Sąmoningi sapnaisiandien sapnavau samoninga sapna, kad buvau savo kambary ir buvo naktis. Panorau sviesos todel is siaures padariau kad pakiltu saule ir ji apsviete mano kambary
![]() be to tada nejauciau, kad mano kuna butu suemes paralyzius. Kartais paralyzius buna kartais ne. man netaip senai buvo toks baisus naktinis ivykis kai liudejau del drauges net rasiau daina bent taip palengveja sirdy.Nueinu megot uzsimerkiu matau baisius veidus ispustom akiom 0_o ir kai tik atsibundu haliucinacijos zmogus ar dar kas stovi,bet baisiausia buvo kai virs saves pamaciau ziurinti i mane ispustom akim,galvoju omg vos sirdis nesustojo ir sapnai buvo keisti kariavau ir tiek
Kartais išeina kontroliuot : D vot. Kartais tiesiog žinau , kad sapnuoju,pamenu kažkada sapnavau mamą (man atrodo) aiškinau jai , kad sapnuoju ,tai sakė ji , kad aš durna : DD nors iš tikrųjų sapnavau.Po to pamenu galėjau ir kontroliuot,vot.Sapnavau , kad kažkas atidarė buto duris ,o aš nujaučiau , kad ten baubas ,labai bijojau,tačiau aš jį sumušiau ir jis pabėgo x DD
‹ Įvairūs ‹ Mistika |