Įvairūs Studijos, mokykla

Gimnazija

Vartotojo avataras

_indrukas_

Dalyvis

5,324.04 Lt

Standartinė » 2008 Gru 13, 22:47

as mokausi gimnazijoje Marijampoleje. pacioje geriausioje mares mokykloje. esu patenkinta sia mokykla :) MRJG

--------------------------------------

Vartotojo avataras

Vesta*

Dalyvis

Panevėžys

8,531.25 Lt

Standartinė » 2008 Gru 13, 23:56

Manau kad gimnazija tai tik geras pavadinimas. Nors žinau kad mokysiuosi joje jau kitais metais. Manau joje žmonės visi yra typo pasaulio bambos, kiekvienas save laiko elitu, jie mano kad geresnių už juos nėra. Gimnazijoje visur pilna konkurencijos kuri neleidžia pajusti mokymosi malonumo.

Vartotojo avataras

Laimaa.

Įsijaučiantis

Gargždai

2,367.80 Lt

Standartinė » 2008 Gru 14, 01:43

O aš nuo pirmos klasės ėjau į gimnaziją.
Bet dabar žada padaryt vien 9-12 klasių.
Gerai, kad šiaip ar taip kitais metais 9okė būsiu :D

*candiest.

Lankytojas

280.46 Lt

Standartinė » 2009 Kov 21, 16:09

na sąrašiukas, kurį čia skaičiau tai jei mokslų atžvilgiu, tai netikslus, sakyčiau. Pati mokiausi Maironio gimnazijoj, o šiais metais perėjau į "Aušros". ir galiu pasakyti tiek, kad mokslų atžvilgiu, Maironio gimnazija daug stipresnė, tačiau ten sunkiau mokytis.
Bet jeigu mokinių atžvilgiu, tai "Aušros" gimnazijos mokinių niekada nepalyginsi su Maironynės. "Aušroj" daug šiltesni žmonės, tolerantiškesni, bei kaip sakė jau kažkas, čia vyksta nemažai įvairių renginių, apie kuriuos, atvirkščiai nei maironynėje, mūsų mokykla nėra paskutinė, kuri apie juos sužino.
O Maironyje žmonės tai tikrai ne kokie, pertraukų metu dažniausias ir pagrindinis užsiemimas būna apsikeitimas gandais. Ir renginių ten vyksta labai mažai, tačiau ten bent yra kiemas, į kurį visada gali išeiti. Iš mokyklos teritorijos neišleidžia kol nesibaigia pamokos, tačiau čia yra skirtumas. Maironio gimnazija turi kiemą, o štai "Aušros" - ne. Taigi, problema sprendžiama taip: Per ilgąją pertrauką išleidžiami mokyklos gimnazistai į lauką, tačiau iki to laiko ir po to, iki kol baigiasi pamokos, būni uždarytas kaip dėžutėj kokioj.
tai va tiek:>

Vartotojo avataras

reli

Dalyvis

Kaunas

4,914.92 Lt

Standartinė » 2009 Kov 24, 19:07

Vesta* rašė:Manau kad gimnazija tai tik geras pavadinimas. Nors žinau kad mokysiuosi joje jau kitais metais. Manau joje žmonės visi yra typo pasaulio bambos, kiekvienas save laiko elitu, jie mano kad geresnių už juos nėra. Gimnazijoje visur pilna konkurencijos kuri neleidžia pajusti mokymosi malonumo.

Nesutinku su tavo nuomone. Šiais metais perėjau į gimnaziją. Ir joje tikrai nėra taip, kaip tu sakai. Čia visi kaip tik žymiai draugiškesni, nei mano buvusioj vidurinėj, konkurencijos nejaučiu. Ir mokytojai daug geresni.

Vartotojo avataras

berta96

Dalyvis

Dusetos

1,876.91 Lt

Standartinė » 2009 Kov 25, 17:53

Vesta* rašė:Manau kad gimnazija tai tik geras pavadinimas. Nors žinau kad mokysiuosi joje jau kitais metais. Manau joje žmonės visi yra typo pasaulio bambos, kiekvienas save laiko elitu, jie mano kad geresnių už juos nėra. Gimnazijoje visur pilna konkurencijos kuri neleidžia pajusti mokymosi malonumo.

Visiškai nesutinku, visi žmonės mūsų (Dusetų Kazimiero Būgos) gimnazijoje tokie mat kaip ir paprastose mokyklose. Žmonių yra visokių, o konkurencijos šiokios tokios yra visur, o tokios milžiniškos tikrai nėra, galiu tai pasakyti, nes mūsų mokykla gimnazija yra jau apie 5 metus ir aš juos visus mokausi :piktas:
O šiaip gimnazijoje mokytis yra geriau, nes ten stipresnė mokymo programa, gal ir sunkiau, bet tikrai geriau, nes vėliau daugiau galėsi pasiekti

Vartotojo avataras

Lajalak

Dalyvis

Raudondvaris, kažkur ten prie Kauno

4,535.00 Lt

Standartinė » 2009 Kov 25, 20:55

Raudondvario gimnazija :D iš tikro fainai, mažutis miestelis, o ginazija. Bet nėra iš ko ir rinktis. Nebent į Kauną važiuot. O šiaip, esu visai patenkinta gimnazija, tik kad remonto daug kur reikia :roll:

joana5555

Lankytojas

26.02 Lt

Standartinė » 2009 Geg 23, 17:37

kauno varpo gimnazijoj butu imanoma mokytis jei is ten ismestu pavaduotoja A. Bartasiu

Vartotojo avataras

Yava.

®espect

Vilnius.

29,171.84 Lt

Standartinė » 2009 Geg 23, 20:42

Mano brolis pereis į gimnazija, nemanau, kad pasigailės.

Vartotojo avataras

Pelių Džemas.

Misteris Linksmai

Vilnius

1,967.81 Lt

Standartinė » 2009 Geg 23, 20:44

Nu aš mokaus žemynos gimnazijoj (vilniuje). Nu belenkoks šudas... geriau grįsčiau į buvusią savo mokyklą..

Vartotojo avataras

Ksė.

®espect

Vilnius.

15,621.05 Lt

Standartinė » 2009 Geg 24, 11:30

Aš tai būtinai po 8-os klasės pereisiu į gimnaziją.;)

Vartotojo avataras

Dow

Dalyvis

Panevezys

5,013.01 Lt

Standartinė » 2009 Geg 24, 12:31

Mokausi Kazimiero Paltaroko Gimnazijoje, šiaip gera gimnazija, tik man labai nepatinka, kad visi mokytojai labai konkuruoja, kurio auklėtiniai geriau mokosi.

Vartotojo avataras

Živilėėė

Įsijaučiantis

Vilnius

2,851.80 Lt

Standartinė » 2009 Geg 25, 14:24

aš mokausi Vilniaus Karoliniškių gimnazijoje nuo 5-klasės (db I-mokė) labai puiki mokykla , ir mokytojai geri pasitaikė. :}

Vartotojo avataras

malaleyy

Dalyvis

5,164.47 Lt

Standartinė » 2009 Bir 07, 12:57

Mano dabartinė mokykla (Rokiškio J.Tūbelio) iki kitų metų dar turi gimnazijos vardą. Nuo kitų ji lieka pagrindine ar tai vidurine, nežinau. Keturis metus vyko įvairūs konkursai tarp trijų miestelio gimnazijų, iš kurios bus atimtas vardas. Didžiausia kova buvo tarp mūsiškės ir Romuvos gimnazijos. Ir nanana vienintele gimnazija paskelbė "Rokiškio J.Tumo-Vaižganto vidurinę mokyklą", o "Romuva" bus Vaižganto filialas.Nors musiškės mokyklos ir mokytojai geriaqusios kvalifikacijos, ir lankomumas geriausias, ir egzaminų rezultatai aukščiausi jau kokius 10metų, tai tikrai. Mus perkėlė į "Romuvą" be teisės rinktis į kurią- Ar gimnaziją, ar jos filialą norime eiti. Pvz aš eičiau į Vaižgantinkę, nes ten atmosfera pati šilčiausia. Vienu žodžiu, kažkas čia netaip.

Vartotojo avataras

Yava.

®espect

Vilnius.

29,171.84 Lt

Standartinė » 2009 Bir 07, 13:02

GuMmyBear. rašė:Nu aš mokaus žemynos gimnazijoj (vilniuje). Nu belenkoks šudas... geriau grįsčiau į buvusią savo mokyklą..

Mano auklėtojos sūnus ten mokosi. : DD
Irgi sakė, kad nelabai ten . . .

Živilėėė rašė:aš mokausi Vilniaus Karoliniškių gimnazijoje nuo 5-klasės (db I-mokė) labai puiki mokykla , ir mokytojai geri pasitaikė. :}
\

Ten gi nuo 9 klases. . .

Įvairūs Studijos, mokykla

Linksmas.net on Facebook  Tapk gerbėju

Šiandien:

Imagination.lt

Dabar prisijungę

Šiuo metu prisijungęs 1 narys :: 0 registruotų, 0 slaptų ir 1 svečias
Daugiausia vartotojų (795) buvo 2025 Gru 08, 09:28

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 1 svečias