Licėjaus stojamieji 2011 m.
nežinau, pati stojau į licėjį ir nėįstojau, net nelabai arti ribos buvau, gal apie vidurį. O šiaip viskas ten realu, na, tik gal kai kurie mokytojai tikrai perspaustai myli savo dalykus ir verčia mokytis nesąmones. Pvz dailės, muzikos. tarkim izikos viena mokytoja kas antrą pamoką būna kažkokiuose bandymuose ar kažkur ir net nesiteikia vest pamokos. bet šiaip į tokius dalykus nekreipiant dėmesio (bet manau kad reiktų kreipt) tai gal ir puikimokykla. O šiaip tai bepigu licėjui geriausia mokykla vadintis - geriausius mokinius susirenka, tai aišku kad egzaminus geriausiai jie ir išlaikys. Tai nepasakyčiau kad ten tie mokytojai superiniai, tik tas esmė kad gera terpė mokytis tarp protingų žmonių o ne tarp neigiamais besimokančių. Paskutinį kartą redagavo Pukuse 2011 Lie 15, 00:06. Iš viso redaguota 2 kartus.
Matai, ten Pukuses sesė mokinasi (ar jau baigė mokslus, nžn), tai ji tikrai žino ką kalba. Ir taip, tas dalykas, kad ten nelabai retai pamokų nėra, yra tisa. Bet asmeniškai aš bent jau tame problemos nematau, nes kursas spėjamas išeiti visas be jokių problemų.
![]() tagi, kad žinau.
ir iš karto yra teigiama, kad aš čia nesąmones skleidžiu. šiaip žiauriai nekenčiu tokių žmonių, kurie nieko nežinodami ir nenuvokdami kažką teigia. ne gal, ne gali būt, ne tikriausiai - o tiesiai šviesiai (ir klaidingai, kaip džniausiai taip būna) ps matai, aš rašau dažniausiai - ty netvirtinu kad aš pasaulio bambą ir kaip aš pasakiau taip ir yra. Ir žinok tik šiaip sau paėmiau šių pamokų mokytojus, pati sugalvojau. Va, nori kelias pavardės atspėsiu - Sindaravičius, istorijos mokytojas. Šidlauskas - etikos ir tikybos. Kacėnienė, Šiaulienė - matiekos mokytojos. lietuvių man atrodo Aleksienė, ar bent jau kažkaip panašiai, jai labai patinka nagrinėt Škėmą, ir tu tą tikrai pastebėsi, nes tau šitos pačios mokytojos ir bus, kurias aš žinau. Nu nebent paskui į TB pereisi tada kogero pasikeis, bet aš šito nežinau taigi neteigiu. o mokytojai kokie bus tai tikrai žinau, todėl ir teigiu. kad nebūčiau ir vėl be priežasties apkaltinta galiu pasakyt, kad ten mokytojai keičiasi kas keturis metus. Išleidžia dvyliktokus, ir tada visi tie patys mokytojai gauna devintokus. gal ir girdėjusi esi, gal ir ne. Ir žinok, kad ir kaip tau nesitikės, aš nemalu šūdo ir tai iš tikro yra tiesa. anksčiau buvo toks informatikos mokytojas kuris visą laiką liepdavo programuot, nes jam tai labai patinkdavo, jis net nemanė kad reikia laikytis kurso kažkokio. irgi ne taip jau profesionalu. ten kūno kultūros mokytoja dirba ta ''mama'' iš maximos reklamos. Visą šitą žinojai? tau TEN BESIMOKANTYS draugai pasakė? taigi: Tai manau net nereik sakyt, kieno kalbos apie licėjų yra arčiau tiesos... M? tai kieno visgi? pati net ne kažką ir pasakei. galų gale tu pasiklausei draugų iš licėjaus, o aš tokių turėt negaliu? :DDD Nu suprantu kad tų gandų yra apie viską ir vosokių, bet tai nereiškia kad viskas, kas išgirsta NE IŠ TEN BESIMOKANČIŲ žmonių yra kvaili stūmimai, ir tiesą sako tiktai tavo tie draugai. žinok ne vien jie ten mokos, ir daugiau nuomonių yra. Ir aš aišku tik tokius minusus buvau parašius, gi vistiek dažniausiai svarbiau yra aptarti minusus o ne pliusus. man Šiaip iš vienos pusės turėčiau atsiprašyti kad taip užsiplieskiau, bet galų gale gale tai irgi yra diskusijos dalis, IR, aš iš tikrųjų nekenčiu tokių žmonių, kokių bruožą jau minėjau, ir manau radusi tokį pati tavy. gal klystu, gal ne. Bet nematau reikalo tylėt Sorrowboy, nu taip, suprantu kad ten viskas spėjama, bet dėl pačių mokinių gabumo, o ne dėl mokytojų aukščiausio lygio mokymo metodų. šiaip, nėra taip jau profesionalu nevest žmonėm pamokų net dvyliktoj klasėj prieš egzus. ir net ir licėjuj
Čia ne prikolas, čia mokytojos gyvenimo būdas praktiškai IR žinai tik tau ant visų staugt, bent kartą gyvenime susilaikei o šiaip tai vistiek pats pagrindas, esminis dalykas yra puikūs mokiniai, o dauguma net ir vidutinio lygio mokytojų sugebės išmokyt tokius vaikus kaip licėjuj, nes jie paprasčiausiai gabūs ir tiek ‹ Įvairūs ‹ Studijos, mokykla |