Įvairūs Mistika

Draugės namas

Vartotojo avataras

Shiroko

Apšilinėjantis

519.03 Lt

Standartinė » 2011 Vas 11, 00:26

nu negali jos pereit kiauriai sieną ir kitą
pasaulį,niekaip.Nebent kažkas išima plytas
ka tu sakai kad jos gali persikelti i fizini pasauli,be fizinio kuno,O as turiu kitokia nuomone,kad astralai gali keliauti zemyn astralu kuo zemiau tuo zemiskesnes vibracijos,arciau fizinio pasaulio, is zemiausio lengviau veikti fizini pasauli(poltergeistas) butent spiritizmo metu didziausia tikymybe uzmegsti rysi su zemutinio astralo gyventoju(savyzudziai,nusikalteliai ir t.t.jauciantys trauka zemei)

--------------------------------------

Vartotojo avataras

Gabe7

Forumo gyventojas

33,236.51 Lt

Standartinė » 2011 Vas 11, 00:49

is zemiausio lengviau veikti fizini pasauli(poltergeistas)

poltergeisto požymiai pasireiškia daiktų mėtymais ir kt. Tai kaip tas poltergeistas būdamas net nefiziniam pasauly,gali paveikti fizinius daiktus?Jeigu dauguma ano pasaulio gyventojų net būdami fiziniam pasauly to nesugeba padaryt.

Vartotojo avataras

Shiroko

Apšilinėjantis

519.03 Lt

Standartinė » 2011 Vas 11, 09:23

suktas klausimelis,gal kiekvienas daiktas turi biolauka ir pan gal tie laukai artimai susija su fiziniu todel paveikus ta energetini apvalkala paveikiamas fizinis daiktas,smegenys,pasamone slopina telekineze. Cia tik teorijos,kas ten zino kas kaip veikia

Vartotojo avataras

Gabe7

Forumo gyventojas

33,236.51 Lt

Standartinė » 2011 Vas 11, 14:22

ir teoriškai tavo pasakyta versija kažkokia įtartina.

Vartotojo avataras

gabrese

Apšilinėjantis

Vilnius

50.00 Lt

Standartinė » 2011 Vas 21, 16:48

jeigu mobilus tai gali nuo batkes

gi rašė, kad be priežasties

Vartotojo avataras

kreizie

Lankytojas

120.00 Lt

Standartinė » 2011 Kov 22, 19:42

Buvau ne syki susidurusi su tokiais atvejais kai atrodo jog esei ne vienas, bet visada sau sakau, kad man tik vaidenas, nors sunku prisiversti tuo patiketi.. :cha:

Music

Lankytojas

105.00 Lt

Standartinė » 2012 Sau 12, 20:41

Gieparde rašė:Pas mano drauge name vaidenasi. Tikrai.. Ji sakė, kad naktį jai be priežasties išsijungia telefonas ir taip toliau. Kai jos močiutė mirė iš antro aukšto iš stalčiaus į apačios atskrido baltas lapas ir sakė kai užlipo į antrą aukštą stalčius buvo adaras. Kai ji miega girdi keistus garsus nuo palėpės.. Kai aš pas ją buvau pirmam aukšte girdėjau iš antro kažkokį krebždesį, sakiau, kad ten šuo, bet jis buvo netoli manęs. Tikrai jos namas nelabai gerą aurą turi... :( Ką apie tai manote, o gal pas jus irgi kas nors panašaus vyksta?

Taip tai tiesa. Pas mano draugą mirė draugo mociūtės sūnus ir kiekviena naktį kažkas girdėsi visokiai garsai kaip šaukšteliai barška kažkas po namus vaikšto. Man draugas sakė aš ranka numojau ir netikėjau dabar čia paskaičiau kad ne pas jį viena vaidenasi. Tai va patikėkit nes tai yra tiesa. Ir be to netikiu kad lapas skraido.

Įvairūs Mistika

Linksmas.net on Facebook  Tapk gerbėju

Šiandien:

Imagination.lt

Dabar prisijungę

Šiuo metu prisijungę 2 nariai :: 0 registruotų, 0 slaptų ir 2 svečių(iai)
Daugiausia vartotojų (555) buvo 2010 Bir 02, 09:13

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 2 svečių