Diskusijos Grožis ir sveikata

Kontaktiniai lęšiai

Vartotojo avataras

devilish

®espect

17.00 Lt

Standartinė » 2011 Sau 27, 18:51

Labai norėčiau paprastų natūralių rudų lešių, bet spėju vistiek brangu ir teks apseit :D

--------------------------------------

Vartotojo avataras

cloudmaker

Aktyvus dalyvis

930.65 Lt

Standartinė » 2011 Sau 30, 12:56

Nenešioju. Man ir su akiniais labai gerai :}

Vartotojo avataras

Pukuse

®espect

Vilnius

-5.00 Lt

Standartinė » 2011 Sau 30, 17:34

O kažin nuo lęšių stiprumo kaina priklauso, ar skirtumo neturi? nes va kažkaip susimąsčiau.. ; DD Aš tai už dvi vienadienių -5,00 linzių poras sumokėjau 14Lt. Tai viena linzė 3,5lt. Va dvi dienas linzes nešiojau nes per kūncę į akinius su kamuolu gavau, tai nešiau kad ištiesintų. Nu bet nežinau, vistiek aš be akinių sau ne aš atrodau, nu bet tai čia dėl to kad nepripratus ir tiek. ; DD

Vartotojo avataras

saulė.pasaulio

Moderatorė

24,821.77 Lt

Standartinė » 2011 Sau 30, 17:41

Manau, kad priklauso. (: Juk man rodos, kad ir akinių stiklo kaina priklauso nuo stiprumo ir t.t. (:

Politik

Forumo gyventojas

Blessed Luxembourg.

2,123.00 Lt

Standartinė » 2011 Sau 30, 18:11

Nepriklauso.
http://www.manolesiai.lt/trys-trys/77-a ... t-day.html
Pakeitinėkit stiprumus, ta pati kaina. Tik nuo kiekio, žinoma, kaina skiriasi. :}

Vartotojo avataras

Pukuse

®espect

Vilnius

-5.00 Lt

Standartinė » 2011 Vas 02, 18:26

Nu nuo kiekio, tai suprantama kad skiriasi. ; DD O jums nebūna taip, kad įsidedi gerai linzes, bet vistiek, kai žiūri visiškai į šoną tai labai blogai matosi, atrodo tarp abiejų akių toks ruožas eina, nu nžn kaip paaiškint. aš tikrai po kokius 4 kartus taisiausi tą linzę, nu abidvi po tiek kartų, ir vistiek tas pats. Ar čia gal mano akies obuolys tada didesnis už linzę, ar kaip? nieko nebesuprantu, bet mane as dalykas knisa. ; DD

Vartotojo avataras

Duoviz*

Įsijaučiantis

Klaipėda

1,131.52 Lt

Standartinė » 2011 Vas 19, 01:51

Nešioju lęšius jau maždaug metus. Pradžioje buvo visko ir plyšdavo, ir sunku įsidėt, bet dabar viskas gerai ir lęšių į akinius nekeisčiau. ;)

Vartotojo avataras

Pukuse

®espect

Vilnius

-5.00 Lt

Standartinė » 2011 Vas 21, 21:09

Aš irgi pradėjau nešiot, ir galiu pasakyt kad mėnesines linzes daug lengviau įsidėt nei vienadienes, ie atskirti kuri pusį gera o kuri bloga daug lengviau. : )) Tai pirma kankindavausi kol įsikišdavau jas į akis, bet dabar daug lengviau. Ir akinių jau irgi nebepernešu, žiauriai nebepatogu atrodo. ; DD

Vartotojo avataras

Ewuty

Apšilinėjantis

Klaipėda

40.97 Lt

Standartinė » 2011 Vas 21, 21:22

Nežinau kodėl,bet akinių nekeisčiau į nieką.

Vartotojo avataras

Duoviz*

Įsijaučiantis

Klaipėda

1,131.52 Lt

Standartinė » 2011 Vas 21, 22:43

Pukuse rašė:Aš irgi pradėjau nešiot, ir galiu pasakyt kad mėnesines linzes daug lengviau įsidėt nei vienadienes, ie atskirti kuri pusį gera o kuri bloga daug lengviau. : )) Tai pirma kankindavausi kol įsikišdavau jas į akis, bet dabar daug lengviau. Ir akinių jau irgi nebepernešu, žiauriai nebepatogu atrodo. ; DD

Išvis bent man geriausia 3- ijų mėnesių ar ilgesnio nešiojimo patogu nereikia dažnai keitinėt ir pigiau gaunasi :)

Vartotojo avataras

artika

Aktyvus dalyvis

839.67 Lt

Standartinė » 2011 Vas 22, 11:52

nešioju jau puse metų, nesiskundžiu, žymiai patogiau nei akiniai.

1n1

Apšilinėjantis

797.11 Lt

Standartinė » 2011 Vas 22, 12:32

Nešioju jau keturis metus. Veteranė :) Negaliu skųstis, kai išmokau naudotis tai nei plyšta, nei akys ašaroja, nei kas. Ir žiemą daug geriau nei su akiniais - akiniai gi rasoja, dar net užšąla (buvo nekartą man taip), nei nosies spaudžia.

Vartotojo avataras

Pukuse

®espect

Vilnius

-5.00 Lt

Standartinė » 2011 Vas 22, 16:35

Duoviz* rašė:Išvis bent man geriausia 3- ijų mėnesių ar ilgesnio nešiojimo patogu nereikia dažnai keitinėt ir pigiau gaunasi :)

Ilgesnių aš dar nebandžiau bet gali būti kad dar patogesnės, tiesiog aš kol kas nenorėjau tokių žiauriai ilgalaikių pirkt nes reiktų jau pas akulistė iš naujo pasitikrint regėjimą, nes šiaip gal biškutį stipresnių jau reiktų.. : ))

Vartotojo avataras

Duoviz*

Įsijaučiantis

Klaipėda

1,131.52 Lt

Standartinė » 2011 Vas 23, 02:36

Pabandyk kada ilgesnio laiko, manau tikrai nepasigailėsi ;) vien dėl patogumo ir praktiškumo apsimoka :)

Vartotojo avataras

Euthanasia

Dalyvis

Kaunas

4,111.33 Lt

Standartinė » 2011 Vas 24, 20:24

Anksčiau sau sakiau, kad akinių į nieką nekeisiu, bet dabar tas pats su lęšiais. Jei kur nors einu - tik lęšiai. Nebegraži aš sau su akiniais ir šiaip, nebepatogu.
Problema tik viena, kad nesugebu skirt lęšio gerosios pusės nuo blogosios.

Diskusijos Grožis ir sveikata

Linksmas.net on Facebook  Tapk gerbėju

Šiandien:

Imagination.lt

Dabar prisijungę

Šiuo metu prisijungę 0 narių :: 0 registruotų, 0 slaptų ir 0 svečių
Daugiausia vartotojų (1712) buvo 2026 Bal 14, 02:02

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių