|
‹ Įvairūs ‹ Studijos, mokykla
-
Eidvilė
- Apšilinėjantis
-
- 496.00 Lt
» 2011 Lie 29, 21:35
Visi (bent jau didžioji dauguma) atėjusių į licėjų, nesusiduria su prasto vidurkio problemomis, daugmaž visų būna nuo 8 iki 10 . Dėl mokslų, tai čia jau nuo žmogaus priklauso, vienam reikia ilgiau pasimokyti, kitas per pamoką viską išmokstą, taip pat priklauso nuo dalyko  Tik istoriją teks ypatingai stipriai pasimokyt, o jei būsit biochemikai, tai ta proga ir biologiją  Nuoširdžiai sakau, kad persistengti tikrai nereikia, pradžioje gali kristi tas vidurkis (normalus dalykas čia), tiesiog neapkraukit savęs per daug, licėjuje ne pažymiai svarbiausi, o įdėtos pastangos ir rezultatas :]
--------------------------------------
-

žiogas
- Lankytojas
-
- 460.00 Lt
» 2011 Lie 30, 01:18
Jei nepaslaptis, kiek maždaug tau krito vidurkis? Tiesiog smalsu 
-

korumuda
- Aktyvus dalyvis
-
- Vilnius
- 80.00 Lt
» 2011 Lie 30, 17:01
Matai, man pačiam tas vidurkis tai beveik dzin, jo tėvams, ne man reikia. AŠ pats žinau, kad kartais tikrai žinau, nors ir ne per daugiausiai gaunu, ir man gerai. Ir va, dar šiek tiek dėl ateities pergyvenu, 12 kl. metinių, kai univeruosn reiks eit. 
-
Eidvilė
- Apšilinėjantis
-
- 496.00 Lt
» 2011 Lie 30, 19:21
Man vidurkis vienu balu krito  Mokslų sritimi buvau šiek tiek per daug atsipalaidavusi, vis visokiems renginiams ir muzikai laiko skyriau daugiau nei reikėjo. Bet jaučiuosi puikiai, nes nuostabiai praleidau šiuos mokslo metus ir su nekantrumu laukiu ateinančių  SorrowBoy, na, gali pasakyti savo tėvams, kad vidurkis tikrai nėra tas rodiklis į kurį vertėtų atsižvelgti. Jeigu vaikas gerai mokosi (nėra kažkokių prastų pažymių ar nesusipratimų ), puikiai jaučiasi mokykloje ir yra laimingas, tai yra svarbiausia  O taip, dėl 12kl metinių, tai viskas iki to laiko turėtų susitvarkyti, bent jau dabartiniai ketvirtokai (na, jau abiturientai) taip sakė 
-

korumuda
- Aktyvus dalyvis
-
- Vilnius
- 80.00 Lt
» 2011 Rgp 02, 20:40
Ai, Eidvile (jei dar lankaisi šiam forume), ar kas nors kiti, gal yra daugiau čia licėjistų, kiek biocheminių klasių formuojama yra? Man rodos, kad viena, bet visgi norėčiau būti 100% tikras 
-
Eidvilė
- Apšilinėjantis
-
- 496.00 Lt
» 2011 Rgp 02, 22:08
Tai atsakysiu, 100% tikslumu  Vieną ir ne daugiau.
-
LabaiLinskma
- Lankytojas
-
- 418.00 Lt
» 2011 Rgp 03, 00:04
Bet kiek aš skaičiau diskusijos.lt forume,tai likusius biochemikus (na,kurie netilpo į tą A klasę) išskirsto į kitas klases. Čia tiesa? 
-
Eidvilė
- Apšilinėjantis
-
- 496.00 Lt
» 2011 Rgp 03, 15:17
Taip, niekas juk neišmeta iš mokyklos vien dėl to, kad netelpi klasėje  Tiesiog atrenka pagal stojamojo egzamino biologijos ir chemijos rezultatus, jei yra norinčių mokinių perteklius.
-
Naitas
- Lankytojas
-
- 646.00 Lt
» 2011 Rgp 06, 14:09
Sveiki, norėjau paklausti ar tik biochemikai patenka į A klasę, o visiems kitiems lieka B, C, D? Ir dar, kodėl, kiek teko skaitinėti, visi renkasi biochemiją, nejaugi tiek yra norinčių tapti medikais? 
-
Eidvilė
- Apšilinėjantis
-
- 496.00 Lt
» 2011 Rgp 06, 17:52
Taip, į A klasę papuola tik tie, kurie pasirenka biocheminę kryptį (biochemikai) Nebūtinai daktarai, daug specialybių galima sieti su biochemija  Ir šiaip, tikrai ne visi pasirenka daktarų kelią.
-
Eidvilė
- Apšilinėjantis
-
- 496.00 Lt
» 2011 Rgp 06, 17:53
Na, Jūsų atveju bus dar E klasė. Kiek pamenu, šiemet formuos 5 klases.
-
Naitas
- Lankytojas
-
- 646.00 Lt
» 2011 Rgp 06, 18:14
Tada aš pasimečiau, tai kam reikalinga tą biochemija ir dėl ko tiek renkasi ją, kokie privalumai?
-
Eidvilė
- Apšilinėjantis
-
- 496.00 Lt
» 2011 Rgp 06, 20:23
Juk jei eini į biocheminę, tikrai nėra privaloma paskui tapti daktaru ar imtis panašaus darbo. Biocheminės klasės privalumas- sustiprinta biologijos programa, dėl chemijos tai nelabai žinau, šiemet visos klasės ėjo panašiai. Privalumas pagrinde tas, kad jei tu manai, kad nori būti daktaras ar koks biotechnologas ar dar kas , gali pasitikrinti, ar tikrai norėtum imtis šios srities, taip pat, jei jau manai, kad būsi, tai gali gauti daug labai naudingų ir reikiamų žinių. Visus kitus dalykus biochemikai mokosi taip pat (ta pačia programa ) kaip ir paralelinės klasės.
-
Naitas
- Lankytojas
-
- 646.00 Lt
» 2011 Rgp 07, 08:30
Ačiū už atsakymus 
-

korumuda
- Aktyvus dalyvis
-
- Vilnius
- 80.00 Lt
» 2011 Rgp 07, 21:16
Naitas rašė:Tada aš pasimečiau, tai kam reikalinga tą biochemija ir dėl ko tiek renkasi ją, kokie privalumai?
Pvz. aš biocheminę rinkausi, kad garantuotai būt klasiokais su vienu pažįstamu. Ir su biologija aš tikrai nieko dirbti nenoriu. 
‹ Įvairūs ‹ Studijos, mokykla
|
|
|