Jei gyventi liktų 3 dienos..Visų pirma tai aplankyčiau sau brangius žmones ir draugus.
Tada eidama kiekvienam praeiviui pasakyčiau kad jį (ją) myliu Tuomet greičiausiai išleisčiau visas savo santaupas skanumynams ir alkoholiui. Gal dar cigarečių nusipirkčiau (nors šiaip nerūkau) ir viską sunaudočiau. O tada apsvaigus nueičiau pas vaikiną į kurį jau kokį mėnesį spoksau, papasakočiau viską ką jaučiu ir kad liko gyventi tik 3 dienos. O tada su juo arba be jo su man patinkančia muzika laukčiau mirties kokioj gražioj vietoj ![]() Nekreipčiau į tai dėmesio. Niekam to nesakyčiau ir stengčiausi to neparodyti. Galbūt pirmą dieną pasikviesčiau geriausią draugę praleisti kartu dieną. Nes ji man vienas iš brangiausių žmonių. tikrai turėtumėm ką nuveikti. Antrąją dieną tikriausiai pasistengčiau susitikti su žmogumi kuris man patinka ir viską jam pasakyti. Vėliau prisimniti vaikyste i iškrėsti kažką linksmo. Na o trečią.. Hmm. Manau, kad susiskambinčiau su giminėm pasišnekučiuočiau. Ir vakarą linksmai praleisčiau su šeima. Na, o kadangi naktis bus ta paskutinė, išeičiau į mėgstamiausią vietą ir ten prabūčiau iki taško.. Bet tai bus negreitai. Ir to niekas nežino. Gal dabar man liko trys dienos? Gal po metų liks. Gal po dvidešimt, o peknkiasdešimt.. Niekas net nežino ką susitiks kelyje.
‹ Diskusijos ‹ Gyvenimas |