Įvairūs Mistika

Sąmoningi sapnai

Vartotojo avataras

tubekoma

Apšilinėjantis

Kaunas

91.18 Lt

Standartinė » 2010 Bal 03, 20:27

man kazkada buvo tejp nutike. sapnavau kad begu nuo kazko ir as zinau kad sapnuoju... del to as pati sau isiznybdavau ir pabusdavau, o kai veliau vel uzmigdavau - vel begu nuo to pacio tik kitoje vt :whata: ysiznybus buvau gal 3 kart :D o kitas kartas atsimenu buvo kai dar darzely lankiau ir sapnuodama purciau savo drauge ir rekiau jai kad as sapnuoju ;D Kiek girdejau norint valdyti savo sapna reikia susirasti rankas... viena kart man pavyko ir as jy valdziau, nors gal tik maniau kad valdziau... zdz ketinau nusokti nuo stogo bet issigandau, pabudusi gailejausi :D

--------------------------------------

Vartotojo avataras

kaledos

Apšilinėjantis

kaunas

1,317.17 Lt

Standartinė » 2010 Bal 05, 21:51

Man tai buna sapnuoju viena diena kita diena sapnuoju tesiny tuo kito sapnuo ir taip kokia savaite buna gyvenu du gyvenimus :play:

arba sapne pradedu is tikro atsimerkinet ir galvoju kuo as negaliu atsimerkt ir taip akis atidaryt bandau

arba buvo viena karta toks sapnas kad as vandeny plaukioju ir iksvepiu oro ir oras baiginejasi o as labai giliai tai as iskvepiau ir tikram gyvenime ikvepiau ir pradejau mastyt kad as sapnuoju ir tada nardziau kol zadintuvas nepaskambino oi linksma buvo bet man taip tik karta buvo

Vartotojo avataras

3999059

Aktyvus dalyvis

Kretinga

6,975.89 Lt

Standartinė » 2010 Bal 06, 17:28

Kartais ir man atrodo pačiame sapne, kad tą filmą sapnuoju jau ne pirmą kartą. Bet atsikėlus taip neatrodo :D
Paskui esu sapnavus , kad kažką labai tokio rašau jau. Bet atsikėlus niekaip negaliu prisiminti ką būtent. Ir va visai nesenai sapnavau, kad kuriu eiles, mintys liejasi laisvai, bet atsikėlus nič nieko neprisimenu. :D

Vartotojo avataras

otrich

Įsijaučiantis

Vilnius

2,243.93 Lt

Standartinė » 2010 Geg 17, 18:18

aš labai norėčiau valdyti savo sapnus, bet deja...
buvo toks bairis. visada norėdavvau įsižnybti sapne( nes atseit atsikeli ) , bet nemokėdavau valdyti. žodžiu kartą taip prisiminiau sapne 'tiesa, reikia įsižnybti' įsižnybiau, bet vistiek neatsikeliau :lol: ždž. bet tada supratau, kad sapnuoju 8)

Vartotojo avataras

Vytauciukea

Aktyvus dalyvis

Marijampolė

14,257.18 Lt

Standartinė » 2010 Geg 17, 20:58

Labai keistas jausmas kai myršti per sapną. ; D

Vartotojo avataras

ivetuliuka

Lankytojas

Rokiškis

314.99 Lt

Standartinė » 2010 Bir 14, 20:35

Man tai sąmoningi sapnai pasitaiko tik tuomet kai sapnuoju košmarus, visi dalykai kurių bijau būna tame sapne(daug kraujo, negyvi draugai ir šeimos nariai,visokios šmėklos ir t.t. kaip siaubo filmuose) , ko aš tik ten daryti nebandydavau, bet pabusti nepavyksta vis kartoju sau "aš tik sapnuoju, čia tik kvailas sapnas " tačiau vistiek nepabundu...Fui nervina manie jie ir dar taip baisu , tikiuosi greitu laiku nepasikartos :fear: , kad nors pabusti galėčiau... :prašau:

Eglute.*

Apšilinėjantis

18.48 Lt

Standartinė » 2010 Bir 17, 17:53

Galima sakyti nebuvo tokio karto, kad nekontroliuočiau sapno

Vartotojo avataras

Miyuki.

Patyręs forumietis

Tokyo

10,630.92 Lt

Standartinė » 2010 Bir 17, 18:26

nekontroliuoju man to nereik :DDDD įdomiau taip :D

Vartotojo avataras

sigaA

Patyręs forumietis

Šiauliai

10,689.24 Lt

Standartinė » 2010 Bir 18, 11:22

kontroliuoju savo košmarus.. bet visviena nieko gero nesigauna, nepavyksta pabusti, kad ir kaip besistengčiau :(( Dažniausiai per tokius sapnus klajoju kur požemy, tarp vorų, vaiduoklių ir kitokių pabaisų :(

Vartotojo avataras

Miyuki.

Patyręs forumietis

Tokyo

10,630.92 Lt

Standartinė » 2010 Bir 18, 11:51

Mano didžiausias košmaras šianakt buvo kad laižiausi su kaimynu. :D:D ir pasigailėjau kad negalėjau kontroliuot savo sapno, va kaip būna. :D:d feeee. :D

Vartotojo avataras

Aurimas.

