Žmogaus atsiradimasAš tai tikiu, kad sukūrė Dievas ir visu 100%. Daugelio klausimai būna tokie, kad iš kur atsirado tada Dievas, bet tiesiog mūsų mastymas yra per siauras tam suvokti. Bet jeigu tarkim išsivystė iš beždžionės. Tada iš kur žemėje atsirado pirmoji gyvybė? Visų tų pradžia yra Dievas.
Domiuosi graiku mitologija, ten sako kad kai Dzeusas dave pandorai kazkokia vilties skryne ir prase jos neatidaryti, bet ji nesusilaike ir atidare, nubausdamas Dzeusas i zeme issiunte ligas ir pirmaje moteri, dar kiti mano kad titanas Promotejas nulipde is molio zmogu ir prase Dzeuso kad ji atgaivintu.
šiaip tikiu kad zmogus atsirado evoliucijos begyje...
visu pirma, tai gyvunai turi kalba, ju kalba tokia yra del to, kad jie neturi galimybiu kalbet kaip mes. Antra, nesupratau kodel tau ju namai prikibo? kai kurie gyvunai puosiasi namus, daro, kad jiem butu graziau, patogiau. Tikrai jie namus puosia ne is inkstinkto. O dievu beje netikiu... Nelogiska, nes tipo jis egzistavo visada, bet kaip gali but kazkas be pradzios? Nu nenoriu cia gincytis. kol kas yra tik 2 teorijos kaip atsirado zmogus, bet veliau turbut bus arba 1 arba daugiau negu 2, tikiuosi sios dvi teorijos bus panaikintos ir liks kazkokia nauja ir tikra(jau ne teorija), nes netikiu nei viena is siu, apie gyvunus cia tik parasiau, kad jie nera nemastantys padarai. Nesakau, kad gyvunai visiskai nemasto, bet jie masto primityviai, neturi supratimo apie mena, grozi, muzika ir pan. Pasakyk nors viena pavyzdi, kai gyvunai puosia namus, noredami juos padaryti grazesniais, o ne siaip guoli susinesi, ar koki minksta zaisla, kad silciau butu?
Aš esu girdėjusi dar dvi žmogaus atsiradimo teorijas.
Viena taip pat evoliucijos, tik kad žmogus išsivystė iš kiaulių, nes kraujas ir organai yra stebėtinai panašūs. Kita, kuri man iš pradžių atrodė tokia pat absurdiška kaip ir ta, kad Dievas sukūrė žmones, yra tokia, kad mes visi esame ateiviai. Išgirdusi apie tai pradėjau juoktis, tačiau vėliau kai man pasakojo apie ją, pasidarė labiau tikėtina. Dabar juk taip stengiamasi surasti gyvybę kitose planetose arba planetas, panašias į žemę, kuriose galėtumėm gyventi. Tai kažkada taip sakant ateiviai ieškojo ir taip par surado mūsų dabartinę planetą. Kai čia jau bus nebegalima gyventi vėl keliausime kitur. Bet visgi aš palaikau Darvino evoliucijos teoriją ir manau, kad žmonės išsivystė iš beždžionių. Aš čia truputį debiliškai parašisių, bet perskaites visokiu jusu komentaru ir nuomoniu pagalvojau ar ne per daug sureikšminam Dieva, kaip kaška panašaus i save, gal jis yra visa visuma nzn kas tiksliai, bet gal tipo "visata", bet cia truputi durnai skamba, bet tai susietu zmogaus evoliucijos reiskini su realigija na bet cia tik mano nuomonė
![]() ![]() big bang theory
būūūm shalalala, po to evoliucija iš piskarikų ir kitoks ššš ![]() o tie kur tiki vienu dievu iš kelių šimtų laikau naivuoliais, bičiuliai, atsigaukit ;d religija seniau buvo priemonė žmonėms valdyti, po to tai peraugo į masinį reiškinį ;d dar ir dabar religija naudojama žmonėm valdyti, t.y. sektos ir tt, o seniau tas pats buvo su krikščionybe ir visais kitais š ![]() As irgi manau jog zmogus issiviste evoliucijos begije, bet ir be evoliucijos yra daug dalyku kam nera irodimu ir tinkamu paaiskinimu kurie prie to prisidejo
![]() To Aurimas: Na, jeigu pats netiki jog yra dievas tai nereiskia , kad fsio jo nera. Kaip manau tu neirodisi jog jis egzistuoja nes netiki, taip ir neirodisi jog neegzistuoja. Taip pat , kaip ir su mokslu , jeigu nieks neirode tai ir nieks netiki tuo, taciau protingas zmogus moka tiketi viskuo, bet su saiku, nes tiesa sakant ir tas big bang is oro negalejo atsirasti viskam turi buti pradzia, o ir tai pradziai kita pradzia ![]() ![]() koks nors dievas gal ir yra, bet tikrai ne tas, į kurį tiki krikščioniai. dėl kitų kelių šimtų nieko negaliu užgarantuot, nesidomėjau, tačiau beveik visos religijos buvo tiesiog sugalvotos, prikurta istorijų, ir jomis valdomi žmonės. ne išimtis ir krikščionybė, nes kryžiuočiai norėjo turėti valdžią savo rankose, o žmonės nepasidavė , tai krikštijo visus, prisekė pasakėčių, ir visi jų klausė, nes nenorėjo kad dievas juos nubaustų. tai taip ir liko , iš dundukų į dundukus keliaujanti religija, kuria pudrinami smegenys.
Jokie mokslininkai niekada nepasakys, kad dievo nėra, nes kunigas - viena geriausiai uždirbančių religijų, ir jei reikės, kunigai užtildys tuos mokslininkus pinigais surinktais iš kvailelių aukotojų Na tai as ir kalbu apie ta kuris pradejo viska, o ne ta krikscioniskaji
![]() ‹ Įvairūs ‹ Mistika |