Įvairūs Mistika

Sąmoningi sapnai

Vartotojo avataras

gintares5

Aktyvus dalyvis

18,510.97 Lt

Standartinė » 2010 Lie 08, 23:36

Kažkada atsimenu atsibudau bet normaliai o sapne. Ir niekaip negalėjau iš jo ištrūkt tai pradėjau šaukt mamą kad pažadintų, jinai žinoma galvojo kad per miegus kalbu ir nežadino tai taip sau įsižnybau kad mėlynė liko :D Baisu truputį buvo, kaip kokioj komoj :D

--------------------------------------

Vartotojo avataras

jii

Lankytojas

135.00 Lt

Standartinė » 2010 Lie 14, 14:48

Neseniai tokį sapnavau:
Man patinkantis vaikinas yra mano brolis. Jam ne 15m., o ~28m. Aš iš kažkur sužinau , kad jis turi ar tai brolį dvynį ,ar tai kloną ,kuris ir ketina jį (Robertą ,sapne -mano brolį ,pakeisti). Aš kažkaip susapnuoju ,ar regėjimą pamatau , kad kai atsiras tas jo.. "pakaitalas" ,tikrąjį Robį mano tėvai bus užrakinę sandeliuke ,ir aš niekaip negalėsiu prieiti , kad jį išlaisvinčiau ,taigi ,kai pradedu jausti , kad jau tuoj pasirodys tas tariamas klonas ,išbėgu į lauką (Robertas pjauna žolę) ir šaukiu jam:
-Robertai ,bėgam ,jau laikas!
Jis manęs neklauso ,toliau užsiima pradėtu darbu ,paklauso tik po kelių raginimų,mes einam gatvele. Pasakau , kad reikia bėgti ,brolis neklauso. Galiausiai paklausiu ,ar čia tikrai jis. Atsako ,jog tikrai. Paprašau įrodyti ,nesutinka. Iš kažkur suprantu , kad jis man nemeluoja. Dar kart pasiūlau bėgti. Pamatome , kad mums iš nugaros atbėga kažkoks vyras ,kol kas jis šešėlyje , bet atrodo visai kaip Robis ,ir dar rėkia. Mano brolis paima mane už rankos ir pradeda bėgti nuo jo. Mes stabdome kiekvieną mašina ,
IRR.. suprantu , kad sapnuoju. sustoju ,laukiu ,kas bus. Juk sapne nieko blogo negali nutikti.

Tommmy

Lankytojas

111.00 Lt

Standartinė » 2010 Lie 18, 13:59

Sapnus sapnuoju retai, bet kai sapnuoju, visi buna taip pasakius "samoningi" ne tai kad as galiu daryt ka noriu, bet as suvokiu, kad realiai jau rytas, bet as dar sapnuoju vis, ir kartoju sau mintyse "tu dar sapne" labai ilgai iskontroliuoti sito nesugebu, viskas trunka maximum 5 sekundes ir as pabundu ir suprantu kad pries kelias sekundes buvau sapne. :) Kai buna kosmaringas sapna, as irgi suvokiu kad sapnuoju, kai panoriu, tada atsikeliu :)

EDIT: Netgi nustebau, ir siurpuliukai nuejo, kai nuejau i http://gyvas.sapnas.net/ ir paskaiciau samoningi sapnai, ten buvo parasyta jog sakai sau "Tai tik sapnas, tai netikra" ir t.t. tuo momentu ir nuejo siupruliukai, nes man vyksta lygiai tas pats, ir as suvokiu jog sapnuoju :)

Mvp

Aktyvus dalyvis

19,803.61 Lt

Standartinė » 2010 Lie 19, 14:32

Gyvam sapne pilną daunų priviso, geriau nesilankyk ten.

Tommmy

Lankytojas

111.00 Lt

Standartinė » 2010 Lie 19, 15:35

bet ten geri visai yra budai kaip iseiti i astrala, labai noriu tai pameginti :) manau bandysiu kai tik prabusiu is miego, nejudesiu, tai ten parasyta tuo momentu bunu transe ir geriausia tada iseiti i astrala :)

Vartotojo avataras

Flightless.

®espect

Kaunas

7,165.06 Lt

Standartinė » 2010 Lie 29, 22:44

Kokią techniką radai? :O
Vakar prisiskaičiau kaip atpažint, kad esu sapne, tai galvojau pabandysiu. Bet sapnuodama prisimindavau, kad sapnuoju ir iškart atsibusdavau, todėl nieko neišėjo. Nu gal kada nors...

eitvys

Forumo gyventojas

55.97 Lt

Standartinė » 2010 Lie 30, 10:43

Taip norėčiau tokį susapnuot. :kiec:

Vartotojo avataras

Nyan.

