|
‹ Įvairūs ‹ Studijos, mokykla
-

Ritulia
- Apšilinėjantis
-
- 1,974.62 Lt
» 2009 Bir 11, 21:58
Panevezio "Minties" gimnazija.. Na nezinau ni ka i pasakyt  skirtumo nelabai jauciu...tiesiog mokaus joje nuo 5 klases,bet gimnazija tik nuo siemet...O mokymosi kruvis tikrai nepasikeite...nors siaip ir dar kol nebuvo gimnazija,visi sake,jog nva sunkiau,nei kitose mokyklose...na...negaliu gincytis kitose nesimokiau  na isskyrus pradine  Bet jei buciau priversta rinktis ku eit i gimnazija ar paprasta vidurine...visgi rinkciausi vidurine...
--------------------------------------
-

Pauzė.
- Aktyvus dalyvis
-
- Klaipėda
- 1,577.48 Lt
» 2009 Rgp 06, 18:31
Mokysiuosi Klaipėdos Ąžuolyno gimnazijoj. Klaipėdoj ne toks jau didelis gerų gimnazijų pasirinkimas. Ir apie VDG ir apie Ąžuolyną visko prisiklausiau, kad nuomonė susidaro, kad ten turčių vaikučiai vien sukišti. Na pažiūrėsiu, kaip bus.
-

Etcetera
- Moderatorė
-
- Vilnius.
- 8,985.19 Lt
» 2009 Rgp 06, 18:31
Įstojau į Minties gimnaziją.
Kažin ar pritapsiu ten.
-

Frunde
- Patyręs forumietis
-
- Vilnius.
- 11,521.23 Lt
» 2009 Rgp 06, 18:58
Vilniaus jėzuitų gimnazija. Aš 7okė, (Brrrrr.) = ne gimnazistė,tad nieko negaliu pasakyt. Nemanau, kad eisiu į Licėjų, nes ten 'tiksliukai', o aš su matieka itin šiltų santykių nepalaikau. Aišku, dar kol kas palyginus lengva, bet mano smegenys jau matosi, kad ne 'tiksliai' dirba. ; D
-

Živilėėė
- Įsijaučiantis
-
- Vilnius
- 2,851.80 Lt
» 2009 Rgp 06, 22:47
Ten gi nuo 9 klases. . . > anksčiau buvo nuo 5-tos , dabar jau nuo 9-tos. :}
-

Dogma.
- ®espect
-
- Zarasai
- 1,214.48 Lt
» 2009 Rgp 07, 00:12
dar du metai ir keliausiu aš ten x DD
-

raSSSaa
- Forumo gyventojas
-
- Alytus
- 4,593.27 Lt
» 2009 Rgp 07, 13:18
Šiuose metus savo mokykloj baigiu ir lėksiu į gimnaziją. Nėra pasirinkimo.
-

Gretinukas
- Įsijaučiantis
-
- Kaunas
- 3,031.30 Lt
» 2009 Rgp 09, 17:52
Istojau i Vdu Rasos gimnazija, paprasta klase. Girdejau niekuo nesiskiria tik kad vdu besimokantieji raso stojamaji, ir sunkiau mokintis. Išejau iš Martyno Mažvydo vidurines. Ten tai kraupiakas. Nepatariu ten lankytis ![Wink ;]](https://linksmas.net/images/smilies/wink.gif) Šymet rasoj nedidelis konkursas buvo, nes keisis dyrikas, krize, krepseliu reik ;} Baigė brolis siais metais laaaaaaabai patenkintas, tai va žiesim kas bus ;}
-

kavamanija
- Patyręs forumietis
-
- Autostrada Vilnius- Panevėžys
- 54.00 Lt
» 2009 Rgp 09, 20:05
JBG (Panevėžio Juozo Balčikonio gimnazija). artėja paskutiniai mokslo metai, deja. : )
Mokykla su savais minusais ir su savais pliusas, bet visgi mylima. ; )
-

ag.v
- Dalyvis
-
- Klaipėda
- 206.01 Lt
» 2009 Rgp 09, 22:37
Pauzė. rašė:Mokysiuosi Klaipėdos Ąžuolyno gimnazijoj. Klaipėdoj ne toks jau didelis gerų gimnazijų pasirinkimas. Ir apie VDG ir apie Ąžuolyną visko prisiklausiau, kad nuomonė susidaro, kad ten turčių vaikučiai vien sukišti. Na pažiūrėsiu, kaip bus.
Dabar jau ir tie patys Ąžuolynas su VDG nieko gero, mano manymu. Nežinau kodėl, bet ten eiti neturėjau jokio noro. Turbūt per daug visko prisiklausiau 
-

Gretinukas
- Įsijaučiantis
-
- Kaunas
- 3,031.30 Lt
» 2009 Rgp 10, 11:54
Kaune tai sklando gandai kad Varpo Ir Saulės susirenka turčiu vaikai, nors kiti sako kad taip nera, priklauso nuo to, kokia klase gausi ![Wink ;]](https://linksmas.net/images/smilies/wink.gif) Girdėjau neblogu atsiliepimu apie Jablonskio Gimn, bet pazystama mokosi, sake .. .
Nu kaip kam aisku 
-

SoOf.^
- ®espect
-
- Kaunas
- 5,539.04 Lt
» 2009 Rgp 11, 22:48
Duosiu patarimą. Jeigu kas nors Kaune norės pereit į gimnaziją, jokiu būdu neikit į "Aušros" gimnaziją. Pati blogiausia gimnazija Kaune. Ir tai ne tik mano nuomonė. :]
-

rausvas.katinėlis
- Aktyvus dalyvis
-
- 9,634.98 Lt
» 2009 Rgp 11, 23:28
aš su savo atgyvenusia teorija - manau, kad nesvarbu, kur besimokytum. Jeigu mokinys gabus, jis tiek pat gerai pasirodys ir mokykloje, ir giminazijoje.
Nors, jeigu yra galimybė pereiti į giminaziją, reiktų ja pasinaudoti. Jeigu tik joje mokymosi sistema tvirtesnė.
-

rausvas.katinėlis
- Aktyvus dalyvis
-
- 9,634.98 Lt
» 2009 Rgp 11, 23:28
aš su savo atgyvenusia teorija - manau, kad nesvarbu, kur besimokytum. Jeigu mokinys gabus, jis tiek pat gerai pasirodys ir mokykloje, ir giminazijoje.
Nors, visgi jeigu pasitaiko galimybė pereiti į giminaziją, reiktų ja pasinaudoti. Jeigu tik joje mokymosi sistema tvirtesnė.
-

akwa
- Aktyvus dalyvis
-
- Jonava
- 980.27 Lt
» 2009 Rgp 12, 09:52
manau kad verta mokytis gimnazijoj.ar taip ar taip aš vistiek dar eisiu ir į papildomą mokyklą(ten patenka tik geriausieji  )) )
‹ Įvairūs ‹ Studijos, mokykla
|
|
|