Įvairūs Mistika

Žmogaus atsiradimas

Vartotojo avataras

kestas014

Apšilinėjantis

Pasvalys

818.79 Lt

Standartinė » 2010 Rgp 29, 18:56

vaiva rašė:Aš taip pat nesu tiek įtikėjus krikščionė, kad galvočiau, jog viską sukūrė Dievas. Tarp kitko, jie nenukrito iš dangaus. pagal bibliją vyrą nulipdė iš molio, o moterį padarė iš vyro šonkaulio. būtų pats laikas apsišviesti.

Čia yra perkeltine prasme. Vyras iš molio, tai reiškia, kad jis yra emociškai silpnesnis nei moteris (iš kaulo). Paimkim ir užpilkim vandens ant molio- jis pasidarys gerokai minkštesnis, o ant kaulo užpilk- niekas beveik nepasikeis. Tai va. Štai kas norėta pasakyti tuo kaulu ir moliu. Ne viską kas parašyta Biblijoje reikia suprasti tiesiogiai

--------------------------------------

Vartotojo avataras

kestas014

Apšilinėjantis

Pasvalys

818.79 Lt

Standartinė » 2010 Rgp 29, 18:59

Tie. rašė:Evoliucijos bėgyje.

Gerai, tada paaiškink: kodėl męs toliau nebeevoliucionuojam? Jau šitiek metų prabėgo ir nebesikeičiam? Juk visi kiti gyvūnai keičiasi, evoliucionuoja toliau :) Arba kodėl dabartinės beždžionės nevirsta žmonėmis?

Vartotojo avataras

Samer

Patyręs forumietis

897.20 Lt

Standartinė » 2010 Rgp 30, 16:19

Beždžionių tai pirma visai ne ta "veislė" jos ir po amžnybė į žmones nevirs.
Ir išvis gyvūnai keičias taikydamiesi prie aplinkos. Žmogus prie aplinkos nesitaiko, jis aplinka keičia.
Paskutinį kartą redagavo Samer 2010 Rgp 30, 16:24. Iš viso redaguota 2 kartus.

Vartotojo avataras

Deisiukia

Dalyvis

Skuodas

543.00 Lt

Standartinė » 2010 Rgp 30, 19:26

Aš manau, kad to, kas parašyta biblijoje, nereikia suprasti tiesiogiai.
Pati neskaičiau ir nesidomiu tuo, bet tikybos mokytoja pasakojo, kad tos 6 dienos per kurias Dievas sukūrė pasaulį gali būt ir milijonai ar milijardai metų ;] Tas istorijas apie žmogaus sukūrimą iš molio ir kaulo ir kaulo irgi galima suprast netiesiogiai. Įvairiai. Beje, kažkas čia kalbėjo, kad mes gal ir iš bakterijos išsivystėm. O iš kur tada bakterija atsirado? Ir Dievas?
Manau, kad kažkas vistiek yra. Kad ir ne Krikščioniškasis Dievas.
Nors man šiaip vienodai, kaip žmogus atsirado. Gyvenu dabar. Gyvenu čia. Ir man Gerai. Kol kas.
P.S. Šiandien sapnavau, kad buvo pasaulio pabaiga ir iš sėdėjau bažnyčioj. :shock:

:cha:

Vartotojo avataras

Nyan.

Forumo gyventojas

1,395.64 Lt

Standartinė » 2010 Rgp 30, 22:01

Deisiukia - kiek skaičiau, tai bakterija į žemę atklydo iš kosmoso platybių, ar iš kitos galaktikos. Tai matyt ta bakterija atklydo iš kitos civilizacijos, kuri yra panaši į mus ;)

Vartotojo avataras

kristixe

Aktyvus dalyvis

Mažeikiai

4,450.86 Lt

Švenčia gimtadienį

Standartinė » 2010 Rgp 30, 22:50

Tikiu biologija, o biologija sako : Žmogus išsivystė evoliucijos bėgyje 8)

Eva;DD~

Lankytojas

117.80 Lt

Standartinė » 2010 Rgp 31, 10:09

Žmogus atsirado deka dievui! Jus tai turėtumėt žinoti! :piktas:

Lucktard

Lankytojas

140.00 Lt

Standartinė » 2010 Rgs 05, 19:04

Čia tarsi mano tėvo apmąstymai,na - prie esmės.
_
Evoliucija,pvz. - pirma gyvybė - bakterijos,tačiau ir jos iš kažkur atsirado,ar ne?Jei dar kažkas buvo prieš jas - irgi turėjo iš KAŽKUR atsirasti ir t.t.Pagal mano tėvą,visatoje yra kažkas,kuris viską sukūrė,jis be pavadinimo,tačiau - jis visada buvo.Mes,aišku,mąstysime - iš kur tada tas "kažkas" atsirado?Ot būtent,jis buvo VISADA,tačiau mūsų protai to nesuvokia,mes vis ieškome paaiškinimų "kas?" ir "iš kur?".
Čia turbūt tų 9-ių ar 10-ies procentų padarinys mūsų smegenų srityje.Dėl tokio mažo jų išnaudojimo ir nesugebame pvz. matyti/girdėti dvasių,išnaudoti telepatinių/telekinetinių "galių" ar panašiai,tačiau pasauly,nors ir sunku patikėti,tačiau yra bent pora žmonių,kurie tikrai tikiu,jog sugebą kažką iš šių paminėtų dalykų.Juos pavadinčiau |"luckiais"(išsiversit,ponai ir ponios,jei bus noro sužinot ką tai reiškia,nes jūs vietoj EN mokinotės RU savom dienom..)|+(nors žiūrint iš kurios pusės pažvelgsi - matyti/girdėti dvasias man būtų tikrai šiurpu).Pasikartosiu - tikiu,kad yra žmonių,kurie gimė su didesne procentine smegenų dalimi,kuri jiems suteikia savitą "galią/talentą".(smegenų apmąstymų temą prisiimu sau).

Vartotojo avataras

Vytauciukea

Aktyvus dalyvis

Marijampolė

14,257.18 Lt

Standartinė » 2010 Rgs 05, 19:26

netikiu kad žmonės iš Dievo kilę, bet ir kažkaip su evoliucija kažkas netaip...
Vystėsi tos beždžionės iki mūsų, bet kiek laiko praėjo, o žmonės dar neevoliucionavo, manu kad evoliucija ir toliau turėtų eit... Nors gal ir ne, nu bet ždž vistiek linkus aš tikėt evoliucija ; d

koewrar

Apšilinėjantis

501.66 Lt

Standartinė » 2010 Rgs 06, 14:44

aš manau kad ateiviai sukūrė žemę ir dabar mus stebi ir daro mokslinius tyrimus. visai kaip mes su kokiom skruzdėm ar šiaip beždžionėm.

jeigu Dievas būtų kūręs žmogų tai jis manau būtų iki dabar lakstęs nuogas po gražias pievas ir lalala. :D

bet vistiek tikiu Dievu.
bet ateiviai įtikinamiau.

Vartotojo avataras

Grafkė

Apšilinėjantis

Panevėžys

898.00 Lt

Standartinė » 2010 Rgs 07, 15:19

Aš tai tikiu, kad Dievas sukūrė žmogų ir žemė, bet irgi tikiu, kad žemė susidarė iš dulkių ir žmogus atsirado iš beždžionės, bet kadangi esu katalikė tai manau, kad Dievas įtikinamesnis. xD

Vartotojo avataras

gabrese

Apšilinėjantis

Vilnius

50.00 Lt

Standartinė » 2010 Rgs 17, 21:38

Šiaip tikiu,kad žmonės išsivystė iš beždžionių,o ar Dievas yra tai man nesuprantama. :cry:

Vartotojo avataras

Kyberiz

Patyręs forumietis

Molėtai

7,044.50 Lt

Standartinė » 2010 Rgs 20, 17:11

Dievas sukūrė žemę. :)
Mano manymu tikrai taip, bet tikrai ne taip, kad atėjo diedukas, spragt tas, spragt anas atsirado, o, kad tas Dievo kūrimas ir buvo visa ta evoliucija. :)
Be to, pasaulio sukūrimo istorija Senajame Testamente - mitas, ir viskas Pradžios knygoje iki, berods, Abraomo yra mitas. :)
Neišsigalvoju, taip sakė išmanantis žmogus. :)
Paskutinį kartą redagavo Kyberiz 2010 Rgs 20, 17:12. Iš viso redaguota 1 kartą.

Vartotojo avataras

8z6xdty6Hb35

Įsijaučiantis

Utena

2,385.09 Lt

Standartinė » 2010 Rgs 21, 20:04

Žmogų surėdė gamta, o Dievo aš nemėgstu

Vartotojo avataras

LTU royal

Apšilinėjantis

54.00 Lt

Standartinė » 2010 Rgs 21, 20:11

manau išsivystėm evoliucijos bėgije

Įvairūs Mistika

Linksmas.net on Facebook  Tapk gerbėju

Šiandien:

Imagination.lt

Dabar prisijungę

Šiuo metu prisijungę 2 nariai :: 0 registruotų, 0 slaptų ir 2 svečių(iai)
Daugiausia vartotojų (555) buvo 2010 Bir 02, 09:13

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 2 svečių