mokykla,kai mokykla.
GimnazijaKai kurie sako,kad gimnazijoje mokytis sunkiau nei pagrindinėj, kiti, jog vienas ir tas pats. Man tai jokio skirtumo, mokytis vis vien daug reikia, nesvarbu kokioje mokykloje.
Mokausi Raseinių "Žemaičio" gimnazijoje. Man ten mokytojai atrodo žymiai geresni nei pagrindinėje, kurioje mokiausi iki devintos klasės.
"Varpo" Gimnazijoj ne tik turtingų vaikų tėvai. Mano draugė "Varpe" mokosi, nors ir nėra turtinga. Taip pat ir aš žadu 9-oj kl. į ją patekti. O dėl skirtumo, tai jis yra. Tiems kas baigė gimnaziją lengviau įstoti į kai kurias aukštąsias mokyklas, be to ten mokytojai stipriau dirba su vaikais. Nežinau kaip yra iš tiesų, nes aš tik gandus girdėjus Hmm... Man aukletoja sake geriau nebegt is Dainavos vidurines. Sako ji geresne ir uz nemazai gimnaziju.
Bet jei jau kokia atsilikus mokykla, tai geriau begt. (kaip is Stulginskio vienas i musu klase atejo- nieko nemoka, nieko nezino, vos paskaito vokiskai) na man viena mokytoja pasakojo apie merginą kuri paliko mūsų vidurinę ir perėjo į Klaipėdos Ąžuolyno gimnazija o po poros metu sugrįžo. Ir ji jos paklause: Živile, kaip tau ten sekėsi? tai ji atsakė, kad ji tik čia yra Živilė, o ten buvo tiktai skaičius. Na manau supratote, šiaip kiekvieno teisė rinktis ir nera geriau ar blogiau.
Em... Aš mokausi Stulginskio mokykloj... Žinoma ji tikrai ne tokio aukšto lygio, kaip antai toji Dainavos, bet tikrai nelaiko jos atsilikėlių mokykla. Ir šioje mokykloj mokosi puikūs žmonės, kurių laukia šviesi ateitis ![]()
Pff... Nieko keisto ten sustiprinta matieka O siaip ten visi klp moksliukai eina. Ten tikslieji sustiprinti ir mokytojai ziaurus . As einu ivarpo gimnazija ir ten sustiprinti humanitariniai . Labai stipru tie musu humanitarai ![]() ‹ Įvairūs ‹ Studijos, mokykla |

Mokausi Raseinių "Žemaičio" gimnazijoje. Man ten mokytojai atrodo žymiai geresni nei pagrindinėje, kurioje mokiausi iki devintos klasės.