Diskusijos Gyvenimas

Jei gyventi liktų 3 dienos..

Vartotojo avataras

Kačiukas?

Apšilinėjantis

Guolis

2,177.46 Lt

Standartinė » 2008 Gru 23, 16:38

Pirmą dieną Mažas kačiukas laktų pieną.
Antrą dieną Mažas kačiukas darytų tai, ką darė pirmąją dieną.
Trečią dieną Mažas kačiukas darytų tai, ką darė pastarąsias dvi dienas. : )

--------------------------------------

Vartotojo avataras

BlogaLele

Aktyvus dalyvis

Šiauliai.

17,177.11 Lt

Standartinė » 2008 Gru 23, 22:34

Daryčiau viską : DDD
Apvažinėčiau visą Lietuvą ,aplankyčiau visus giminaičius ,draugus ,pažįstamus ... Daryčiau `beleką`.
Juk liko 3 dienos :}

Vartotojo avataras

Kamm

Įsijaučiantis

Kaunas

2,619.07 Lt

Standartinė » 2008 Gru 26, 01:33

1 diena: Pasakyčiau žmogui kurį myliu, kad Jį myliu ir nuveikčiau ką nors neprasmingo.
2 diena: Apkabinčiau visus giminaičius kiek turiu(atsimenu).Jeigu liktų laiko nuveikčiau ką nors prasmingesnio.
3 diena: Būčiau su savo Tikrais Draugais iki pat vakaro, vakare nuvažiuočiau su man brangiais Žmonėmis į laukus ir stebėčiau, kaip leidžiasi Saulė.

Vartotojo avataras

DeBeSiuKe

Aktyvus dalyvis

740.00 Lt

Standartinė » 2008 Gru 27, 02:45

Na net 3 dienos.... Siaubas kažkoks... Matyt atvirai pasakius pradėčiau panikuoti. Arba labai tikėti, kad nemirsiu. Nors aišku, tai nebepadėtų. Na tikriausiai aš bandyčiau pasikalbėti su brangiais žmonėm ir bent jau dar pasidžiaugti sau likusiomis dienomis ir nepraleisti jų veltui. Tikriausiai dar pavalgyčiau savo mėgstamų patiekalų xD Na čia mano silpnybė. Tikriausiai prisipirkčiau picų ir skaniai pavalgyčiau su draugais. Na žodžiu, tikrai neleisčiau savo pakutinių trijų dienų ,,ašarų pakalnėm" ir neapkraučiau artimųjų savo slogia nuotaika dėl gyvenimo pabaigos ;D

Vartotojo avataras

Do.

Aktyvus dalyvis

Šiauliai

12,287.71 Lt

Standartinė » 2008 Gru 27, 21:30

Iš pradžių aplankyčiau artimuosius, draugus. Išpildyčiau savo svajonę. Jeigu man patiktu koks vaikinas ir jis nežinotų, kad jis man patinka jam pasakyčiau viską. Nu stenkčiau ką nors kuo daygiau nueveikti : }

Vartotojo avataras

whatever

Aktyvus dalyvis

Bakneriada.

23,009.75 Lt

Standartinė » 2008 Gru 28, 22:22

Heh,dauguma rašot,kad padarytumėt tai,ko neišdrįsot per visą savo gyvenimą padaryti.Tai neskatina susimąstyti,kad ne taip gyvenate?

Sako

Patyręs forumietis

348.00 Lt

Standartinė » 2008 Gru 28, 23:02

Gerai pasitūsinčiau.

Vartotojo avataras

hipis

Dalyvis

Rokiškis

11,088.83 Lt

Standartinė » 2008 Gru 29, 23:39

Prisigerčiau. Pasidaryčiau tatuiruotę. Paskaityčiau knygą, pamiegočiau, pasivaikščiočiau ir pažvejočiau. Dar pavalgyčiau. Bandyčiau į kokį koncertą patekt, o jei ne - paklausyt, kaip koks žmogas groja.

Vartotojo avataras

Sk8'ere

Aktyvus dalyvis

Viekšniai

15,352.14 Lt

Standartinė » 2008 Gru 29, 23:46

Išklausyčiau visų Avril dainų ir peržiūrėčiau visas Prison Break serijas.Nueičiau prie prosenelių kapo.Visus ddrabužius išdalinčiau našlaičiams ir benamiams.Pasidaryčiau tatuiruotę ant riešo ^^.Atrakinčiau savo taupyklę ir visus pinigus padėčiau po savo pagalve.

EDIT: Suvalgyčiau Sushi su lašiša tris porcijas ir paprašyčiau tėvų kaipnors nugabenti mane į Los Angeles.

