Jei gyventi liktų 3 dienos..per tas tris dienas pasakyciau zodi ''myliu'' tiek daug kartu,kiek zmones per wisa sawo gywenima nepasako..
tas tris dienas nugywenciau taip, kad mirciau laiminga, niekur neiciau,y jokius klubus ar pramogu centrus,buciau namie su mylimais zmonem:) tas tris dienas gywenciau ne del sawes,o del artimuju Paskutinės dienos..
*Pasakyčiau tai, ko dar neišdrįsau pasakyti.. *Stipriai apkabinčiau sau brangius žmones. *Apsiverkčiau. *Nueičiau į atrakcionus. *Pasidaryčiau tiek maisto, kad viena nesugebėčiau suvalgyt, todėl pasikviesčiau savo brangiausius.. *Sedėčiau ir stebėčiau juos. *Ir tikrai nepasakyčiau Jiems, kad tai mano paskutinės dienos.. :] Jei liktų trys dienos iki mirties?Daryčiau viską ko dar nespėjau padaryt.
-Pasakyt mokytojai,kaip jos nekenčiu. -Nueit ir apkabint mylimą žmogų,kurį labai myliu. -Nusipirkt gitarą,ir paprašyt muzikos mokytojo,kad išmokytu ja groti. -Per paskutines minutes būti su širdžiai artimais žmogais... Jei liktų tos trys dienos,ir aš žinočiau kad tikrai tiek.Negalėčiau tas 3 dienas puikiai pagyventi nes viską daryčiau su nerimu ;/ Ai nu,nueini pas mylimą žmogu pasakai jam-aš tavę myliu,niekad nenorėjau to tau pasakyt,bet žinok,man liko tik 3dienas gyventi.Pagalvotu jis kad man reikėtu psichūškėi pabūti tas trys dienas.
![]() ‹ Diskusijos ‹ Gyvenimas |

o paskutinę dieną su šeima