‹ Įvairūs ‹ Studijos, mokykla
-

miisu
- ®espect
-
- 15,767.38 Lt
» 2011 Lie 17, 13:30
pukuse, tai damn nu: DDD tikrai nėra tokių žmonių, kurie yra "paprasčiausiai gabūs" ir gali be mokytojų pagalbos 100% (nu 90) išlaikyt brandos egzaminus. aš manau kad ir kokioj žiežmarių pradinėj svarbiausias pagrindas yra mokiniai, ne mokytojus gi moko.
--------------------------------------
-

Pukuse
- ®espect
-
- Vilnius
- -5.00 Lt
» 2011 Lie 17, 16:09
Aaa aš čia gal ir paprieštarausiu sau tada bet atsiminiau - kad licėjuj dauguma, ar bent jau pusė lanko papildomai pas privačius mokytojus, ir per pamoką visada atrodo kad net jau mokytojams aiškinant visi viską moka. O į licėjų eit tam kad į gerą terpę papult. Aš nesakau kad ten mokytojai trenkti ir visiški lievakai, tikrai ne, bet manau kad galima rast ir tikrai gersnių. O licėjuj mokiniai tikrai gabūs ir daug kuom užsiema, labai daug kas mokosi ir muzikos mokyklose, visi viskuo groja, visur dalyvauja, viską lanko. Moksluose jie gabūs taip pat.
-

korumuda
- Aktyvus dalyvis
-
- Vilnius
- 80.00 Lt
» 2011 Lie 17, 16:57
Nu blyn. Iš tavo paskymo tai ***************** gaunasi. Aš papildomai nieko nelankau ir nesiruošiu lankyt. Grot negroju ir negrosiu. Taip pat aš nesu gabus. Visiškai ne licėjistas, žodž...
-

Pukuse
- ®espect
-
- Vilnius
- -5.00 Lt
» 2011 Lie 17, 22:40
Tai tu ir nesimokai licėjuj, ten neini. ar šūdą malei?
-

korumuda
- Aktyvus dalyvis
-
- Vilnius
- 80.00 Lt
» 2011 Lie 18, 00:28
o kad dabar malu mintis nekilo? 
-

Pukuse
- ®espect
-
- Vilnius
- -5.00 Lt
» 2011 Lie 18, 12:40
Nu nepaminėjau, nes vis kartot reiktų
-
Eidvilė
- Apšilinėjantis
-
- 496.00 Lt
» 2011 Lie 20, 20:29
Skaičiau, skaičiau čia ką jūs kalbėjot ir nesusilaikiau, užsiregistravau ir dabar paaiškinsiu viską. Aš pati mokausi licėjuje, būsiu 10-okė. Taigi, mačiau, kad čia klausinėjot apie biocheminę klasę, tai pamėginsiu paaiškinti, kuo ji skiriasi nuo kitų klasių. Ši klasė neturi jokių papildomų pamokų, tiesiog biologijos pamokos vyksta sustiprintai ir patikėkit, jei pateksit į ją, pajausit tą malonumą (pati joje mokausi ir esu labai laiminga ir patenkinta, biologiją dėsto nuostabi mokytoja  ) Taip pat, dėl įvairių gandų, tai kiek žmonių- tiek nuomonių, bet bepigu šnekėti tiems, kurie nesimoko licėjuje ir nežino kaip ten viskas vyksta, iš patirties galiu pasakyti, kad tai net nėra mokykla, joje aš jaučiuosi kaip namuose ir nejaučiu jokios įtampos (aišku, čia priklauso nuo žmogaus, jei jis sugeba atsipalaiduoti ir neperspausti savęs). Dėl fakto, kad "licėjuj lengva vadintis geriausia Lietuvos mokykla, susirenkant geriausius mokinius", tai čia tokios bereikalingos kalbos... Įsivaizduokite kokią pačią paprasčiausią gimnaziją , susigalvojančią susirinkti geriausius mokinius, tačiau jų nemokyti, neskatinti tobulėti ir neauginti, tai kaip manot, ar po 4 metų tie mokiniai liks tokie pat "protingi"? Garantuotai- ne.
-

korumuda
- Aktyvus dalyvis
-
- Vilnius
- 80.00 Lt
» 2011 Lie 21, 21:34
va va. Daugiau jokio šmeižto ant licėjaus!
-
- Lankytojas
-
- 154.00 Lt
» 2011 Lie 26, 16:09
As istojau i liceju, bet nepasirinkau biochemines pakraipos. Ar galesiu pasirinkti sia pakraipa mokslo metu pradzioje?
-
- Lankytojas
-
- 154.00 Lt
» 2011 Lie 26, 16:11
As istojau i liceju, bet nepasirinkau biochemines pakraipos. Ar galesiu pasirinkti sia pakraipa mokslo metu pradzioje?
-

Borabora
- Įsijaučiantis
-
- Vilnius
- 1,340.98 Lt
-

korumuda
- Aktyvus dalyvis
-
- Vilnius
- 80.00 Lt
» 2011 Lie 27, 08:01
***** rašė:As istojau i liceju, bet nepasirinkau biochemines pakraipos. Ar galesiu pasirinkti sia pakraipa mokslo metu pradzioje?
Na, spėju ne. Nebent su mokyklos valdžia tartis reiktų, nu bet nžn, nžn...
-

žiogas
- Lankytojas
-
- 460.00 Lt
» 2011 Lie 29, 13:57
Pukuse rašė:tagi, kad žinau. ir iš karto yra teigiama, kad aš čia nesąmones skleidžiu. šiaip žiauriai nekenčiu tokių žmonių, kurie nieko nežinodami ir nenuvokdami kažką teigia. ne gal, ne gali būt, ne tikriausiai - o tiesiai šviesiai (ir klaidingai, kaip džniausiai taip būna) ps matai, aš rašau dažniausiai - ty netvirtinu kad aš pasaulio bambą ir kaip aš pasakiau taip ir yra. Ir žinok tik šiaip sau paėmiau šių pamokų mokytojus, pati sugalvojau. Va, nori kelias pavardės atspėsiu - Sindaravičius, istorijos mokytojas. Šidlauskas - etikos ir tikybos. Kacėnienė, Šiaulienė - matiekos mokytojos. lietuvių man atrodo Aleksienė, ar bent jau kažkaip panašiai, jai labai patinka nagrinėt Škėmą, ir tu tą tikrai pastebėsi, nes tau šitos pačios mokytojos ir bus, kurias aš žinau. Nu nebent paskui į TB pereisi tada kogero pasikeis, bet aš šito nežinau taigi neteigiu. o mokytojai kokie bus tai tikrai žinau, todėl ir teigiu. kad nebūčiau ir vėl be priežasties apkaltinta galiu pasakyt, kad ten mokytojai keičiasi kas keturis metus. Išleidžia dvyliktokus, ir tada visi tie patys mokytojai gauna devintokus. gal ir girdėjusi esi, gal ir ne. Ir žinok, kad ir kaip tau nesitikės, aš nemalu šūdo ir tai iš tikro yra tiesa. anksčiau buvo toks informatikos mokytojas kuris visą laiką liepdavo programuot, nes jam tai labai patinkdavo, jis net nemanė kad reikia laikytis kurso kažkokio. irgi ne taip jau profesionalu. ten kūno kultūros mokytoja dirba ta ''mama'' iš maximos reklamos. Visą šitą žinojai? tau TEN BESIMOKANTYS draugai pasakė? taigi: Tai manau net nereik sakyt, kieno kalbos apie licėjų yra arčiau tiesos... M? tai kieno visgi? pati net ne kažką ir pasakei. galų gale tu pasiklausei draugų iš licėjaus, o aš tokių turėt negaliu?  DD Nu suprantu kad tų gandų yra apie viską ir vosokių, bet tai nereiškia kad viskas, kas išgirsta NE IŠ TEN BESIMOKANČIŲ žmonių yra kvaili stūmimai, ir tiesą sako tiktai tavo tie draugai. žinok ne vien jie ten mokos, ir daugiau nuomonių yra. Ir aš aišku tik tokius minusus buvau parašius, gi vistiek dažniausiai svarbiau yra aptarti minusus o ne pliusus. man Šiaip iš vienos pusės turėčiau atsiprašyti kad taip užsiplieskiau, bet galų gale gale tai irgi yra diskusijos dalis, IR, aš iš tikrųjų nekenčiu tokių žmonių, kokių bruožą jau minėjau, ir manau radusi tokį pati tavy. gal klystu, gal ne. Bet nematau reikalo tylėtSorrowboy, nu taip, suprantu kad ten viskas spėjama, bet dėl pačių mokinių gabumo, o ne dėl mokytojų aukščiausio lygio mokymo metodų. šiaip, nėra taip jau profesionalu nevest žmonėm pamokų net dvyliktoj klasėj prieš egzus. ir net ir licėjuj
Na nežinau, papilstei čia iš tuščio į kiaurą, kai viską galėjai parašyt vienu sakiniu - kad tu tikrai žinai kas ir kaip tam licėjuj  o ir tau ant kaktos neparašyta, kad turi ten besimokančią sesę ar draugus, taigi nėra ko putotis čia. Relax, take it easy 
-
Eidvilė
- Apšilinėjantis
-
- 496.00 Lt
» 2011 Lie 29, 20:18
Na, jei įstojai į licėjų, bet pakraipos nepasirinkai, maža tikimybė, kad tau pavyks į šią klasę papulti (apart 11 klasės) nebent atsitiks taip, kad klasėje liks laisvų vietų, kas būna retai. Bet nesu garantuota, visada galima pasiklausti direktoriaus 
-

korumuda
- Aktyvus dalyvis
-
- Vilnius
- 80.00 Lt
» 2011 Lie 29, 21:09
Eidvile, o vidurkį gerą norint palaikyti, kiek/kaip mokytis reikia?
‹ Įvairūs ‹ Studijos, mokykla
|
|
|