Vartotojo avataras

sonnata192

Patyręs forumietis

6,786.96 Lt

Standartinė » 2008 Gru 30, 19:22

stengčiausi kad tos 3 dienos būtų geriausios, [nors manau mano nuotaika būtų tokia bjauri :cry: ] na bet vistiek aplankyčiau visus draugus, išpildyčiau svajone [jai įmanoma būtų] na o šiaip kad ta akimirka sugalvočiau, ta ir daryčiau ;)

Vartotojo avataras

Ugnyrya

Įsijaučiantis

1,014.92 Lt

Standartinė » 2009 Sau 01, 04:11

Pasakyčiau,atsiprašyčiau.

Vartotojo avataras

Paulius

Patyręs forumietis

6,688.19 Lt

Standartinė » 2009 Sau 04, 00:46

pirmą dieną pasakyčiau mylimiems žmoniems kaip juos myliu, antrą dieną mėgaučiausi gyvenimu, trečią - imčiau panikuoti bei stengčiausi prieš mirtį panirti į gilesnę meditaciją ;)

Vartotojo avataras

Gabfitera

Įsijaučiantis

Vilnius

2,930.03 Lt

Standartinė » 2009 Sau 04, 11:20

Visu pirma visiems apie tai pranesciau apkabindama, skirciau daug laiko pasisnekejimams su mylimiausiais pasakyciau tai ka is tikro noriu pasakyt... :hug:
Prisvalgyciau ledu...:lick:
Pasidaryciau sau B.D ir kaledas...
Dar gal naujaka... :yay:
Kaip sake sk8'ere isdalinciau savo nekaltas drapanas benamiams ir pan.
Ir isbandyciau tai ko neisbandziau... ;p
Nezinau ar viska speciau...
Na, jei liktu laiko pasikalbeciau su savimi apie savo pastarasias dienas, gerus gyvenimo poelgius ir zinoma blogus... :pray:
Bet viduj tai ziauriai liudeciau...Bet tuo paciu ir pralinksmeciau nes zinociau kad isvis gyvenau.

Vartotojo avataras

Plaštakė

Dalyvis

2,191.68 Lt

Standartinė » 2009 Sau 18, 11:01

Daryčiau viską ką norėjau, būčiau su draugais ir artimaisiais :love:

Vartotojo avataras

BerDziu

Apšilinėjantis

1,849.02 Lt

Standartinė » 2009 Sau 18, 12:45

Pirmaja diena, as turbut nepulciau pas draugus ar artimuosius, o buciau viena!
Viena turbut tam, kad speciau susitaikyti su tuo, kad man liko nedaug ir netik, noreciau gerai apgalvoti ka padariau blogai, ka dar galiu istaisyti!Manau praleisciau didziaja dienos dali baznycioje, nes tik ten galiu ramei mastyti ir is tikro susikaupti!

Antraja diena, pradeciau taisyti visas savo klaidas, deje manau visu istaisyti nebutu imanoma, bet stengciausi tai padaryti!Ir istaiyciau savo didziausia klaida nuvaziuociau pas savo sielos dvyne, pasijuoksit, bet tokiu buna patikekit!As jos niekad nemaciau, bet mes vos neispejam viena kitos minciu jau zinome kaip eltusi viena ar kita vienoje ar kitoje situacijoje!Nevazuociau pas ja pasilinksminti, o tiesiog apkaabinti ir atsiprasyti uz tai ka paskutiniu metu masciau apie ja , kai ji mane apleido, nors ji ir nebuvo kalta!

Trecia diena, nieko ypatingo ryta atsisveikinciau su visais (netiesiogei)bet apkabinimu, buckiu kad visad atsiminciau kiekvieno artimo zmogaus kvapa ir siluma, manau tik tai padetu man ramei nukeliauti ten anapus, vakara noreciau praleisti tiesiog tarp seimos, kad visi Brolis sesuo, tevai , senele ir pusesere(ji gyveno su mumis) butu salia visi issibarste po visa pasauli vel butu salia, taip noreciau ir uzmigti salia ju tiesiog pries televizoriu ant sofos ziurint mylima musu visu filma, man to pakaktu visa pomirtini gyvenima buti laimingai!

Diskusijos Gyvenimas

Linksmas.net on Facebook  Tapk gerbėju

Šiandien:

Imagination.lt

Dabar prisijungę

Šiuo metu prisijungę 0 narių :: 0 registruotų, 0 slaptų ir 0 svečių
Daugiausia vartotojų (762) buvo 2025 Gru 04, 15:42

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių