Įvairūs Mistika

Žmogaus atsiradimas

Vartotojo avataras

sigaA

Patyręs forumietis

Šiauliai

10,689.24 Lt

Standartinė » 2010 Rgs 22, 20:48

Oi kiek versijų teko apie tai skaityti.... Tik neaišku ar jos teisingos
1. žmogų sukurė Dievas.. šita man atrodo visiška nesamonė. Man Dievas nelabai patinka.
2.žmogus išsivystė iš bezdžionės. Na gal čia ir yra tiesos :-)
3.šita man įdomiausia, bet ir pati neįtikimiausia. Kažkada labai labai seniai, prieš mūsų erą vyko karas, kurio metu sprogo atominės bombos. Taigi tuo metu gyvenę mūsų protėviai, buvo manoma jie turėjo 3-ąją akį, slėpdamiesi nuo radiacijos sulindo į olas.. Per daug metų praleistų po žeme jie išsigimė, t.y. jie prarado 3-ąją akį. Ir taip išsivystė žmonės :D

--------------------------------------

Vartotojo avataras

Gabe7

Forumo gyventojas

33,236.51 Lt

Standartinė » 2010 Rgs 22, 23:21

na aš dėl tos trečios versijos girdėjau,kad tiesiog vyko branduolinis karas,kuris sunaikino visus žmones.radiacija išsisklaidė,žemė pradėjo "atsigauti",formuojasi mikroorganizmai vandeny,prasideda evoliucija. :] šiaip gana įdomi versija,bet nėra daug įrodymų sukaupta. :]
o aš tikiu evoliucija..Evoliucija yra įrodyta n kartų,tai ne versija,o faktas. :)

Vartotojo avataras

Dusk

®espect

Portadown

7,344.96 Lt

Standartinė » 2010 Rgs 24, 11:06

Aš žinau kad atsiradau iš dviejų žmonių "sueities" :D :D o kas iš kur ir prieš kiek metų neįdomu :o Bet vat kartą sėdžiu ir pradėjau galvoti..Gerai: mama, močiutė, prosenelė, proprosenėlė..jos mama irgi iš kažkur, tas kažkur irgi iš kažkur, tas irgi iš kažkur taip pat iš kažkur... :D :D Kaip keista iš tiesų... :D
o jei rimčiau tikiu Dievu :sweeet:

Giedriusx101

Dalyvis

Šiauliai

506.40 Lt

Standartinė » 2010 Rgs 27, 16:36

Čia jau sunku būtų tiksliai pasakyti, bet aš labiau tikiu dievu :) 8)

vikyta

Lankytojas

105.00 Lt

Standartinė » 2010 Gru 14, 18:48

kestas014 rašė:
Gerai, tada paaiškink: kodėl męs toliau nebeevoliucionuojam? Jau šitiek metų prabėgo ir nebesikeičiam? Juk visi kiti gyvūnai keičiasi, evoliucionuoja toliau :) Arba kodėl dabartinės beždžionės nevirsta žmonėmis?

Nebeevoliucionuojam? Tik nereikia. Tau gal taip atrodo,kai sioj zemelej nedaug gyvenes. Evoliucija ilgas procesas. Zmones protingeja,keiciasi. Jau dabar galima priskirti kulturine evoliucija. Visa kas yra,yra evoliucijos padariniai.

Vartotojo avataras

Shiroko

Apšilinėjantis

519.03 Lt

Standartinė » 2011 Sau 15, 22:20

kazkokia nesamone,kad zmogu sukure dievas,nebent sukure atomus kurie galetu jungtys sudaryti molekulias,baltymus........kazkaip nelogiska kad dievas sukure ieva ir adoma musu isvaizdos o td iš kur tos nendartalieciu kaukoles,skeletai, ką gal ten stacios bezdiones,atrodancios kaip mes, tai gal jis sukure bezdziones vardu ieva ir adomas? kurie evoliucionavo :D

Vartotojo avataras

Pauzė.

Aktyvus dalyvis

Klaipėda

1,577.48 Lt

Standartinė » 2011 Sau 16, 00:29

Tikiu, kad Žemę, žmones sukūrė Dievas.
Gal ne šiek tiek sudėtingiau viskas vyko, nei Biblijoje rašoma. Evoliucija aš netikiu. Per daug mes nuo gyvūnų skiriames savo jausmais ir dvasia.

Vartotojo avataras

xXiPodXx

Aktyvus dalyvis

Somewhere in the middle of nowhere

3,305.29 Lt

Standartinė » 2011 Sau 29, 23:34

Evoliucija.
Nes pvz pirmoji gyvybe zemej buvo vandeny kazkokie sudukai.Tada jie evuliucianavo ir jiems isaugo kojos ir t.t.
Taigi tas pats buvo ir su bezionzmogemis :D mano manymu.

Saawu.

Lankytojas

298.05 Lt

Standartinė » 2011 Vas 03, 20:30

Aišku, kad evoliucijos bėgyje.

Vartotojo avataras

HotMess

Forumo gyventojas

United Kingdom

42,980.47 Lt

Standartinė » 2012 Sau 17, 16:38

Kyberiz rašė:Dievas sukūrė žemę. :)
Mano manymu tikrai taip, bet tikrai ne taip, kad atėjo diedukas, spragt tas, spragt anas atsirado, o, kad tas Dievo kūrimas ir buvo visa ta evoliucija. :)
Be to, pasaulio sukūrimo istorija Senajame Testamente - mitas, ir viskas Pradžios knygoje iki, berods, Abraomo yra mitas. :)
Neišsigalvoju, taip sakė išmanantis žmogus. :)

Pritariu tau. Biblija teigia, kad zeme Dievas sukure per 7 dienas, bet nereikia visko suprasti tiesiogiai - Dievo 7 dienos galejo trukti ir septynis milijardus metu.

Jei evoliucija, t.y. tai, kad zmones yra kile is gyvunu butu tiesa, tada pasaulyje tikrai butu daugiau rusiu, kurios galetu kalbeti ir logiskai mastyti. Bet Dievas sukure zmones ypatingus, dave jiems valia pasirinkti tarp gero ir blogo, mastyti ir kurti. Gyvunai to neturi, nes jie buvo sukurti tik kaip maistas zmogui ir dekoracija zemei

Vartotojo avataras

Gabe7

Forumo gyventojas

33,236.51 Lt

Standartinė » 2012 Sau 17, 17:25

Jei evoliucija, t.y. tai, kad zmones yra kile is gyvunu butu tiesa, tada pasaulyje tikrai butu daugiau rusiu, kurios galetu kalbeti ir logiskai mastyti.

yra daugybė rūšių,kurios gali kalbėti ir logiškai mąstyti.Negi manai,kad kalba išsivystymo požymis?Kiekviena rūšis turi savą kalbą(lojimas,riaumojimas,tai irgi kalba,kuria tarpusavy rūšies atstovai susikalba),o mes vien būdami žmonės,turime jų belenkiek.Tos pačios skruzdės gi sakoma,kad jei turėtų žmogaus glaimybes,tai pastatai,miestai atrodytų daugybę kartų geriau.Ir tikrai ne vienas toks logikos pavyzdys yra. :)

Vartotojo avataras

HotMess

Forumo gyventojas

United Kingdom

42,980.47 Lt

Standartinė » 2012 Sau 17, 18:06

Gyvunai kalbeti negali, jie gali tik skleisti garsus (tavo paminetas lojimas ir riaumojimas). Tai kaip kudikio veblenimas - nieko nereiskia.

Gyvunai kuria namus ir kaupia maisto atsargas is instingto isgyventi, bet ne todel, kad turi laisva valia rinktis. ZMogus kuria namus, kad patogiai ir maloniai juose jaustusi, puosia interjera, grazina, o gyvunui namai - tik skyle permiegoti ir pasislepti nuo uzpuoliku

Vartotojo avataras

Gabe7

Forumo gyventojas

33,236.51 Lt

Standartinė » 2012 Sau 17, 18:41

Gyvunai kalbeti negali, jie gali tik skleisti garsus (tavo paminetas lojimas ir riaumojimas). Tai kaip kudikio veblenimas - nieko nereiskia.

Tai,kad mes išvystėm savo kalbą,rodo,kad tiesiog tapo dominuojančiais Žemėje ir mum ėmė nebeužtekti paprastų instinktų,kaip valgis,būstas ir pan. be to garsas ar žodis - esmė iš dalies ta pati.Katinas ateina prie tavęs ir kniaukia - reiškia nori valgyti,ar į lauką ar dėmesio.Gyvūnai gal labiau bendrauja ir gestais kažkokiais,bet jie svarbu tarpusavy supranta vienas kitą,manau tai rodo,kad jie turi kažkokią bendravimo priemonę.
Gyvunai kuria namus ir kaupia maisto atsargas is instingto isgyventi, bet ne todel, kad turi laisva valia rinktis.

To priežastis manau ta pati,tai yra dominavimas Žemėje. :) Įvairūs atradimai pradėjo mus skatinti tobulėti,gražinti savo namus,tačiau nesam mes toli nuo gamtos.Maistas,šeima,gyvybė - visdar lieka dažniausiom vertybėm.Visokios depresijos,seksualinės mažumos,mada ir kt. - realiai tai civilizacijos išsgimimas,kitaip tariant,iš gero gyvenimo. :))

Vartotojo avataras

HotMess

Forumo gyventojas

United Kingdom

42,980.47 Lt

Standartinė » 2012 Sau 17, 23:22

Jei sakai, kad gyvunai turi savo kalba, kurios mes nesuprantam, tada turetum suprasti, kad jie irgi turetu tobulintis per bendravima vienas su kitu. Bet taip nera. Gyvunas nesupranta ir niekada nesupras tokiu dalyku kaip grozis, menas, ateities planavimas (o ne maisto atsargu kaupimas ziemai) ir t.t.

Vartotojo avataras

Gabe7

Forumo gyventojas

33,236.51 Lt

Standartinė » 2012 Sau 17, 23:53

atsargų kaupimas gali būti priskirtas planavimui.Paukščiai rudenį iškrenda iš šaltų kraštų?Aš tai laikyčiau planavimu.Na gal ne tiek planavimas,kiek instinktai.
Kodėl gyvūnai netobulėja būtų sunku pasakyti,bet manau visų pirma,tai yra dėl to,kad jie nejaučia tam poreikio,kiti mano,kad gyvūnai neturi sielos(arba ji labai tokia primityvi),todėl jie nesupranta technikos,meno ir kt. dalykų.Beje,nepamiršk,kad evoliucija yra ne šimtmečio,o tūkstantmečių procesas,gal gyvūnai ir vystosi. :)

Įvairūs Mistika

Linksmas.net on Facebook  Tapk gerbėju

Šiandien:

Imagination.lt

Dabar prisijungę

Šiuo metu prisijungę 2 nariai :: 0 registruotų, 0 slaptų ir 2 svečių(iai)
Daugiausia vartotojų (555) buvo 2010 Bir 02, 09:13

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 2 svečių