Įvairūs Mistika

Sąmoningi sapnai

Vartotojo avataras

insomned

Forumo gyventojas

Vilnius

296.00 Lt

Standartinė » 2010 Rgp 25, 01:06

Ne, man rodos (tiesą sakant, esu beveik įsitikinus: Dd), kad ji rado kažką panašaus. Nes iš esmės visos jos gan panašios.
~~~
Kartais suprantu lyg ir kažką, kad sąmoningai sapnuoju, bet nemoku kontroliuot savo sapnų. Tad technikas noriu išbandyt, bet ne šiandien, ne ryt, gal kada nors vėliau.

--------------------------------------

Vartotojo avataras

Deisiukia

Dalyvis

Skuodas

543.00 Lt

Standartinė » 2010 Rgp 25, 10:33

Aš tai tokią įdomią techniką radau: atsibundant naktį, po 2-3 REM (ar kaip ten jie) ciklų, gulit lovoj nejudėdami, ir įsivaizduojat, kad rankoj telefą turit :D Kai jau pajaučiat, kad tikrai tikrai jį turit, pačiupinėkit, įsitikinkit ir padarykit realybės patikrinimą :) Nors man, asmeniškai, neišeina, nes man ir nesapnuojant atrodo, kad turiu jį rankoj :lol:

Vartotojo avataras

Braškėė.

Lankytojas

Kaunas

162.00 Lt

Standartinė » 2010 Rgp 31, 11:23

Tokio lyg ir nesu sapnavus. Man labai nepatinka sapnai kur tave kažkas gaudo ir pagauna , bet negali rėkt. Oj man tada kaip baisu būna.

Vartotojo avataras

mimino

Aktyvus dalyvis

kelmė

2,966.44 Lt

Standartinė » 2010 Rgs 03, 16:33

buvo man toks atvejis su tais sapnais labai keistas, sapnavau bet atrode viskas labai tikroviškai tipo man sesuo parode ka jai draugas smsu paraše ir aš matau toki teksta:paulius išvažiuos dirbti į australija,kita diena systrai sakau: kodel paulius išvažiuos?jai marius vienas pasiliks kaip jis nuoma mokes?ta man sako:niekur jis nevažiuos,nesvaik,po to taip ir pasiliko tas reikalas ir aš likau durniaus vietoj bet prieš keles dienas sužinojau kad tas paulius ištikruju išvažiuoja dirbti į australija :whata:

Vartotojo avataras

Deisiukia

Dalyvis

Skuodas

543.00 Lt

Standartinė » 2010 Rgs 03, 17:42

Sufix, žinau, ir man panašiai buvo: žodžiu: sąmoningas sapnas, skraidau po kambarį, rėkiu, kad padidintų samoningumą, naudojuosi vaikščiojimu kiaurai sienas ir taip staiga išgirdau, kad kažkas sms parašė. Išrausiau stalčių, radau telefą, perskaičiau žinutę nuo Agnės: Laba, greit atvaziuosi?
Ryte atsibundu nuo sms signalo. Žiūriu - viena žinutė nuo Agnės: Laba, greit atvaziuosi?
:annoy:
Buvau apšalus.

Vartotojo avataras

mimino

Aktyvus dalyvis

kelmė

2,966.44 Lt

Standartinė » 2010 Rgs 03, 20:20

nieko neišmanau apie samoningus sapnus bet man čia taip pirma karta buvo :cha:

Vartotojo avataras

Radville.

Aktyvus dalyvis

Birzaj;D

425.00 Lt

Standartinė » 2010 Rgs 12, 22:24

Šiąnakt gal pirmas kartas buvo, kai prieš miegą kartojau : aš sapnuosiu sąmoningą sapną.. :DD
buvau baleto mokykloje, ir tipo bufete su kazkuo buvau, ir priejau prie tos dalies kur daug guminuku... Ir aš galvoju: ė,tigi aš sapnuoju. Atsidariau pusę dežučių, paėmiau iš jų guminukų, suvalgiau (rofl) pardavėja : sumokėt reikia. Aš : o aš nenoriu.
Iš ryto lūžau :D:)

Vartotojo avataras

Dusk

®espect

Portadown

7,344.96 Lt

Standartinė » 2010 Rgs 15, 16:27

Kadangi aš atsikeliu visada su muzika, tai man būna kartais taip, kad as sapnuoju kad esu kažkokiam koncerte, groja kažkokia daina, o tuo tarpu tarkim mane pažadina ir per radiją grynai ta daina groja :D

Vartotojo avataras

Deisiukia

Dalyvis

Skuodas

543.00 Lt

Standartinė » 2010 Rgs 16, 19:11

Radville. rašė:prieš miegą kartojau : aš sapnuosiu sąmoningą sapną.. :DD

O va čia dalykas suktas. Net labai.
Kai kartoji, turi pajust, kad tikrai tai įvyks, o jei tik šiaip kartosi, nieko nebus ;) .

Vartotojo avataras

Nyan.

Forumo gyventojas

1,395.64 Lt

Standartinė » 2010 Rgs 16, 22:37

Aš jau 100 kartų kartojau, ir nieko :kill:
Nu tiiiiikrai tvirtai kartojau... ir... nieko.
Neervina. :|

Vartotojo avataras

sigaA

Patyręs forumietis

Šiauliai

10,689.24 Lt

Standartinė » 2010 Rgs 22, 20:40

Pradėjau dažnai sapnuoti tokius sapnus.. Bet geriau jau jie man nesisapnuotų. Visados būna beveik košmarai. Ir aš išsigąstu, nors žinau, kad tai tik sapnas

Vartotojo avataras

Gabe7

Forumo gyventojas

33,236.51 Lt

Standartinė » 2010 Rgs 22, 22:43

esu sapnavus kažkada,atsitiktinai pamačiau delnus.Gaila,kad labai žiauriai jame pasielgiau. :D Sapnavau prieš 3 metus,o atsimenu,kaip kątik sapnavus :]

Vartotojo avataras

cloudmaker

Aktyvus dalyvis

930.65 Lt

Standartinė » 2010 Rgs 23, 15:01

Nebuvo pasitaikę nė karto.

Vartotojo avataras

Deisiukia

Dalyvis

Skuodas

543.00 Lt

Standartinė » 2010 Rgs 23, 20:49

Justė. rašė:Aš jau 100 kartų kartojau, ir nieko :kill:
Nu tiiiiikrai tvirtai kartojau... ir... nieko.
Neervina. :|

Kaip jau minėjau, kartot neužtenka. Tu nors ir milijoną kartų pakartok savo frazę ir ji neišsipildys. Turi įsitikint, kad tai įvyks, turi labai labai (pasi)tikėti savimi. Tik tada tai išsipildys.
Ir nors dabar neišeina tai padaryt, vėliau išmoksi įtikinti save ir susapnuosi sąmoningą sapną ;)
Sėkmės!

Vartotojo avataras

molikas10

Įsijaučiantis

18.00 Lt

Standartinė » 2010 Spa 02, 12:22

jei viena diena susapnuoji sapna o po kokio menesio jis pasikartoja vadinasi tai irgi samoningi sapnai ar ne?

Įvairūs Mistika

Linksmas.net on Facebook  Tapk gerbėju

Šiandien:

Imagination.lt

Dabar prisijungę

Šiuo metu prisijungę 0 narių :: 0 registruotų, 0 slaptų ir 0 svečių
Daugiausia vartotojų (555) buvo 2010 Bir 02, 09:13

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių