Įvairūs Mistika

Draugės namas

Vartotojo avataras

Dusk

®espect

Portadown

7,344.96 Lt

Standartinė » 2010 Gru 01, 01:45

Jūs gal tas pėles išsinaikinkitė ir ramiai miegosite :up:

--------------------------------------

Vartotojo avataras

freizas

Lankytojas

290.00 Lt

Standartinė » 2010 Gru 03, 18:39

Kunygas peliu gal persigando ? :)

Vartotojo avataras

Pukuse

®espect

Vilnius

-5.00 Lt

Standartinė » 2010 Gru 03, 18:52

Nu jau mes tai tikrai nepasakysim tau ar vaidenas ten ar ne, bet tie kas sako kad taip negali būt, manau yra neteisūs. būtų per daug kvaila galvoti kad egzistuojam tik mes, o jokių, absoliučiai jokios kitos rūšies nėra.

IgN

Lankytojas

91.60 Lt

Standartinė » 2010 Gru 04, 23:54

Na ką žn... Kažkaip netikiu :D. O vat norit tikėkit norit net, bet kai aš buvau mažas ir mes dar gyvenom nuomojamam bute buvo kalėdos ( gruodžio mėn. ) tėvai man nupirko šokoladinį kalėdų senį o jis lyg buvo užkeiktas :whata: išryto atsikeldavau tėvai isvažiuodavo į darbą, o aš vienas likdavau namie... Taigi tą kalėdų senį aš padėjau ant stalo. Vėliau pažiūrėjau, kad to kalėdų senio ant stalo nebebuvo O.O. Kažkokiu būdu jis atsirado už televizoriaus O.O... Ir taip kiekviena dieną vis skirtingoje vietoje ... Kad nebūtų taip baisu visada pasikviesdavau kaimyną :DD. Tada dar buvo tokios senos durys... Su 1 paprastute spyna.. Kai tėvai sužinojo, kad aš visada pasikviečiu tą kaimyna atemė iš manęs raktą O.O... Taigi mane palikdavo vieną... Aš tą kalėdų senį neturejau kur kišt... Pasidedavau prie PC ir laikydavau.. Tik nusisukdavau ir kažkokiu būdu jis nuo manes "pabėgdavo"...

zodziu.. nžn ar ką supratot :DDD

Vartotojo avataras

molikas10

Įsijaučiantis

18.00 Lt

Standartinė » 2010 Gru 05, 16:09

Pukuse rašė:Nu jau mes tai tikrai nepasakysim tau ar vaidenas ten ar ne, bet tie kas sako kad taip negali būt, manau yra neteisūs. būtų per daug kvaila galvoti kad egzistuojam tik mes, o jokių, absoliučiai jokios kitos rūšies nėra.

Aciu, kad mane uztari :)))

Vartotojo avataras

Gieparde

Dalyvis

4,156.76 Lt

Standartinė » 2010 Gru 21, 21:17

Na jūs čia tikrai žiauriai įdomiai rašot. Net nežinojau, kad tokią temą užvesiu :D Bet tikrai labai įdomiai rašot. :) LIUKS

Vartotojo avataras

xXiPodXx

Aktyvus dalyvis

Somewhere in the middle of nowhere

3,305.29 Lt

Standartinė » 2010 Gru 30, 20:32

Zinot ka...nebenusisnekekit...Ner jokiu vaiduokliu...ir BAIKTAS KLIUNKIS

Vartotojo avataras

Shiroko

Apšilinėjantis

519.03 Lt

Standartinė » 2011 Sau 14, 19:24

teko susidurt ir ne karta taiva karts nuo karto pas mus bendrabutyje pasivaidena ypac pas kaimyna pats maciau ir dar nevienas tik isiungi sviesa ir skrenda zaislais nuo egles bet tai tesėsi apie 4dienas kaimynas pasakojo kad ziuri telika ir veidrodis pradejo slinkt ir suduzo be garso net jo dukra matydama vos galejo prasneket mykciojo dar pasakojo kad nakti matydavo judancius seselius (jam susirdim negerai kartais nakti nemiega) dar buvo toks ivykis du mano draugai sedejo duse vienas pamate vaika kuris islindo ir vel pasislepe abudu persike izbego is to duso ir td pasemem telefona pafotkinom ir ka keliose ft matesi vaiko siluetai bet kai ejom fotkint man uzspaude krutine,buvo lb negera,purte siurpas net vos paeit galejau dar ilgai negalejau atsigaut,bet isiaiskinau viena dalyka kad vaiduoklis save išduoda salciu,siurpu tai va viskas bet buvo ir daugiau nutikimu,matymu

Vartotojo avataras

Gabe7

Forumo gyventojas

33,236.51 Lt

Standartinė » 2011 Vas 07, 17:14

teko susidurt ir ne karta taiva karts nuo karto pas mus bendrabutyje pasivaidena

mažiau vartok ką vartoji,nesikvietinėk dvasių ir nebelandžiok po AP,parsivedi su savim 'gyventojų',kurie taip lengvai neišeina.Nemoki elgtis - nelįsk.

