji kai tau tos dienos, tai mažina skausmus, kartais būna ne tokios gausios ir trumpesnės. Ir vistiek kiek jau sergu ir sportuoju reguliariai, gal tris ar keturis kartus esu jautus skausmus, bet silpnus išgerdavau "No-spa" ir praeidavo. Nemanau,kad menstruacijos trukdo sportuoti.

Man ne dėl skausmų, aš tiesiog negaliu, mano kojos būna susispaudę, bandžiau sportuot, bet negaliu atsipalaiduot.

Vartotojo avataras

Magly

®espect

Vilnius

36.00 Lt

Standartinė » 2010 Rgs 01, 11:00

AdolfinaHitler. rašė:taip. dieną. kitos išeities nebuvo. šiaip man tai jie netrukdo. gali pabandyt nusipirkt, arba iš sesės paimk. jei nepatiks, tai nenaudok.(:

aš irgi pirmą mėnesinių dieną dedu naktinius, nes kitaip reik kas 15min į wc bėgt jeigu mažesnį įsidedu;dd

Vartotojo avataras

Pukuse

Legenda®y

Vilnius

1,485.23 Lt

Standartinė » 2010 Rgs 08, 17:58

Mane tai nervina kad man bentjau žiauriai nejauku kažkaip eit į tūliką ir keistis tuos paketus dėl tų lipučkių garso.Nes dažniausiai ten būna žmonių, o gi po visus aukštus nebėgiosi neieškosi kur yra tuščias. O ir vistiek visąlaik ir draugės susigrūda į tą tūliką.

Vartotojo avataras

Miyuki.

Patyręs forumietis

Tokyo

9,798.92 Lt

Standartinė » 2010 Rgs 08, 19:45

man irgi nepatinka garsas. ir namie kartais nejauku būna kai namiškiai yra

Vartotojo avataras

*AgnyČy

®espect

Kaunas

43,380.74 Lt

Standartinė » 2010 Rgs 08, 20:44

Joo,va tas tai užknisa;DD
o šūlėj kaip?..;x

Vartotojo avataras

Pukuse

Legenda®y

Vilnius

1,485.23 Lt

Standartinė » 2010 Rgs 08, 21:14

Tai aš apie mokyklos wc ir kalbėjau. Pvz aš du kartus per savaitę einu į chorą, tai išvis nuo 8h ryto iki 6h vakaro kartais prabūnu. Nu tai ne tik paketą, bet ir tamponą įsidedi, bet net pusei dienos neužtenka. Tai tenka eit, nes ir šiaip nesveika, bet ir džinsus išsikruvini ir dar nemažai. O pvz šiais metais 1 pamoką laukt reiks, tai pas draugę eisiu, tai irgi nejauku ten viską keistis. Nu bet geriau nei vaikščiot raudonais džinsais.

Vartotojo avataras

Miyuki.

Patyręs forumietis

Tokyo

9,798.92 Lt

Standartinė » 2010 Rgs 08, 22:17

Aš tai šūlėj prabūnu tas 6 pamokas, tada lekiu namo, susitvarkau ir tik tada einu į būrelius ir panašiai. Nes mokykloj tai žiauriai nemalonu, tie tualetai tokie 'atviri' (kojos matosi ir sienos jų ne iki lubų, su tokiu tarpu)

Vartotojo avataras

Magly

®espect

Vilnius

36.00 Lt

Standartinė » 2010 Rgs 09, 08:06

jo, dar būna kokios bjaurybės gretimoj kabinoj atsistoja ant klozeto ir spokso pas tave į kabina;o

Vartotojo avataras

meowolf

Forumo gyventojas

Kaunas

6,280.72 Lt

Standartinė » 2010 Rgs 09, 14:14

Dar ir tokių būna? ;x

Vartotojo avataras

Vykst

®espect

Kaunas

5,382.40 Lt

Standartinė » 2010 Rgs 09, 14:44

tai wtf kas ten per garsas, ką ten plėšot?;dd

Vartotojo avataras

itwasnotme

Patyręs forumietis

planeta Žemė

460.34 Lt

Standartinė » 2010 Rgs 09, 14:50

nusipirk ir suprasi:D

Vartotojo avataras

cloudmaker

Patyręs forumietis

913.65 Lt

Standartinė » 2010 Rgs 09, 15:21

Nekenčiu :D pirmom dienom galima iš proto išeit. Pirma ir antra siaubingiausios, o trečia jau pusė bėdos.

Vartotojo avataras

Deisiukia

Dalyvis

Skuodas

543.00 Lt

Standartinė » 2010 Rgs 09, 15:24

Ai, va, dar vienas toks aktualus klausimėlis: kaip jūs persirengiat einant į kūno kultūrą, kad niekas nepamatytų paketo? :whata: :cha:

Vartotojo avataras

saulė.pasaulio

Moderatorė

10.00 Lt

Standartinė » 2010 Rgs 09, 15:33

Aivarai, tai tu paprašyk kokios draugės, kad plėštų ir tu išgirstum ; DD arba pasiimk mamos ir pamėgink ; D
Man tai pirma diena tiktais baisi būna. Toks bjaurus jausmas, skauda, silpna, pykina. Bet kai išgeriu vaistų ar pamiegu geriau palieka.
Sirgdama beveik niekada nedarydavau kūno kultūros, o kai darydavau tai rengdavausi ir tiek. Labai jau čia didelė paslaptis nuo panelių, kad sergi. Juk visos serga. : ) Nu tarkim pas mus persirengimo kambarėlyje būdavo dušai (ir dabar yra ten, kur mokausi). Tai spėju ir pas jus yra (manau visuose persirengimo kambariuose yra). Tai renkis ten, jeigu gėda rengtis prie kitų panelių : )

Diskusijos Grožis ir sveikata

Linksmas.net on Facebook  Tapk gerbėju

Šiandien:

Imagination.lt

Dabar prisijungę

Šiuo metu prisijungę 0 narių :: 0 registruotų, 0 slaptų ir 0 svečių
Daugiausia vartotojų (555) buvo 2010 Bir 02, 08:13

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių