Įvairūs Studijos, mokykla

Šimtadieniai

Vartotojo avataras

saulė.pasaulio

Moderatorė

24,821.77 Lt

Standartinė » 2011 Sau 27, 13:50

Tai, kad kaip supratau tai aštuntokai rengia šimtadienį, jeigu aštuonmetė tapo, tai dabartiniai vienuoliktokai kitais metais jau turi kitur pereiti, o dvyliktokai dar baigs. (: Mums taip buvo. Nu, bet aš buvau vienuoliktokė kai sužinojom tai mums dar leido dvylika pabaigti, o dešimtokams liepė eiti kitur. (:

Nu, bet tema - Haris Poteris, tai ne kokia. Nu nebent kaip, kad sakau, labai jau oho perteiksit.
Nedarykit klaidos ir nepasirinkit š... temos. Nes tarkim mano šimtadienis buvo smagus tik tuom, kad mokytojai prisidėjo labai pačiam vedime renginio ir t.t. Ir viskas. Toliau viskas nelabai įdomu buvo. Užsitęsė renginys 4h, mes vėlavom į savo išsinuomotą vietą. ;x Ir buvo labai nuobodžiai perteikta. Tik kur mokytojai vaidino ten smagu buvo.
Nes vistiek mokytojai vaidino, o ne mokiniai (:

O kai mes rengėm šimtadienį, tai visi kalbėjo, kad buvo laaabai nerealus. Nes mes galvojom, ne taip, kad va MUMS būtų smagu, bet dvyliktokams, nes tai jų šventė. Ir jie visiškai neprisidėjo prie rengimo. Jiems viskas buvo staigmena. Ten tik kelis kartus keli dvyliktokai gavo užlipti ant scenos.
Todėl tie, kurie sako, kad šventė nereali turi būti visiems, tai klystat. Gerai, jeigu surengiat ir taip, kad ir jums patiktų labai, tai kūl. Sveikinu. Bet svarbiausi tą dieną yra dvyliktokai. (: ir patys norėsit taip jaustis tą dieną.

--------------------------------------

nijolekn

Lankytojas

118.00 Lt

Standartinė » 2011 Vas 01, 12:31

laim_inga rašė:Musu mokykloj buvo šimtadienis kalėjimo/teismo tematika... Buvo linksma visiems ir dalyviams(12-okams) ir žiūrovams... Vienuoliktokai buvo pakankamai gerai pasiruošę ir puikiai suplanavę renginio eiga... Man šimtadienis patiko! :lol:

gal galėtum pagelbeti, mums kaip tik tokio scenarijaus reikia?

beaata

Lankytojas

118.00 Lt

Standartinė » 2011 Kov 02, 22:43

ar gali buti kas blogiau nei per simtadieni dainuot ''plauke zasele''?

Vartotojo avataras

algimo

Įsijaučiantis

1,124.23 Lt

Standartinė » 2011 Kov 03, 15:03

čia labiau panašu tada į darymą ant smūgio viską :)

Įvairūs Studijos, mokykla

Linksmas.net on Facebook  Tapk gerbėju

Šiandien:

Imagination.lt

Dabar prisijungę

Šiuo metu prisijungę 0 narių :: 0 registruotų, 0 slaptų ir 0 svečių
Daugiausia vartotojų (555) buvo 2010 Bir 02, 09:13

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių