Draugės namasNa ką žn... Kažkaip netikiu
![]() ![]() ![]() zodziu.. nžn ar ką supratot ![]() teko susidurt ir ne karta taiva karts nuo karto pas mus bendrabutyje pasivaidena ypac pas kaimyna pats maciau ir dar nevienas tik isiungi sviesa ir skrenda zaislais nuo egles bet tai tesėsi apie 4dienas kaimynas pasakojo kad ziuri telika ir veidrodis pradejo slinkt ir suduzo be garso net jo dukra matydama vos galejo prasneket mykciojo dar pasakojo kad nakti matydavo judancius seselius (jam susirdim negerai kartais nakti nemiega) dar buvo toks ivykis du mano draugai sedejo duse vienas pamate vaika kuris islindo ir vel pasislepe abudu persike izbego is to duso ir td pasemem telefona pafotkinom ir ka keliose ft matesi vaiko siluetai bet kai ejom fotkint man uzspaude krutine,buvo lb negera,purte siurpas net vos paeit galejau dar ilgai negalejau atsigaut,bet isiaiskinau viena dalyka kad vaiduoklis save išduoda salciu,siurpu tai va viskas bet buvo ir daugiau nutikimu,matymu
nieko nevartoju net nerukau,spiritizmu neuzsiemu ir neteko pats zinau padarinius,nemano bedos tie vaiduokliai,o musu namo gyventoju kurie sukure tinkama aplinka gyvenimui(barniai,savyzudybes ir t.t.) pas mus nesivaidena nebent apsilanko,karts nuo karto pasivaidena pas kaimyna ir taj gan retai
Pas mano močiutę vasarą skruzdžių tiesiog pilna. Negi?.. ![]() gerai jeigu kas nors laiko dvasias siame pasaulyje td imanoma ir tai ne fiziniame o arciausiai fizinio astraliniame pasaulyje, o tas laikymas gali buti savyzudybe,neatlikti darbai ir t.t.dar skaiciau kad butent tokia aplinka juos ir traukia kur vyksta stresines situacijos. Nesupratau tavo to sakynio ka tu ta normalu laikai fiziniu ir priciom tas mentalinis,gali jis kartu su astraliniu,siela ir kitais kunais gali projektuotis ir kaip gali dvasia projektuotis i fizini pasauli ar as kazko nezinau,neskaiciau
nu negali jos pereit kiauriai sieną ir kitą pasaulį,niekaip.Nebent kažkas išima plytas.
taip.
mentalinis beveik tas pats kas astralinis. ‹ Įvairūs ‹ Mistika |