Vartotojo avataras

Shiroko

Apšilinėjantis

519.03 Lt

Standartinė » 2011 Vas 07, 17:56

mažiau vartok ką vartoji,nesikvietinėk dvasių
ir nebelandžiok po AP,parsivedi su savim
'gyventojų',kurie taip lengvai
neišeina.Nemoki elgtis - nelįsk.
nieko nevartoju net nerukau,spiritizmu neuzsiemu ir neteko pats zinau padarinius,nemano bedos tie vaiduokliai,o musu namo gyventoju kurie sukure tinkama aplinka gyvenimui(barniai,savyzudybes ir t.t.) pas mus nesivaidena nebent apsilanko,karts nuo karto pasivaidena pas kaimyna ir taj gan retai

Vartotojo avataras

RedWhite

Dalyvis

2,922.01 Lt

Standartinė » 2011 Vas 07, 18:00

Saraphina rašė:Mano namuose taip pat vaidenasi. (iškart patariu, jei pirksit namą- apsidairykit, ar nėra skruzdžių - jo gyvena tik geopatogeninėse zonose).
Ir būna visko. Nuo signalizacijos junginėjimosi iki daiktų kritimo ar keistų balsų. Neveltui senoliai tikėjo dvasiomis. be to yra ir būdų sustabdyti jų veikimui ( bent naktimis, kad netrukdytų miegot) .
Visą laiką siejau šį reiškinį su po mano namu palaidotais žmonėmis...

:dry:

Pas mano močiutę vasarą skruzdžių tiesiog pilna. Negi?.. :roll:

Vartotojo avataras

Gabe7

Forumo gyventojas

33,236.51 Lt

Standartinė » 2011 Vas 07, 19:07

musu namo gyventoju kurie sukure tinkama aplinka gyvenimui(barniai,savyzudybes ir t.t.)

barniai ir savižudybės neatveda dvasių į tam tikras vietas.Mentalinis kūnas negali pats pereit iš AP į normalų,turi būti 'skylė',kurias visokie kvietėjai palieka.

cdrw00

Lankytojas

135.00 Lt

Standartinė » 2011 Vas 10, 20:26

labai jau ciqa neiitikinamai viskas. bet kas gali zinoti....

Vartotojo avataras

Shiroko

Apšilinėjantis

519.03 Lt

Standartinė » 2011 Vas 10, 21:08

barniai ir savižudybės neatveda dvasių į tam
tikras vietas.Mentalinis kūnas negali pats
pereit iš AP į normalų,turi būti 'skylė',kurias
visokie kvietėjai palieka
gerai jeigu kas nors laiko dvasias siame pasaulyje td imanoma ir tai ne fiziniame o arciausiai fizinio astraliniame pasaulyje, o tas laikymas gali buti savyzudybe,neatlikti darbai ir t.t.dar skaiciau kad butent tokia aplinka juos ir traukia kur vyksta stresines situacijos. Nesupratau tavo to sakynio ka tu ta normalu laikai fiziniu ir priciom tas mentalinis,gali jis kartu su astraliniu,siela ir kitais kunais gali projektuotis ir kaip gali dvasia projektuotis i fizini pasauli ar as kazko nezinau,neskaiciau

Vartotojo avataras

Gabe7

Forumo gyventojas

33,236.51 Lt

Standartinė » 2011 Vas 10, 22:14

gerai jeigu kas nors laiko dvasias siame pasaulyje td imanoma ir tai ne fiziniame o arciausiai fizinio astraliniame pasaulyje,

nu negali jos pereit kiauriai sieną ir kitą pasaulį,niekaip.Nebent kažkas išima plytas.
ka tu ta normalu laikai fiziniu

taip.
mentalinis,gali jis kartu su astraliniu,siela ir kitais kunais gali projektuotis ir kaip gali dvasia projektuotis i fizini pasauli ar as kazko nezinau,neskaiciau

mentalinis beveik tas pats kas astralinis.

Įvairūs Mistika

Linksmas.net on Facebook  Tapk gerbėju

Šiandien:

Imagination.lt

Dabar prisijungę

Šiuo metu prisijungę 0 narių :: 0 registruotų, 0 slaptų ir 0 svečių
Daugiausia vartotojų (555) buvo 2010 Bir 02, 09:13

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių