|
‹ Diskusijos ‹ Grožis ir sveikata
-

TigerLily
- Apšilinėjantis
-
- Bergen
- 454.14 Lt
» 2010 Lie 30, 18:17
beveik du metus nevalgau mėsos ir žuvies. tiesiog pajaučiau,kad man mėsos nereikia ir galiu puikiai gyventi be jos. Pirmi keli mėnesiai buvo kažkas toookio... Taip lengva,daugiau enrgijos,jokių stresų pervargimų, visos psichologinės problemos dingo.Po kiek laiko apsipratau ir toks gyvenimo būdas nebeatrodo toks įspūdingas... šiaip manau,kad kiekvienas organizmas pasirenka tai ko jam pačiam reikia,tad užkietėja mėsėdžiai neturėtu per kančias bandyti tapti vegetarais ar veganais.Kiekvinam savo 
--------------------------------------
-

gintares5
- Aktyvus dalyvis
-
- 18,510.97 Lt
» 2010 Lie 30, 22:57
Mėsos nevalgau 10 mėnesių. Ne todėl kad jinai man nepatiktų, smirdėtų ar pan. Tiesiog man per daug gaila gyvūnų, juk jie taip kankinas kad patektų į lėkštes. Dar viena priežastis-užkniso tas pastovus: pusryčiam mėsa (sumuštinis su dešra), pietum-mėsa (koks šnicelis), vakarienei-mėsa, vėl kas nors. Tiesiog panašu kad žmonės jau nebe visaėdžiai, o vien tik mėseėdžiai. Pirmus 2-3 mėnesius taip gera buvo, jokio sunkumo skrandy, nuotaika pagerėjo žymiai ir sveikata pasitaisė. Anksčiau turėjau taip spuogų vidutiniškai, nustojau mėsą valgyt- iš vis jie išnyko, na nebent nuo alergijos dabar išberia. O šiaip ir kraujo tyrimai daryti ir visa kita neseniai-rodo kad kraujas labai geras, ir organizmas šiaip tvarkoj.  Nekišu aš ten visiem- fuu, kaip galima mėsą valgyt, eik tu, šlykštu ir pan., bet jeigu galima bent jau kasdien nevalgyt mėsos tai patariu taip daryt. Ten gi tiek visokių chemikalų, jau jų ir taip užtenka pas mus, visur pridėta. Vegane būt negalėčiau, tiesiog per mažas pasirinkimas būtų, nusibostų tas pats. Be to, jie dažnai suserga anoreksija, nes nebežino ką suvalgyt.
-

*AgnyČy
- ®espect
-
- Kaunas
- 44,364.82 Lt
» 2010 Lie 31, 12:49
Malačius!!! respects 
-

gintares5
- Aktyvus dalyvis
-
- 18,510.97 Lt
» 2010 Rgp 01, 21:06
Čia žiūriu daug vegetarų, galvojau kad LT jų mažiau  Čia visiem kurie nevalgo mėsos RESPECTS 
-

Meja
- Dalyvis
-
- Vilnius
- 3,439.75 Lt
» 2010 Rgp 02, 01:28
madinga gi dabar būt vegetaru :DD
-

*AgnyČy
- ®espect
-
- Kaunas
- 44,364.82 Lt
» 2010 Rgp 02, 14:53
Tai gerai . Man tai nesvarbu..tegu,kad ir dėl mados nevalgo mėsos.Svarbu nevalgytų 
-

Apocalyptica
- Aktyvus dalyvis
-
- 10,794.39 Lt
» 2010 Rgp 03, 11:10
Meja rašė:madinga gi dabar būt vegetaru  D
Kai kokie draugai sužino, kad mėsos nevalgau, vos ne visi prikiša tai, kad esą tai dabar madinga ir dėl to aš pasirinkau vegetarizmą.  Kažkoks kvailas požiūris. Aš išvis esu žmogus kuris kaip tik stengiasi išsiskirti ir nebūti 'pagal madą', bet ką padarysi, nesvarbu ką kiti galvoja, juk tokį kelią pasirinkau tik dėl savęs. Man taipogi sveikata nepablogėjo, energijos užtenka, organizmui nieko netrūksta. 
-

Meja
- Dalyvis
-
- Vilnius
- 3,439.75 Lt
» 2010 Rgp 03, 14:56
tai žinoma, nesakau, kad visi taip, aš irgi ne dėl mados, mano net priežastys kodėl tapau vegetare labai įdomios, kai kas nors paklausia turi išklausyt litanijos : D bet tai jūs visi taip susižiūrit mitybą ar ką kad visi sveiki : D? nes man dėl kraujo bėdos bėdos, vos mažakraujystės nebuvo, šiaip jaučias labai stygius geležies : ) but i ain't gonna stop : D
-

Apocalyptica
- Aktyvus dalyvis
-
- 10,794.39 Lt
» 2010 Rgp 03, 19:59
Na čia jau nuo kiekvieno organizmo priklauso  Na mano kraujo grupė yra antra, o turintiems antrą sveikiausia valgyti vegetarišką maistą. Mėsos produktai organizme kaupiasi kaip riebalai, mažina energijos atsargas, didina tingumą, taigi ir tai turi įtakos. 
-

gintares5
- Aktyvus dalyvis
-
- 18,510.97 Lt
» 2010 Rgp 03, 21:23
Mane tai užknisa kai tarkim pasakai kad vegetarė ir tau atsako "aš irgi, nes retai mėsą valgau, na pora kartų per savaitę vištieną ir tik labai retai kokią kitą mėsą". Kas čia per vegetarizmas ? Čia atseit kad pritart?  DD
-

*AgnyČy
- ®espect
-
- Kaunas
- 44,364.82 Lt
» 2010 Rgp 03, 22:10
Mano irgi 2 gr.kraujo,tai lyg ir nieko.. Bet šiaip aš visai nežiūriu mitybos;X Daamn..kažkaip nėr laiko žiūrėtis.
-

faustinaan
- Dalyvis
-
- Rosario
- 564.31 Lt
» 2010 Rgp 03, 22:22
As nemanau kad reiketu izeidineti mesedzius sakant kad jie valgo "lavonus", o kaip kiti plesrunai? Liutai, kates, sunys, tigrai visi minta mesa tai gal ir pries juos surengiam akcija? As nuosirdziai nesuprantu kaip vegetarai sugeba maitintis tik darzovem ir kruopam, man butinas visavertis racionas, kartu su mesa, kitaip nesijauciu soti. Evoliucija kiekviena padara pritaike isgyventi - jei zmogus visgi yra visaedis, o ne zoleedis tai galbut visgi jam ta mesa reikalinga? Zinoma be jos nemirsim, bet kazkokia paskirtis visgi turi buti.
-
marcius1515
- Dalyvis
-
- Vilnius
- 2,007.13 Lt
» 2010 Rgp 03, 23:59
Šiaip be mėsos aš negalėčiau išgyvent labai ilgai, bet ir mežeminu tų, kurie tik "žoles" valgo, kiekvienam savo...
-

Samer
- Patyręs forumietis
-
- 897.20 Lt
» 2010 Rgp 04, 08:02
faustinaan rašė:As nemanau kad reiketu izeidineti mesedzius sakant kad jie valgo "lavonus", o kaip kiti plesrunai? Liutai, kates, sunys, tigrai visi minta mesa tai gal ir pries juos surengiam akcija? As nuosirdziai nesuprantu kaip vegetarai sugeba maitintis tik darzovem ir kruopam, man butinas visavertis racionas, kartu su mesa, kitaip nesijauciu soti. Evoliucija kiekviena padara pritaike isgyventi - jei zmogus visgi yra visaedis, o ne zoleedis tai galbut visgi jam ta mesa reikalinga? Zinoma be jos nemirsim, bet kazkokia paskirtis visgi turi buti.
Aš kadangi dar papildomai vis pageriu vitaminų (vistiek mėsą nustojus valgyt kažkiek manau reikia vitaminų papildomai...) tai ir kraujas pas mane puikus, ir visos problemos su skrandžiu dingo... Bet jeigu žmogui atrodo kad jam reikia mėsos tai tegu ir valgo. Nemanau kad visi vegetarai mėsa lavonu vadina.
Paskutinį kartą redagavo Samer 2010 Rgp 04, 08:04. Iš viso redaguota 1 kartą.
-

Apocalyptica
- Aktyvus dalyvis
-
- 10,794.39 Lt
» 2010 Rgp 04, 11:29
faustinaan rašė:As nemanau kad reiketu izeidineti mesedzius sakant kad jie valgo "lavonus", o kaip kiti plesrunai? Liutai, kates, sunys, tigrai visi minta mesa tai gal ir pries juos surengiam akcija? As nuosirdziai nesuprantu kaip vegetarai sugeba maitintis tik darzovem ir kruopam, man butinas visavertis racionas, kartu su mesa, kitaip nesijauciu soti. Evoliucija kiekviena padara pritaike isgyventi - jei zmogus visgi yra visaedis, o ne zoleedis tai galbut visgi jam ta mesa reikalinga? Zinoma be jos nemirsim, bet kazkokia paskirtis visgi turi buti.
Kaip supratau, omeny turi mano pasisakymą. Aš tiesiog pasakiau koks mano požiūris - kas man yra mėsa- kad tai yra negyvas žinduolis ir man tai nėra priimtina, nematau nieko čia įžeidžiančio nevegetarų atžvilgiu.  o akcijų tuo labiau čia prieš mėsaėdžius nerengiu  Ir nereikia sakyti, jog žmogus privalo valgyti mėsą, nes evoliucijos eigoje jis buvo priverstas medžioti. Pažįstu žmonių, kurie be mėsos negali, nes trūksta energijos, bet pažįstu ir tokių, kuriem be mėsos kaiptik geriau, jie jaučiasi žvalesni. Ne visiems juk vienodai, todėl ir negalima kalbėti už visus.
‹ Diskusijos ‹ Grožis ir sveikata
|
|
|