Įvairūs Studijos, mokykla

Gimnazija

Vartotojo avataras

Dragon-fly

Aktyvus dalyvis

8,157.63 Lt

Standartinė » 2008 Rgp 02, 13:30

Ugnės Karvelis gimnazija :roll:
mokykla,kai mokykla.

--------------------------------------

Vartotojo avataras

Dija

Forumo gyventojas

Kaunas

41,323.06 Lt

Standartinė » 2008 Rgp 02, 21:01

Kai kurie sako,kad gimnazijoje mokytis sunkiau nei pagrindinėj, kiti, jog vienas ir tas pats. Man tai jokio skirtumo, mokytis vis vien daug reikia, nesvarbu kokioje mokykloje. 8) Mokausi Raseinių "Žemaičio" gimnazijoje. Man ten mokytojai atrodo žymiai geresni nei pagrindinėje, kurioje mokiausi iki devintos klasės. :)

Vartotojo avataras

Vienkartinė

Įsijaučiantis

4,716.31 Lt

Standartinė » 2008 Rgp 21, 21:21

Aš tai Prienų "Žiburio" gimnazijoj...

Viena mano mokytoja dirba [o gal jau ne] Kauno "Varpo" gimnazijoje...
Sakė ten tik turtingų tėvų vaikai. Aš nestumiu :D
Bet sakė jai ten dirbt nepatynka. Tai ko dirba? o.O :DD

Vartotojo avataras

warmth

Savininkas

0.00 Lt

Standartinė » 2008 Rgp 21, 22:02

Nes matyt gerai moka.

Vartotojo avataras

brasiukas

Uploade®

Vilnius

922.04 Lt

Standartinė » 2008 Rgp 21, 22:18

Stengtis patekti i geriausia paga lsavo lygi mokslo manau ;)

Vartotojo avataras

Magly

®espect

Vilnius

36.00 Lt

Standartinė » 2008 Rgp 22, 11:07

Nors gimnazistė nesu,bet mokausi gimnazijoj ;D
Vilniaus Gabijos gimnazija
:}

Vartotojo avataras

Gretutte

Patyręs forumietis

Kaunas

33,271.90 Lt

Standartinė » 2008 Rgp 22, 18:27

LaufLTTHFC rašė:Kauno "Varpo" gimnazijoje...
Sakė ten tik turtingų tėvų vaikai. Aš nestumiu :D

"Varpo" Gimnazijoj ne tik turtingų vaikų tėvai. Mano draugė "Varpe" mokosi, nors ir nėra turtinga. Taip pat ir aš žadu 9-oj kl. į ją patekti. O dėl skirtumo, tai jis yra. Tiems kas baigė gimnaziją lengviau įstoti į kai kurias aukštąsias mokyklas, be to ten mokytojai stipriau dirba su vaikais. Nežinau kaip yra iš tiesų, nes aš tik gandus girdėjus :roll:

Vartotojo avataras

Neri

Įsijaučiantis

753.98 Lt

Standartinė » 2008 Rgs 03, 20:37

Aš tai mokausi Adolfo Šapokos gimnazijoje, ir nieko ten stipriau.manau jog visur vienodai ruošia...

Vartotojo avataras

selin3000

Aktyvus dalyvis

BoogeyTown

6,050.22 Lt

Standartinė » 2008 Rgs 03, 23:37

Hmm... Man aukletoja sake geriau nebegt is Dainavos vidurines. Sako ji geresne ir uz nemazai gimnaziju.
Bet jei jau kokia atsilikus mokykla, tai geriau begt. (kaip is Stulginskio vienas i musu klase atejo- nieko nemoka, nieko nezino, vos paskaito vokiskai)

Vartotojo avataras

Liepa!

Dalyvis

9,198.06 Lt

Standartinė » 2008 Rgs 04, 15:04

na man viena mokytoja pasakojo apie merginą kuri paliko mūsų vidurinę ir perėjo į Klaipėdos Ąžuolyno gimnazija o po poros metu sugrįžo. Ir ji jos paklause: Živile, kaip tau ten sekėsi? tai ji atsakė, kad ji tik čia yra Živilė, o ten buvo tiktai skaičius. Na manau supratote, šiaip kiekvieno teisė rinktis ir nera geriau ar blogiau.

Vartotojo avataras

Gretutte

Patyręs forumietis

Kaunas

33,271.90 Lt

Standartinė » 2008 Rgs 10, 14:15

selin3000 rašė:Bet jei jau kokia atsilikus mokykla, tai geriau begt. (kaip is Stulginskio vienas i musu klase atejo- nieko nemoka, nieko nezino, vos paskaito vokiskai)

Em... Aš mokausi Stulginskio mokykloj... Žinoma ji tikrai ne tokio aukšto lygio, kaip antai toji Dainavos, bet tikrai nelaiko jos atsilikėlių mokykla. Ir šioje mokykloj mokosi puikūs žmonės, kurių laukia šviesi ateitis :piktas:

dovee

Dalyvis

6,018.11 Lt

Standartinė » 2008 Rgs 14, 16:55

Aš manau kad verta...Pati perejau ir visiskai nesigailiu... ;)

Vartotojo avataras

PunkyAngel

Patyręs forumietis

Klaipėda

28,787.00 Lt

Standartinė » 2008 Lap 08, 20:43

Liepa! rašė:na man viena mokytoja pasakojo apie merginą kuri paliko mūsų vidurinę ir perėjo į Klaipėdos Ąžuolyno gimnazija o po poros metu sugrįžo. Ir ji jos paklause: Živile, kaip tau ten sekėsi? tai ji atsakė, kad ji tik čia yra Živilė, o ten buvo tiktai skaičius. Na manau supratote, šiaip kiekvieno teisė rinktis ir nera geriau ar blogiau.

Pff... Nieko keisto ten sustiprinta matieka :D O siaip ten visi klp moksliukai eina. Ten tikslieji sustiprinti ir mokytojai ziaurus . As einu ivarpo gimnazija ir ten sustiprinti humanitariniai . Labai stipru tie musu humanitarai :play: . Keista kad tawes ten niekas nelaiko zmogum .... Tu tik 1 is 700 mokiniu ir niekam nerupi . Jeigu ka nors prisidirbi be jokiu ceremoniju ismeta. Pakanka savaite neateit i sulia be pateisinamos prieasties ir skrendi lauk . Tu tik skaicius... Pagal dienyna...Gal ir skaudu bet nieko nepadarysi toks gyvenimas. :D

Eturib

Lankytojas

265.65 Lt

Standartinė » 2008 Lap 12, 21:29

Man Jono Jablonskio patinka, nekeisčiau jos į jokią kitą;]

Vartotojo avataras

Magly

®espect

Vilnius

36.00 Lt

Standartinė » 2008 Lap 25, 12:17

Aš Gabijos gimnazijos irgi jokią kitą nekeisčiau,o va, padarė mus į teismą, išsigryninkit. : /

Įvairūs Studijos, mokykla

Linksmas.net on Facebook  Tapk gerbėju

Šiandien:

Imagination.lt

Dabar prisijungę

Šiuo metu prisijungę 0 narių :: 0 registruotų, 0 slaptų ir 0 svečių
Daugiausia vartotojų (795) buvo 2025 Gru 08, 09:28

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių