Įvairūs Studijos, mokykla

Šimtadieniai

Vartotojo avataras

newisai_protinga

Patyręs forumietis

Kaunas

0.00 Lt

Standartinė » 2010 Kov 06, 17:50

Kiek aš žinau, tai ir 11 - tokai dalyvauja šimtadienio rengime ; D.

--------------------------------------

Vartotojo avataras

Sturgelis

Forumo gyventojas

Somewhere under the Sun

5,520.43 Lt

Standartinė » 2010 Kov 06, 18:40

11okai ir rengia, bet nieko neprarandi nepasistaipęs ant tos scenos. Gi ne savo šimtadienį praleido, o tik tai, ką turėjo rengt kartu su kitais.

Vartotojo avataras

Vaida709

Įsijaučiantis

2,164.80 Lt

Standartinė » 2010 Kov 06, 19:02

Na aš vistiek manau,kad visi turi prisijungti prie šimtadienio rengimo ir į jį ateiti ;).

Vartotojo avataras

newisai_protinga

Patyręs forumietis

Kaunas

0.00 Lt

Standartinė » 2010 Kov 06, 20:11

Bet juk yra taip fainai organizuoti tą šimtadienį ir paskui "staipytis" ant scenos ; ]. Tikrai fainiau negu niekuom prie jo neprisidėti. Bent jau aš taip įsivaizduoju. :D

Vartotojo avataras

Vaida709

Įsijaučiantis

2,164.80 Lt

Standartinė » 2010 Kov 06, 21:23

newisai_protinga aš tau visiškai pritariu ;) :D tai kiek matau pagal tavo metus kitais metais jau ir tavoji eilė ateis kurti šimtadienį? ;) ar jau galvojate ką nors? ;) :D

Vartotojo avataras

Vykst

®espect

Kaunas

2,821.00 Lt

Standartinė » 2010 Kov 06, 22:08

pft, jei užeitų kažkokia gerumo manija man tai gal ir būčiau kažką daręs, o dabar? :shock: pas mus vyksta ir taip į mėnesį kartą ar kiek šeštadieniais ten pasirodymus daryt dainuot ar pan, tai tas pats šūdas tik kad čia užlipdo etiketę ŠIMTADIENIS.
fck that shit : D užtad kitą met tai baliavosiu

Vartotojo avataras

Adiemus

Dalyvis

Vilnius

2,849.34 Lt

Standartinė » 2010 Kov 06, 22:15

Na, aš tai tik saviškiame dalyvavau. Kai buvau 11-toje klasėje neprisidėjau prie to kūrimo, nemačiau didelės prasmės, nesu tas žmogus, kuriam smagu kažką kurti su kitais, nes kaip minėjau, nesutampa mano nuomonė su daugelio ir beje su tais 12-tokais nebendravau, tad tuo labiau eiti į tą šimtadienį ne savo visiškai nemačiau reikalo....
Čia kaip kam žinot... Saviškį tai manau yra kvailoka praleisti, tai mokyklos dalis ir t.t. ir manau tai reiktų pereiti, čia panašiai kai ir kad kiekvienam studentui reiktu bent kažkiek pagyventi bendrabutyje ir pan.... bet jai praleido šimtadienį ne savo, o tų kam turėjo kurti, bet ir nekūrė, tai nieko čia kvailo, nenormalaus nematau....

Vartotojo avataras

newisai_protinga

Patyręs forumietis

Kaunas

0.00 Lt

Standartinė » 2010 Kov 06, 23:00

Vaida709 - taip, jau kitąmet šimtadienį organizuosim mes, bet dar nieko galvot nepradėjom, tik žadam pradėt galvot ; DD.

O kai žiūrėjau nufilmuotą savo brolio šimtadienį, tai man jis tikrai į eilinį mokyklos renginį, kur kas nors pašoka ir padainioja, panašus nepasirodė. Net nepabodo 3 ar 4 valandas (nepamenu) spoksot tą nufilmuotą šimtadienį. Net padariau išvadą, kad mano brolis gali dainuot, šokt ir belekaip gerai vaidint. O dar 11-tokų sumontuoti video reportažai kokie nerealūs! Nu žodžiu, žiauriai aš to šimtadienio laukiu: ir kai būsiu 11-tokė, ir kai būsiu 12-tokė. Tikiuosi pas mane šūlėj nebus daug tokių, kurie nenorės prisidėt prie šimtadienio rengimo ; DD.

Vartotojo avataras

Sturgelis

Forumo gyventojas

Somewhere under the Sun

5,520.43 Lt

Standartinė » 2010 Kov 07, 00:17

newisai protinga, neprisikurk geriau iliuzijų : ) Aš saviškio laukiau, o nieko ypatingo. Dar priedu 11okų auklėtoja per šventę man akis drąskyt pradėjo dėl to, ką per pertraukas veikiu. Taip kad visas 100tadienis priklauso nuo tų, kurie rengia.

Vartotojo avataras

Vaida709

Įsijaučiantis

2,164.80 Lt

Standartinė » 2010 Kov 07, 23:11

Sturgeli, na ne visuose mokyklose mokytojai taip negražiai padaro ;) pas mus kol kas niekas nesiskundė,kad mokytojas būtų apšaukęs. ;) Mūsų mokykloja labai neblogi šimtadieniai būna, tikrai ne vien dainavimai ir šokiai,labai efektingi. Tiesiog liuks :D :D :D

Vartotojo avataras

Rox*

Patyręs forumietis

Klaipėda

630.00 Lt

Standartinė » 2010 Kov 07, 23:49

Pas mus tai buvo Kažkas su piratais, tipo irgi ten be bilietu jie buvo, tai kažkokį laivą pasidarė, nors mes tai namo nešdinamones, nelabai terupėjo mum, tik kad vargšai visą renginį darė koridoriuje, nes salė remontuojama buvo :D :D Kai ketvirtokams pamokų nebuvo, tai nuo ryto po visus kabinetus bėgiojo ir mokytojų ieškojo, tai visiems buvo linksma kad tik pamoka trukdo, o mokytojai patys džiaugės :D Na bet žiauriausiai buvo kai atvarė sienas kola apipylė [iš brendžio butelio] :D mus visus vandeniu aplaiste, po to panas išvis su vandens šautuvais apšaudė, tai visos šlapiais plaukais vaikščiojom, vienai išvis suknelę pakėlė ir į klyną pripurškė :D Ir tik vienintelė mūsų klasė tenukentėjo... Belekada skambinėjo skambučiu, tai mokytoja atbėgo sako pamoka, sėskit, kai visi pradėjom juoktis, tada suprato, išėjo, po to išprašem, per puse pam. išejom lauk iš lietuvių :D :D

Vartotojo avataras

newisai_protinga

Patyręs forumietis

Kaunas

0.00 Lt

Standartinė » 2010 Kov 08, 00:27

Pas mane mokykloj tokių bjaurių mokytojų atrodo nėra. ; D O ir brolis, ir draugė savais šimtadieniais yra labai patenkinti, dar sakė, kad mokytojai į tą rengimą išvis nė kiek nesikiša ; ].

Vartotojo avataras

Sturgelis

Forumo gyventojas

Somewhere under the Sun

5,520.43 Lt

Standartinė » 2010 Kov 08, 17:20

Vaida709 rašė:Sturgeli, na ne visuose mokyklose mokytojai taip negražiai padaro ;) pas mus kol kas niekas nesiskundė,kad mokytojas būtų apšaukęs. ;) Mūsų mokykloja labai neblogi šimtadieniai būna, tikrai ne vien dainavimai ir šokiai,labai efektingi. Tiesiog liuks :D :D :D
Ne taip supratai. Turėjau omeny, kad jei tie, kurie rengs šimtadienį, neturės fantazijos,tai jis ir nebus įdomus. Tai visiškai nepriklauso nuo to, kokie 100tadieniai vykdavo anksčiau.

Vartotojo avataras

saulė.pasaulio

Moderatorė

24,821.77 Lt

Standartinė » 2010 Kov 08, 17:40

Pvz mums rengė man rodos pagrinde 10-tokai ir jaunesni, nes vienoliktokų nebebuvo :}

Vartotojo avataras

newisai_protinga

Patyręs forumietis

Kaunas

0.00 Lt

Standartinė » 2010 Kov 08, 21:55

Dėl to ir kuriuosi geras iliuzijas, nes planuoju, kad šimtadienį surengsime išties labai gerą ; ]. Nors kita vertus, jis geras gali atrodyti tik rengėjams, bet tas man labiausiai ir rūpi.

Įvairūs Studijos, mokykla

Linksmas.net on Facebook  Tapk gerbėju

Šiandien:

Imagination.lt

Dabar prisijungę

Šiuo metu prisijungę 0 narių :: 0 registruotų, 0 slaptų ir 0 svečių
Daugiausia vartotojų (795) buvo 2025 Gru 08, 09:28

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių