|
‹ Diskusijos ‹ Grožis ir sveikata
-

MuOn
- ®espect
-
- Vilnius
- 21,478.95 Lt
» 2010 Rgs 09, 17:15
Man tai keista, kad čia kažkas sakė, jog prie draugių nemalonu. O kas čia tokio? Juk jos tavo draugės, kaip gali būti nemalonu, juk pas visas tas pats. O dėl mokyklos tai sutinku, bet vistiek, juk neateis pana iš nežvengs oo jinai keičia paketą cha cha. : D Nemalonu, bet ką jau darysi,. Svarbiausia prakentėti pirmą ir antrą dieną, vėliau jau viskas ok. :]
--------------------------------------
-

saulė.pasaulio
- Moderatorė
-
- 24,821.77 Lt
» 2010 Rgs 09, 17:24
Aš tai tikrai neidavau, kai būdavo pirma ar antra diena. O paskui jeigu žinodavau, kad ką įdomaus veiks (tinklinį žais) visada stengdavau nueiti ; D
-

MuOn
- ®espect
-
- Vilnius
- 21,478.95 Lt
» 2010 Rgs 09, 17:29
O aš visada visur einu kad ir kokia diena, bet užtat pirmosiomis dienomis labai bijau pratekėt, siaubingos tos mėnesinės pas mane, nekenčiu.
-

*AgnyČy
- ®espect
-
- Kaunas
- 44,364.82 Lt
» 2010 Rgs 09, 17:42
Persirengt, kad nematytų? Hmm,aš tai atsisėdu ir tiek,nk nesimato:DD Čia jei prie kokių nepažįstamų,o su draugėm tai visad pasisakom kaip kas kuriai;D O šiaip tai užknisa kai reik į šūlę eit,o tos dienos;/
-

Miyuki.
- Patyręs forumietis
-
- Tokyo
- 10,630.92 Lt
» 2010 Rgs 09, 18:07
Man mamukas leidžia neit tom dienom. 
-

MuOn
- ®espect
-
- Vilnius
- 21,478.95 Lt
» 2010 Rgs 09, 18:54
Kai turėsit darbą, tai irgi mamukas leis neit į jį dėl mėnesinių? : D Nu ok, gal jau tuo metu susinormalizuos, o gal ir ne.
-

cloudmaker
- Aktyvus dalyvis
-
- 930.65 Lt
» 2010 Rgs 09, 19:11
Muon> man irgi jos klaikios.. Miyuki> nejuokink 
-

saulė.pasaulio
- Moderatorė
-
- 24,821.77 Lt
» 2010 Rgs 09, 19:34
MuOn rašė:Kai turėsit darbą, tai irgi mamukas leis neit į jį dėl mėnesinių? : D Nu ok, gal jau tuo metu susinormalizuos, o gal ir ne.
Tai čia du skirtingi dalykai. Asmeniškai aš tai nekenčiau sportuoti. Todėl visada naudodavausi mėnesinėmis, kad nereikėtų daryti ir būtų normalus pasiteisinimas. O kitus visus darydavau. ; D į mokyklą tikrai eidavau ir sirgdama. Ir nesijuok, į darbą kitos gal ir neis tomis dienomis, nes kitoms būna tragiškos mėnesinės. ;pp Tikrąją to žodžio prasme. Alpsta, vemia ir t.t. Pažįstu pati tokių.
-

cloudmaker
- Aktyvus dalyvis
-
- 930.65 Lt
» 2010 Rgs 09, 19:40
Jo, aš irgi tokių pažįstu keletą. Didelė užuojauta. Gerai, kad man dar nėra tiek blogai, kad neičiau į mokyklą. Nors visuomet pasinaudoju galimybe pailsėti per kūno kultūrą 
-

MuOn
- ®espect
-
- Vilnius
- 21,478.95 Lt
» 2010 Rgs 09, 19:56
Tai aš čia šnekėjau Miyuki, o ne toms, kuriom tikrai labai blogai. Manau, dėl labai gausių mėnesinių ir pilvo skausmo tai neverta namie sėdėti, galima drąsiai eiti į mokyklą/darbą, juk yra dabar visokios tabletės, o dėl mėnesinių gausios tai parsiduoda specialūs paketai, būna ir tokių, kur atskirai žmonės parduoda nes parduotuvėse nėra tokių. ;p O šiaip, nepažįstų tokių, kurioms jau tikrai žiauru būtų, bet esu girdėjus atvejų, užjaučiu tokias. O per kūno kultūrą tai žinoma kad nelabai yra sportuoti per kokią antrą mėnesinių dieną. : D Bet per 4 ir toliau jau tikrai galima. Tik keista, kad daug kas ssko, jog kaip tik labai naudinga per mėnesines sportuoti, o mano klasiokė nuėjo pas ginekologę ir pasakė kad per mėnesines geriau nesportuoti, ypač jeigu gausios ir su skausmais.
-

Miyuki.
- Patyręs forumietis
-
- Tokyo
- 10,630.92 Lt
» 2010 Rgs 09, 20:35
Tai nesakau kad jau kada mėnesinės tada ir neinu.  būna kad blogai jaučiuosi pirmom dienom, kartais ir pasinaudoju mamos gerumu.  ir šiaip jeigu kas tai ji iškart 'įpaišo' kažkokią ligą, menkės kartą gal 9 dienas buvo, man tai nieko, bet mama tai vos ne plaukus nuo galvos rovėsi. o į kūno kultūrą tai net nereikia prašytis, kad leistų nesportuot, vis vien nieko nedarom, mokytoja kažkokia tinginė. 
-

Ginc.
- Patyręs forumietis
-
- Zarasai
- 23,787.16 Lt
» 2010 Rgs 12, 17:32
Paskutines 2 kūncės pamokas taip tingėjau sportuot, tai mokytojui pasakiau, kad negaliu, tai leido nieko neveikt  Bet blem dabar užtat reiks sportuot per dienas. Nėra man jos nei skausmingos, nei labai gausios, bet vistiek per jas vengiu daug judėt..
-

artika
- Aktyvus dalyvis
-
- 839.67 Lt
» 2010 Lap 26, 19:00
nekenčiu jų. namie tai dar puse velnio, bet mokykloj tai jau visas velnias:DD
-

Gabe7
- Forumo gyventojas
-
- 33,236.51 Lt
» 2010 Lap 26, 20:49
man tai gan pasisekė su jom.  Beveik niekada neskauda pilvo,o jei skauda - paprasti vaistai iškart numalšina.Ir nėra gausios,todėl mokykloj per daug baimintis nereikia.To pasekoj - nebūna tos slogios nuotaikos.Tačiau,trunka gana ilgai ir gana dažnai. dėl kūno kultūros tai tikrai ne problema pasakyt,nes kūno k. atskirai mergaitėm ir berniukam,moyktoja moteris,tai nematau čia jokios problemos tame.  Kažkada ir vyrui tekdavo sakyt,nieko blogo nebūdavo.
-
Politik
- Forumo gyventojas
-
- Blessed Luxembourg.
- 2,123.00 Lt
» 2010 Lap 26, 22:04
Buvo viskas gerai, bet dabar jau koks pusmetis 6 minimum dienas būna. Ir dar tokios ohoho. I hate my life.
‹ Diskusijos ‹ Grožis ir sveikata
|
|
|