Draugės namasPas mano drauge name vaidenasi. Tikrai.. Ji sakė, kad naktį jai be priežasties išsijungia telefonas ir taip toliau. Kai jos močiutė mirė iš antro aukšto iš stalčiaus į apačios atskrido baltas lapas ir sakė kai užlipo į antrą aukštą stalčius buvo adaras. Kai ji miega girdi keistus garsus nuo palėpės.. Kai aš pas ją buvau pirmam aukšte girdėjau iš antro kažkokį krebždesį, sakiau, kad ten šuo, bet jis buvo netoli manęs. Tikrai jos namas nelabai gerą aurą turi...
![]() -------------------------------------- Mano namuose taip pat vaidenasi. (iškart patariu, jei pirksit namą- apsidairykit, ar nėra skruzdžių - jo gyvena tik geopatogeninėse zonose).
Ir būna visko. Nuo signalizacijos junginėjimosi iki daiktų kritimo ar keistų balsų. Neveltui senoliai tikėjo dvasiomis. be to yra ir būdų sustabdyti jų veikimui ( bent naktimis, kad netrukdytų miegot) . Visą laiką siejau šį reiškinį su po mano namu palaidotais žmonėmis... ![]() Aš tai peršikau kai buvau pas močiute nu ji gyvena kilas nuo manęs irgi miestelį
![]() ![]() ![]() Žo ten krebždėt galėjo gi ir peles... Ir ta draugė tave apgaudinėja ![]() ![]() Cituoju: Nu as irgi vienas miegu ir ten tik ziema issigandau nes sniegas krito ir atrode kad kieune begioja bet tai buvo diena o telefonas del batkes issijungia pas amne irgi taip buvo...
is kur tu zinai ar ten laidinis ar mobilus telefonas, jeigu mobilus tai gali nuo batkes, o jai ne tai tikriausiai gerai, kad issijunge gi pagalvok, krize ir elektros sutaupysi ![]() ![]() ![]() ![]() Jo, pas man eirgi panašiasi. Telefonas naktį išsijungia, nes pamirštų pakraut.
Kažkas naktį krebžda - pelės. Palėpei keisti garsai sklinda - apuokai rėkauja. Ir dar langai darinėjasi - nuo skersvėjų. Ai, dar naktį indai virtuvėi barška - nes brolis eina valgyt darytis naktį. Tai tiek siaubų. ![]() ‹ Įvairūs ‹ Mistika |