Diskusijos Gyvenimas

Jei gyventi liktų 3 dienos..

Vartotojo avataras

cookie

Forumo gyventojas

Svėdasai

555.00 Lt

Standartinė » 2011 Sau 15, 17:41

na jei visiem kartu gyvent 3 dienos liktų, tai iš to, ką daryčiau, būtų galima sakyt išprotėčiau :)

--------------------------------------

Vartotojo avataras

saulė.pasaulio

Moderatorė

24,821.77 Lt

Standartinė » 2011 Sau 16, 23:26

Kai geriau pagalvoju tai net nežinau ką daryčiau. Tikrai nekeliaučiau kažkur, nes laiko nebūtų. Bet spėju, kad geriau atšvęsčiau vieną vakarą su draugais, paskui kitą dieną būčiau su šeima, o paskutinę dieną nueičiau ten, kur būtų ramu, bet mane greitai rastų, nes norėčiau būti tinkamai palaidota. (: žinoma, iki paskutinės minutės tikėčiausi, kad viskas bus gerai ir, kad liksiu gyva. Čia tai faktas.

happehkitteh

Lankytojas

172.00 Lt

Standartinė » 2011 Sau 25, 21:22

Sužinojusi,jog liko gyvent tik tiek ,tiesą sakant pulčiau į žiaurią paniką,žliumbčiau all day long >_<.Daugelis rašo,kad padarytų tai,ko visad nedrįsta,išbandytų tai,ką visad norėjo ir t.t.Negalėčiau aš taip,iš to didelio liūdesio visas tris dienas praleisčiau kur kampe beverkdama,vien nuo minties,kad teks visam laikui atsisveikint su brangiais žmonėmis,namais ir daugeliu kitų man brangių dalykų, išprotėčiau

Vartotojo avataras

Gabe*

Dalyvis

Kaunas

7,612.33 Lt

Standartinė » 2011 Sau 26, 00:26

Jeigu trys dienos iki mirties del kokios ligos, tai tikriausiai ramiai palaukciau iki tos dienos, nenoreciau nieko matyt.
O jeigu po 3 dienu mirtu visi, tai tikriausiai butu ziauri panika, niekam niekas nerupetu tik jie patys, tai tikriausiai pavogciau masina, pasikviesciau viena zmogu ir vaziuociau i Paryziu:DD Visada norejau padaryt ka nors tokio ziauriai ziauriai crazy, tai tokia proga butu geriausia pasiryzti:D

Vartotojo avataras

Krokodilas

Apšilinėjantis

449.00 Lt

Standartinė » 2011 Sau 30, 20:31

Jei liktų gyventi kokia savaitė tai pradėčiau rašyt knygą apie savo paskutines dienas pasaulyje ir praeitį,bet kadangi turiu tik 3 dienas tada daug filmuočiau,duočiau žmogui kuris lb užknisa į snukį,nuvažiuočiau į kokį prekybos centrą ar kur nors kitur kur daug žmonių ir padaryčiau ka nors kas visus juos pralinksmintų :D Man atrodo reikėtų kelių pasirodymų,vienas iš jų būtų rocky balboa parodija. Po to parašyčiau visiem artimiem po laiškelį. Vidury nakties išeičiau pavedžiot šuns,pamąstyt,parūkyt. jei dar būtų laiko pagaminčiau didelį tortą ir pasikviesčiau visus artimus puodeliui arbatos ir savos gamybos torto :))

Vartotojo avataras

Eveliita

Lankytojas

362.00 Lt

Standartinė » 2011 Vas 05, 17:50

Turbūt padaryčiau ko niekada gyvenime nedariau... :-)
Visų pirma padėkočiau mylimiems žmonėms už viską. :love:
Tada iškoliočiau tuos, kurie mane esą kolioję ar įžeidę. :twisted: :lol:
Ir bandyčiau viską daryti, ko dar nedariau... :D

Vartotojo avataras

Eveliita

Lankytojas

362.00 Lt

Standartinė » 2011 Vas 05, 17:52

BET ištikrų... Kažkada maniau, kad man liko trys dienos gyventi...
Tai žinot kaip iš tikrųjų praėjo? ;D