Forumo gyventojas

987.00 Lt

Standartinė » 2010 Bir 18, 13:10

Aš didžiają dalį kontroliuoju, tik košmarų ir etc. baisių/nemalonių sapnų ne, nes jei kontroliuočiau tai jie nebūtų baisūs :DD

Vartotojo avataras

Deisiukia

Dalyvis

Skuodas

543.00 Lt

Standartinė » 2010 Bir 28, 20:30

Šiandien pasiekiau savo tikslą :boogie:
Kelionė iki sąmoningo sapnavimo buvo gana ilga (gal pusė metų), kadangi turiu mažai valios :D
Iš pradžių, kaip ir pridera, užsirašinėjau sapnus (kaip minėjau, turiu mažai valios, tai ne kiekvieną rytą juos užrašinėdavau) ir tikrindavau, ar nesapnuoju, pažiūrėdama sau į rankas. Po dviejų mėnesių, gulėdama ligoninėje sapnavau gana keistą sapną: buvau laivyne, o eidama iš vienos kajutės į kitą, pažiūrėjau sau į rankas ir paklausiau, ar nesapnuoju. Tada pradėjau labai džiūgaut ir... viskas. Tik va vienas dalykas man tame sapne buvo ne taip: mano rankos buvo visiškai normalios :shock: . Kitas, toks "pusiau sąmoningas" sapnas buvo jau namuose: atsibudau ryte ir paprašiau, kad mama padarytų pusryčius. Pati nusprendžiau dar pasivartyti lovoje ir užmigau. Tada ir sapnavau tą sapną: buvau pas senelius, o ant padengto stalo buvo vaza su vynuogėmis. Aš pagalvojau, kad sapnuoju, nusiskyniau vynuogę ir pajutau skonį :lol: Po to sapno, dar savaitę nuosekliai ir rimtai užsirašinėjau sapnus, bet tas entuziazmas pamažu išblėso. Vasarai nusprendžiau rimtai pradėti vėl juos užsirašinėti, bet dėl (vėl pasikartosiu :cha: ) mano valios trūkumo, nieko neišėjo. Po to sapno vėl sapnavau kažką panašaus į "sąmoningą sapną". Mat, ėjau savo mokyklos rūsiu link valgyklos ir tiesiog supratau kad sapnuoju.
Ką gi. Vakar, kaip įprastai nuėjus miegot, pagalvojau apie praėjusią dieną, apie rytojų ir vasaros atostogas, užmigau ir net nepagalvojau apie sąmoningus sapnus (čia retas atvejis). O lyg perkūnas iš giedro dangaus - štai ir sąmoningas sapnas. Sapnavau, kad mano kieme vyko susišaudymas ir aš pamačiusi tanką paprašiau, kad jo vairuotojas (mano pažįstamas) leistų nušauti vieną žmogų (nepagalvokit kad aš kokia žudikė :cha: ). Aš jį nušoviau, o paskui viena mergina bandė mane su kirviu pridaužyt. Kiek vėliau, jau sėdėjau pievutėje ir kokius penkis kartus sau įsignybiau, norėdama įsitikinti, kad sapnuoju. Tada ant nugaros kritau ant žemės (skaičiau, jog tai padidina sąmoningumą sapne), kad dar kartą patvirtinčiau, kad sapnuoju. Visą likusį sapną save raminau: viskas gerai, tai tik sapnas, nėra ko bijoti, viskas puiku, tau nieko nenutiks... Bet vistiek bijojau. Tą sapną aš galėjau kontroliuoti, bet vietos kažkodėl nepakeičiau, nes tiesiog apie tai nepagalvojau :D Atsibudimas irgi buvo nevisai įprastas. Vis dar mačiau ryškų sapną, bet tada tiesiog pajutau, kad nubudau, pasisukau ant dešiniojo šono ir lygiai tuo metu, kai sapnas "baigėsi", pramerkiau akis.
Noriu palinkėti visiems to siekiantiems: niekada nenuleiskit rankų, nes sąmoningas sapnas gali pasirodyti tada, kai to mažiausiai tikitės. Sėkmės! :sweeet:

Vartotojo avataras

terabaitas

Įsijaučiantis

407.90 Lt

Standartinė » 2010 Lie 01, 10:13

HaBecK rašė:Sąmoningi sapnai - kai Sapnuotojas sapne, supranta kad sapnuoja ir gali Daryti ką nori...

Tai gal kam pasitaiko Tokie sapnai?

JOa kaip tik taip man ir yra, bet jai per daug suku galvą dėl sapno pabundu :kiec:

Vartotojo avataras

Evy^

Lankytojas

Kaunas

839.20 Lt

Standartinė » 2010 Lie 08, 17:44

Aš dažnai sapnuose suprantu, kad sapnuoju, bet dažniausiai nesistengiu jų kontroliuosi, nes neįdomu.

Mvp

Aktyvus dalyvis

19,803.61 Lt

Standartinė » 2010 Lie 08, 21:18

:D:) Eik tu sau :D:)

Įvairūs Mistika

Linksmas.net on Facebook  Tapk gerbėju

Šiandien:

Imagination.lt

Dabar prisijungę

Šiuo metu prisijungę 0 narių :: 0 registruotų, 0 slaptų ir 0 svečių
Daugiausia vartotojų (555) buvo 2010 Bir 02, 09:13