ka tu sakai kad jos gali persikelti i fizini pasauli,be fizinio kuno,O as turiu kitokia nuomone,kad astralai gali keliauti zemyn astralu kuo zemiau tuo zemiskesnes vibracijos,arciau fizinio pasaulio, is zemiausio lengviau veikti fizini pasauli(poltergeistas) butent spiritizmo metu didziausia tikymybe uzmegsti rysi su zemutinio astralo gyventoju(savyzudziai,nusikalteliai ir t.t.jauciantys trauka zemei)nu negali jos pereit kiauriai sieną ir kitą
pasaulį,niekaip.Nebent kažkas išima plytas
Draugės namas--------------------------------------
poltergeisto požymiai pasireiškia daiktų mėtymais ir kt. Tai kaip tas poltergeistas būdamas net nefiziniam pasauly,gali paveikti fizinius daiktus?Jeigu dauguma ano pasaulio gyventojų net būdami fiziniam pasauly to nesugeba padaryt.
Taip tai tiesa. Pas mano draugą mirė draugo mociūtės sūnus ir kiekviena naktį kažkas girdėsi visokiai garsai kaip šaukšteliai barška kažkas po namus vaikšto. Man draugas sakė aš ranka numojau ir netikėjau dabar čia paskaičiau kad ne pas jį viena vaidenasi. Tai va patikėkit nes tai yra tiesa. Ir be to netikiu kad lapas skraido. ‹ Įvairūs ‹ Mistika |