Daug ašarų, kraujo (supjaustytų rankų) ir pnš... ;D ir aišku tos trys dienos ir trys naktys (trys paros) buvo bemiegės.. ;D

Vartotojo avataras

NeverAgain

Patyręs forumietis

Kažkur toli

724.87 Lt

Standartinė » 2011 Vas 24, 15:50

Atsiimtų visi kurie man gyvenimą apšiko. :lol: Pasakyčiau ką iš tikro apie juos manau, išreikščiau viską... Suplėšyčiau visus vadovėlius o lapus paleisčiau skristi pro langą... Atsisveikinčiau su visais mylimais ir artimais žmonėmis ( žinoma ir nekenčiamaisiais tik kitaip) :) Perklausyčiau visą mėgstamą muziką ir paskutinį kartą ja pasimėgaučiau...

Vartotojo avataras

agyness

Dalyvis

3,908.87 Lt

Standartinė » 2011 Spa 26, 17:14

Atsisveikinčiau su visais, daryčiau tai, ko ankščiau prisibijojau, pridaryčiau savo priešams tookių dalykų, kuriuos jie ilgai prisimintų. Priduočiau visas knygas į biblioteką (nu manau, jog jau reiktų) o tada viskas, leisčiau su mirti : DD

Vartotojo avataras

Bubble_ghost

Dalyvis

2,371.24 Lt

Standartinė » 2011 Spa 28, 12:15

Praleisčiau jas su savo mylimiausiais žmonėmis- šeima. Dar kokia picą užsisakyt reikėtų. Ir verkt. Nothing special, bet manau daryčiau būtent taip.

Vartotojo avataras

Iev.

®espect

Kaunas

1,086.85 Lt

Standartinė » 2011 Spa 28, 21:09

Logiškai mąstant, nei vienas nežinotumėm ką veiktumėm. (rašau į šią temą, gal jau trečią ar ketvirtą kartą, bet mano požiūris kaip ir keičiasi :D ) Vieni pultų į paniką, kiti pultų į depresiją, nuleistų rankas, ir visas tas tris dienas nei valgytų, nei praustųsi nei dar ką nors darytų. Kiti apsimestų, kad viskas gerai, kiti bandytų ieškoti tos problemos priežasčių...
Nenumanau ką daryčiau pati. Tikriausiai vieną dieną panikuočiau kaip reikalas, bandyčiau kaip nors reikšmingai praleisti laiką su artimaisiais, tikriausiai ir draugui paaukočiau ne vieną valandą. Padaryčiau to, ko dar nebūčiau išbandžiusi... Žodžiu, kaip man viena dramos teatro atstovė sakė, kad žmogus tai tokia būtybė, kuri gyvena vien blogais dalykais, visus juos sureikšmina taip sumenkindami geruosius.

Vartotojo avataras

Estera2121

Aktyvus dalyvis

1,040.00 Lt

Standartinė » 2011 Lap 02, 10:56

Pulčiau į paniką, pasėdėčiau kelias minutes... Paverkčiau... O po to nueičiau pas tuos kurie mane skaudino, žeidė ir jiem viską iškločiau tiesiai šviesiai ką apie juos manau. Po to pasakyčiau visiem ką mylėjau, kad dėkoju jiems už viską. Po to pas draugus, padaryčiau viską ko nesu niekada dariusi... :P

Vartotojo avataras

Ieva.13

Dalyvis

2,810.34 Lt

Standartinė » 2011 Lap 03, 20:42

Nueičiau susitaikyti su tais žmonėmis su kuriais buvau susipykus,visus artimuosius ir draugus apkabinčiau. Laiką leisčiau su artimiausias žmonėmis,bet bandyčiau tikėti,jog dar tikrai negreit mirsiu. 8)

Diskusijos Gyvenimas

Linksmas.net on Facebook  Tapk gerbėju

Šiandien:

Imagination.lt

Dabar prisijungę

Šiuo metu prisijungęs 1 narys :: 0 registruotų, 0 slaptų ir 1 svečias
Daugiausia vartotojų (795) buvo 2025 Gru 08, 09:28

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 1 svečias