Forumo gyventojas

1,395.64 Lt

Standartinė » 2010 Lie 30, 10:56

Aš irgi. Ot fainai būtų :D

Mvp

Aktyvus dalyvis

19,803.61 Lt

Standartinė » 2010 Lie 30, 20:56

Rūt. rašė:Šiaip, mane tokie dalykai visada domino, bet anksčiau labai bijojau išmėgint. O dabar visai nesenai, nusprendžiau bandyt (nesipriešinsiu, Inception prie to labai prisidėjo ir suformavo tam tikrą mano nuomonę.). Radau techniką kaip tai padaryt ir artimiausiu metu bandysiu (ji, kaip suprantu, padėjo žmonėms.). Nors vis dar prisibijau. Žinau, kad lucid dreaming yra visiškai žmogaus kūnui ir sąmonei nepavojingas dalykas. Na, nebent žmogus susipainioja ir pradeda nebeskirti sapno nuo realybės, bet tam irgi yra technikų kaip atskirti sapną nuo gyvenimo. Kad sąmoningame sapne žmogus pats gali kurti ir valdyti sapno eigą irgi žinau, bet kažkaip prisibijau įvykių, kurie nutiks ten. (taaaip, bijau sapne mirt, nors blogiausiu atveju mirtis sąmoningam sapne tik pažadintų, kiek žinau)
Žodžiu, neaišku kaip čia bus, bet labai noriu išbandyt ir turbūt išbandysiu, gal nieko nenutiks. :D

Pasamonė molis, nieko nepadarys. Vis kartais man ką nors per sapnus atsiunčia, bet vis susitvarkau :D

Preitą kartą susivokiau kad sapnuoju, ir šuo žiūriu pareina... Galvoju nieko nedarys vistiek... Kai kibo į ranką, ranka visa kruvina pasidarė, vaizdas nekoks buvo :)

Vartotojo avataras

Deisiukia

Dalyvis

Skuodas

543.00 Lt

Standartinė » 2010 Lie 30, 21:05

Rūt. rašė:Atseit rašo, kad kai susivoki kad esi sapne, tai reikia stengtis kaip įmanoma nusiramint, nes staigios stiprios emocijos, tokios kaip išgąstis, džiaugsmas ir t.t. ardo sapną. ;D O jei sąmoningas sapnas griūna, reikia pradėt stipriai trint rankas arba imt suktis vilkeliu (aplink savo ašį) ;D Kiti rašo, kad galima mėgint griūt ant nugaros, tai padeda išlaikyt sapną, bet prieš tai reiktų TIKRAI įsitikint kad sapnuoji. ;D O techniką galiu parašyt į pm. ;D

Aš senai būčiau išbandžius tuos sapnus, bet kadangi žmogaus pasąmonė yra praktiškai nevaldoma, o aš turiu laaabaaai lakią fantaziją, tai paprasčiausiai, mano pasąmonė daro atvirkščius dalykus nei noriu. ;D O kadangi aš pati kurčiausi savo sapną, tai bijau gal to, kad mano pasąmonė man iškrės kokių kvailysčių. ;D Gal skamba ir idiotiškai, bet aš didelė bailė, be to kaip ir minėjau, pasąmonė yra nekontroliuojama žmogaus, pasąmonė yra sąmonės priešingybė. ;D

Bet yra viena kliūtis: visų pirmą reik suprast, kad sapnuoji. Va tai man laaabai sunku... Gal kas turit patarimų, kaip tai padaryt lengviau? (P.S. Net pažiūrėjimas į rankas sapne nepadeda)

HaBeck, ale pašėlus tavo pasamonė :cha:

Mvp

Aktyvus dalyvis

19,803.61 Lt

Standartinė » 2010 Lie 30, 21:21

Tai tu turbūt pažiūri į rankas ir nelabai kreipi dėmesio kam tai darai. tas pažiūrėjimas turi būt toks kaip pabudimas... Šiaip tai nebežaidžiu su sapnais, tai nelabai ir galiu patart

Mvp

Aktyvus dalyvis

19,803.61 Lt

Standartinė » 2010 Lie 30, 21:59

Iš patirties sakau kad geras būdas pažiūrėt į laikrodį nusisukt ir vėl pažiūrėt, laikas nesutaps :)

Mvp

Aktyvus dalyvis

19,803.61 Lt

Standartinė » 2010 Lie 30, 22:07

Kažkaip su veidrodžiu niekada nebandžiau.

Vienas iš linksmesnių įvykių buvo kai lindau pro duris kiaurai ir įstrigau :D Geras ten buvo.

Anksčiau gal būčiau ir bandęs susijungt su kuo nors sapnais... Bet kad nebūtų buvę su kuo, o dabar kažkaip ir nebepraktikuoju sapnų, vistiek pasitaiko SS ( samoningi sapnai )

Vartotojo avataras

Camilė.

Forumo gyventojas

Panevėžys

890.00 Lt

Standartinė » 2010 Lie 30, 22:24

Esu sapnavus, paskutinį kart naktį iš sekmadienio į pirmadienį, totalias nesąmones, tai paskui su draugėm labai žvengėm. Supratau, kad sapnuoju, bet vistiek nesąmones dariau...

Mvp

Aktyvus dalyvis

19,803.61 Lt

Standartinė » 2010 Lie 30, 22:35

SU medikamentais jau nieko gero.... Tas pats kai sportuoji jei vartoji ką nors Rezultatą gauni, bet šalutinis efektas ne koks...

Įvairūs Mistika

Linksmas.net on Facebook  Tapk gerbėju

Šiandien:

Imagination.lt

Dabar prisijungę

Šiuo metu prisijungę 0 narių :: 0 registruotų, 0 slaptų ir 0 svečių
Daugiausia vartotojų (555) buvo 2010 Bir 02, 09:13

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių