Šimtadieniai
49 pranešimai(ų)
• Puslapis 2 iš 4 • 1, 2, 3, 4
pft, jei užeitų kažkokia gerumo manija man tai gal ir būčiau kažką daręs, o dabar?
fck that shit : D užtad kitą met tai baliavosiu Na, aš tai tik saviškiame dalyvavau. Kai buvau 11-toje klasėje neprisidėjau prie to kūrimo, nemačiau didelės prasmės, nesu tas žmogus, kuriam smagu kažką kurti su kitais, nes kaip minėjau, nesutampa mano nuomonė su daugelio ir beje su tais 12-tokais nebendravau, tad tuo labiau eiti į tą šimtadienį ne savo visiškai nemačiau reikalo....
Čia kaip kam žinot... Saviškį tai manau yra kvailoka praleisti, tai mokyklos dalis ir t.t. ir manau tai reiktų pereiti, čia panašiai kai ir kad kiekvienam studentui reiktu bent kažkiek pagyventi bendrabutyje ir pan.... bet jai praleido šimtadienį ne savo, o tų kam turėjo kurti, bet ir nekūrė, tai nieko čia kvailo, nenormalaus nematau.... Vaida709 - taip, jau kitąmet šimtadienį organizuosim mes, bet dar nieko galvot nepradėjom, tik žadam pradėt galvot ; DD.
O kai žiūrėjau nufilmuotą savo brolio šimtadienį, tai man jis tikrai į eilinį mokyklos renginį, kur kas nors pašoka ir padainioja, panašus nepasirodė. Net nepabodo 3 ar 4 valandas (nepamenu) spoksot tą nufilmuotą šimtadienį. Net padariau išvadą, kad mano brolis gali dainuot, šokt ir belekaip gerai vaidint. O dar 11-tokų sumontuoti video reportažai kokie nerealūs! Nu žodžiu, žiauriai aš to šimtadienio laukiu: ir kai būsiu 11-tokė, ir kai būsiu 12-tokė. Tikiuosi pas mane šūlėj nebus daug tokių, kurie nenorės prisidėt prie šimtadienio rengimo ; DD. newisai protinga, neprisikurk geriau iliuzijų : ) Aš saviškio laukiau, o nieko ypatingo. Dar priedu 11okų auklėtoja per šventę man akis drąskyt pradėjo dėl to, ką per pertraukas veikiu. Taip kad visas 100tadienis priklauso nuo tų, kurie rengia.
Pas mus tai buvo Kažkas su piratais, tipo irgi ten be bilietu jie buvo, tai kažkokį laivą pasidarė, nors mes tai namo nešdinamones, nelabai terupėjo mum, tik kad vargšai visą renginį darė koridoriuje, nes salė remontuojama buvo
Kai ketvirtokams pamokų nebuvo, tai nuo ryto po visus kabinetus bėgiojo ir mokytojų ieškojo, tai visiems buvo linksma kad tik pamoka trukdo, o mokytojai patys džiaugės Na bet žiauriausiai buvo kai atvarė sienas kola apipylė [iš brendžio butelio] mus visus vandeniu aplaiste, po to panas išvis su vandens šautuvais apšaudė, tai visos šlapiais plaukais vaikščiojom, vienai išvis suknelę pakėlė ir į klyną pripurškė Ir tik vienintelė mūsų klasė tenukentėjo... Belekada skambinėjo skambučiu, tai mokytoja atbėgo sako pamoka, sėskit, kai visi pradėjom juoktis, tada suprato, išėjo, po to išprašem, per puse pam. išejom lauk iš lietuvių ![]() Ne taip supratai. Turėjau omeny, kad jei tie, kurie rengs šimtadienį, neturės fantazijos,tai jis ir nebus įdomus. Tai visiškai nepriklauso nuo to, kokie 100tadieniai vykdavo anksčiau.
49 pranešimai(ų)
• Puslapis 2 iš 4 • 1, 2, 3, 4
‹ Įvairūs ‹ Studijos, mokykla |

.