‹ Įvairūs ‹ Mistika
-

Gabrė.
- Aktyvus dalyvis
-
- Vilnius
- 5,331.93 Lt
» 2010 Kov 14, 11:35
Aš pati netikiu tokiom nesąmonėm, niekad pas mane niekas nedūždavo ir neišsijunginėdavo, BET. Žodžiu, mano lova stovi priešais duris ir aš visada miegodavau kojomis į jas. Tik atsikrausčius į tą butą gal pusę metų viskas gerai buvo, paskui prasidėjo kažkokios nesąmonės. Naktį atsikeliu nuo kažkokio traškesio spintelėse, spintoje ir stalčiuose. Iškart pagalvojau, kad tai pelės. Atsikeliu, įsijungiu šviesą, pradedu viską tikrint - nieko. O ir šiaip, nelabai realu, kad bute, ketvirtam aukšte pelių būtų. Žodžiu, atsigulu vėl, again - krebžda viskas. Nu tiesiog neįmanoma miegot. Visą naktį prasikankinau, ryte pasakiau mamai, sako - nu tai žiūrėk, jeigu šiandien taip bus, tai pažadink. Ir vėl naktis - ir vėl krebžda. Nuėjau, pažadinau tėvus, atėjo ir sėdi pas mane - ramu. Tik jie išeina vėl neįmanoma. Tą naktį nuėjau į svetainę miegot ir viskas tvarkoj buvo. Kitą dieną močiutė atvažiavo pas mane, papasakojau, kad nesąmonės kažkokios dedasi, tai pasakė, kad tik mirusius žmones karstuose visada guldo kojomis į duris ir liepė man atsigulti galva į jas. Ir ką manot, sekančią naktį taip ir padariau, viskas iškart praėjo. Nežinau, gal čia sutapimas toks. Žodžiu, nepaaiškinama. 
--------------------------------------
-

Allez
- ®espect
-
- ♣ Narnia
- 545.00 Lt
» 2010 Kov 14, 12:48
Gabrė. Žiauru 
-

lukaa
- Apšilinėjantis
-
- Kaunas
- 250.79 Lt
» 2010 Kov 14, 15:36
Gabrė. rašė:Aš pati netikiu tokiom nesąmonėm, niekad pas mane niekas nedūždavo ir neišsijunginėdavo, BET. Žodžiu, mano lova stovi priešais duris ir aš visada miegodavau kojomis į jas. Tik atsikrausčius į tą butą gal pusę metų viskas gerai buvo, paskui prasidėjo kažkokios nesąmonės. Naktį atsikeliu nuo kažkokio traškesio spintelėse, spintoje ir stalčiuose. Iškart pagalvojau, kad tai pelės. Atsikeliu, įsijungiu šviesą, pradedu viską tikrint - nieko. O ir šiaip, nelabai realu, kad bute, ketvirtam aukšte pelių būtų. Žodžiu, atsigulu vėl, again - krebžda viskas. Nu tiesiog neįmanoma miegot. Visą naktį prasikankinau, ryte pasakiau mamai, sako - nu tai žiūrėk, jeigu šiandien taip bus, tai pažadink. Ir vėl naktis - ir vėl krebžda. Nuėjau, pažadinau tėvus, atėjo ir sėdi pas mane - ramu. Tik jie išeina vėl neįmanoma. Tą naktį nuėjau į svetainę miegot ir viskas tvarkoj buvo. Kitą dieną močiutė atvažiavo pas mane, papasakojau, kad nesąmonės kažkokios dedasi, tai pasakė, kad tik mirusius žmones karstuose visada guldo kojomis į duris ir liepė man atsigulti galva į jas. Ir ką manot, sekančią naktį taip ir padariau, viskas iškart praėjo. Nežinau, gal čia sutapimas toks. Žodžiu, nepaaiškinama. 
as irgi prisiklausius apie tai, kad tik lavonus taip guldo, todel niekada nemiegu kojom i duris. geriausia kojom i langa miegot 
-

Gabrė.
- Aktyvus dalyvis
-
- Vilnius
- 5,331.93 Lt
» 2010 Kov 14, 16:24
Dabar taip ir miegu. : )
-

M@NGUST@
- Forumo gyventojas
-
- Mažeikiai
- 1,467.41 Lt
» 2010 Kov 14, 16:35
Gabrė. rašė:Aš pati netikiu tokiom nesąmonėm, niekad pas mane niekas nedūždavo ir neišsijunginėdavo, BET. Žodžiu, mano lova stovi priešais duris ir aš visada miegodavau kojomis į jas. Tik atsikrausčius į tą butą gal pusę metų viskas gerai buvo, paskui prasidėjo kažkokios nesąmonės. Naktį atsikeliu nuo kažkokio traškesio spintelėse, spintoje ir stalčiuose. Iškart pagalvojau, kad tai pelės. Atsikeliu, įsijungiu šviesą, pradedu viską tikrint - nieko. O ir šiaip, nelabai realu, kad bute, ketvirtam aukšte pelių būtų. Žodžiu, atsigulu vėl, again - krebžda viskas. Nu tiesiog neįmanoma miegot. Visą naktį prasikankinau, ryte pasakiau mamai, sako - nu tai žiūrėk, jeigu šiandien taip bus, tai pažadink. Ir vėl naktis - ir vėl krebžda. Nuėjau, pažadinau tėvus, atėjo ir sėdi pas mane - ramu. Tik jie išeina vėl neįmanoma. Tą naktį nuėjau į svetainę miegot ir viskas tvarkoj buvo. Kitą dieną močiutė atvažiavo pas mane, papasakojau, kad nesąmonės kažkokios dedasi, tai pasakė, kad tik mirusius žmones karstuose visada guldo kojomis į duris ir liepė man atsigulti galva į jas. Ir ką manot, sekančią naktį taip ir padariau, viskas iškart praėjo. Nežinau, gal čia sutapimas toks. Žodžiu, nepaaiškinama. 
Pas mane irgi ketvirtas aukštas ir prieš kokius 7 metus pelių šeimyna buvo atsikrausčiusi 
-

Gabrė.
- Aktyvus dalyvis
-
- Vilnius
- 5,331.93 Lt
» 2010 Kov 14, 17:13
Jei būčiau dar kada susidūrus namie su tokiais dalykais, tai aišku, net neabejočiau, kad pelės, BET tokių niekada pas save namie nesutikau. : D Ir šiaip, katė namie. : ) Nu čia jau faktas, kad ne pelės.
-

3999059
- Aktyvus dalyvis
-
- Kretinga
- 6,975.89 Lt
» 2010 Kov 19, 14:57
Saraphina, kur jos gyvena?
Pas mane yra jų, nes namas ganėtinai senas.
-

Domi.
- Dalyvis
-
- Kaunas
- 1,757.22 Lt
» 2010 Kov 19, 20:46
Gabrė - Keista,aš visada miegu kojom įduris ir man nieko
-

Gabrė.
- Aktyvus dalyvis
-
- Vilnius
- 5,331.93 Lt
» 2010 Kov 19, 22:00
Man pradžioj irgi nieko buvo. Nu nežinau aš, tikrai negaliu to paaiškint.
-

Lukask.
- Įsijaučiantis
-
- Prienai
- 1,043.14 Lt
» 2010 Lie 16, 13:24
Aj nu man tai buvo tik su radio bangom valdoma masinele nei is sio nei is to pradejo vaziuot, bet po to pasirode, kad buvo ijungta ir pagavo nuo teliko ar kazko bangas 
-

KenT_
- Įsijaučiantis
-
- 1,075.00 Lt
» 2010 Lie 16, 19:29
Iliuzija 
-

NeverAgain
- Patyręs forumietis
-
- Kažkur toli
- 724.87 Lt
» 2010 Rgp 17, 15:47
Ahhh dvasios
Paskutinį kartą redagavo NeverAgain 2011 Spa 09, 20:36. Iš viso redaguota 1 kartą.
-

NeverAgain
- Patyręs forumietis
-
- Kažkur toli
- 724.87 Lt
» 2010 Rgp 17, 15:49
lukaa rašė:as irgi prisiklausius apie tai, kad tik lavonus taip guldo, todel niekada nemiegu kojom i duris. geriausia kojom i langa miegot 
As miegu kojomis i duris ir man dar nieko netasitiko ( miegu 6 metus taip )
Paskutinį kartą redagavo NeverAgain 2011 Spa 09, 20:36. Iš viso redaguota 1 kartą.
-

freizas
- Lankytojas
-
- 290.00 Lt
» 2010 Lap 27, 12:23
As ir miegu kojom i durys ir nieko nesigirdi o jai girdisi tai bagalvoju kad ten mano ziurkes krapstosi 
-

molikas10
- Įsijaučiantis
-
- 18.00 Lt
» 2010 Lap 30, 21:43
HaBecK rašė:Norėčiau tokiam name pabūt, ir viską aš jum paaiškinčiau jog ten nieko nėra...
Na tai paiskink (as nauja pvz duosiu): Mano klasioko puske gyvena name ir jos tevai susigalvojo pasistatyti zidini is 300 metu senumo plytu. Po kiek laiko( kai jau buvo pastate zidiny) name prasidejo keisti dalykai. Pradejo vidury nakties tv bei magas isijunginet isjungi ir vel po kokiu 15 minuciu vel isijungia. Kai pakviete kuniga prie to zidinio kunigas pradejo kratytis kai nesveikas ir isbego tekinas is to namo. Tad prasau paaiskinti man, kas cia galejo buti
‹ Įvairūs ‹ Mistika
|
|
|