MenstruacijosOo, gausios menėsinės.. Kažkada ir man taip buvo, kad net į mokyklą nėjau, nes jau per pusvalandį reikėdavo bėgti keisti.. Geriausia nueiti pas ginekologę, bet ji tik vaistų išrašys ir viskas. : )
Man tai būdavo labai labai gausios, kai dažnai į vonią eidavau pagulėti, nejudėdavau, daug vagydavau. Dabar išvis į vonią gulėt neinu o tik į dušą, pajudu tikrai daugiau, ir pas mane dabar visiškai normalios ir neilgos. :]
galima. ne tai kad nukraujuot, bet mums pasakojo kaip panelė ~2mėn ištisai kraujavo, t.y. jai buvo mėnesinės, tai jin neteko pusės kraujo ir alpdavo kas porą valandų, kol galiausiai motina sumąstė ją pas ginekologą nuvest o.O As pvz negaliu nei vitamino C gert nei kokiu citrinu valgyt nes nusikelia menesines tai vos ne menesiais..
Pagreitint kokia diena gal ir galima..as tai prigerio vitamino E,laikau pusle silta ant pilvo,vonioj karstoj paguliu,valgau daug riesutu ir yvairiu kosiu..O nuo skausmo man tik brendis padeda Rimtai as kzkur 50gramu isgeriu ir kaip ranka labai greit nuema..,Jei neskanu i kava isipilu ‹ Diskusijos ‹ Grožis ir sveikata |