‹ Įvairūs ‹ Studijos, mokykla
-

korumuda
- Aktyvus dalyvis
-
- Vilnius
- 80.00 Lt
» 2011 Bir 04, 14:02
Kas stojote? Kas buvo sunkiausia/lengviausia? Kokie įspūdžiai? Gal net sutikote kokį seną pažįstamą? Ir esminis klausimas - ar įstojote? 
--------------------------------------
-

Ugg*
- Dalyvis
-
- 1,232.28 Lt
» 2011 Bir 06, 13:49
Mano draugės draugui vieno taško pritrūko kad įstotų , nes kad įstotų reikėjo 102, o jis 101 surinko.
-

korumuda
- Aktyvus dalyvis
-
- Vilnius
- 80.00 Lt
» 2011 Bir 08, 20:07
Na, nežinau kaip licėjuje, bet kitose mokyklose, tiksliau gimnazijose, tai jei kas nors įstojo, bet atsisako mokytis, tos vietos kaip ir „pasislenka“, tai jei trūko tik vieno taško, tai gal dar turi šansą būti priimtas. Mano pažįstamam vienam irgi nedaug pritrūko (2 taškų), tai dar gal bandys laukt. 
-

miisu
- ®espect
-
- 15,767.38 Lt
» 2011 Bir 08, 20:26
kad nemažai ten tokių, kur po 0,kažkiek ir tt taškų pritrūko, tai nemanau, kad su -2 priims. mano sesei kažkada 3 trūko ir neįstojo vistiek)
-

korumuda
- Aktyvus dalyvis
-
- Vilnius
- 80.00 Lt
» 2011 Bir 08, 20:38
Kaip gali trūkti po 0? Tai tada ir priima, jei norma surinkta... O aš galiu pasigirti, kad mano buvusi mokykla protinga - 5 žmonės į licėjų įstojo. 
-

miisu
- ®espect
-
- 15,767.38 Lt
» 2011 Bir 09, 20:15
nulis kablelis kažkiek, ne 0. o tu įstojai?
-
LabaiLinskma
- Lankytojas
-
- 418.00 Lt
» 2011 Bir 09, 23:31
Stojau ir aš. Na,ką galiu pasakyt,stojamieji man asmeniškai nereeeaaaliai sunkūs. Po jų išėjau visa susigrūzinus galvojau neįstosiu 100%. beeet,įstojau! tik dabar labai liūdna palikt savo dabartinę mokyklą.. ir šiaip bijau ten eit,nemažai gandų apie licėjų esu girdėjus.
-

korumuda
- Aktyvus dalyvis
-
- Vilnius
- 80.00 Lt
» 2011 Bir 10, 09:16
miisu rašė:nulis kablelis kažkiek, ne 0. o tu įstojai?
Taip LabaiLinskma rašė:Stojau ir aš. Na,ką galiu pasakyt,stojamieji man asmeniškai nereeeaaaliai sunkūs. Po jų išėjau visa susigrūzinus galvojau neįstosiu 100%. beeet,įstojau! tik dabar labai liūdna palikt savo dabartinę mokyklą.. ir šiaip bijau ten eit,nemažai gandų apie licėjų esu girdėjus.
Ten mokosi mano vienas pažįstamas, dar giminaitis tolimas vienas licėjų baigęs, tai iš jų pusės atsiliepimai tik geri (kiek girdėjau, nebent, aišku, kažką slepia...). Na, ne tik, yra aišku, kad ir mokytojai nemėgstami, bet juk taip visose mokyklose būna.  Aš tai kažkaip nebijau į tą licėjų eiti. Tėvai net už mane daugiau bijo. O į kokią klasę stojai? Gal kartais biochemijos? 
-
LabaiLinskma
- Lankytojas
-
- 418.00 Lt
» 2011 Bir 10, 11:54
Ja,ja,biocheminę. Tai čj būsim klasiokai. Jei nepaslaptis iš kokios tu šulės? ir ar negaila savo dabartinę mokyklą palikt? Nes įstoti į licėjų buvo mano svajonė,visus praeitus metus apie tai galvojau,bet dabar kai įstojau supratau,kad nepagalvojau kaip teks mokyklą palikt. nu vnž ir vėl grūzas 
-

miisu
- ®espect
-
- 15,767.38 Lt
» 2011 Bir 10, 12:54
oo,congrats :d šiaip pažįstu iš licėjaus būsimų 11okų, tai tikrai kul žmonės, ir kai tik atėjo ten, sakė kad normaliai visi priėmė ir tt. vistiek gi nauji visi, tai kitaip, negu atėjus į klasę, kur visi jau nenaujokai
-

korumuda
- Aktyvus dalyvis
-
- Vilnius
- 80.00 Lt
» 2011 Bir 10, 15:27
Dėkui, miisuLabaiLinskma rašė:Ja,ja,biocheminę. Tai čj būsim klasiokai. Jei nepaslaptis iš kokios tu šulės? ir ar negaila savo dabartinę mokyklą palikt? Nes įstoti į licėjų buvo mano svajonė,visus praeitus metus apie tai galvojau,bet dabar kai įstojau supratau,kad nepagalvojau kaip teks mokyklą palikt. nu vnž ir vėl grūzas 
Taip, ko gero. Nes biochemijos tik vieną klasę formuoja, manrods. O tame puslapyje, kur rezultatai buvo, kokia raidė buvo eilutėje „Pakraipa“? O aš tai iš Tuskulėnų vidurinės.
-

miisu
- ®espect
-
- 15,767.38 Lt
» 2011 Bir 10, 15:44
omg tuskulėnai:D:D 8 metus mokiausi ten, dabar sesė 12okė
-
LabaiLinskma
- Lankytojas
-
- 418.00 Lt
» 2011 Bir 10, 21:02
SorrowBoy rašė: Taip, ko gero. Nes biochemijos tik vieną klasę formuoja, manrods. O tame puslapyje, kur rezultatai buvo, kokia raidė buvo eilutėje „Pakraipa“?
O aš tai iš Tuskulėnų vidurinės.
raidė ''B'' miisu rašė:oo,congrats :d šiaip pažįstu iš licėjaus būsimų 11okų, tai tikrai kul žmonės, ir kai tik atėjo ten, sakė kad normaliai visi priėmė ir tt. vistiek gi nauji visi, tai kitaip, negu atėjus į klasę, kur visi jau nenaujokai
ačiū! jo jo,man irgi sakė kad visai kitaip būna kai visi naujokai. Na,aš labiau konkurencijos bijau,vat jos tai tikrai nekenčiu.
-

korumuda
- Aktyvus dalyvis
-
- Vilnius
- 80.00 Lt
» 2011 Bir 10, 21:04
LabaiLinskma rašė:raidė ''B''
Nu jooo, tai vat būsim klasiokai. Pas mane irgi „B“.  O iš kokios tu mokyklos, kad jau palikti taip sunku? 
-
LabaiLinskma
- Lankytojas
-
- 418.00 Lt
» 2011 Bir 10, 21:11
SorrowBoy rašė:Nu jooo, tai vat būsim klasiokai. Pas mane irgi „B“.  O iš kokios tu mokyklos, kad jau palikti taip sunku? 
bet dar neaišku,kadangi ko tik bepaklausiu visi biocheminę pasirinkę. Beje gal žinai kuo ta biocheminė taip išsiskiria? tipo chemijos ir bio pamokų bus daugiau? Aaaaaj,iš Gabijos gimn. 
‹ Įvairūs ‹ Studijos, mokykla
|
|
|