Nemanau, kad esu priklausoma. (: gal kažkiek, tam tikromis akimirkos organizmas reikalauja kokio šokoladuko ir panašiai, bet šiaip beveik nebevalgau saldainių (: per saldu kaip ir.
O į arbatą deduosi ten 1,5-2 šaukštelius, į žalią išvis nesidedu (:
Priklausomybė nuo cukraus
23 pranešimai(ų)
• Puslapis 2 iš 2 • 1, 2
Cukraus tikrai nevalgau per daug. Į arbatą deduosi vieną šaukštelį, jei stipri ar karti arbata tuomet - du. Saldumynų, manau, gana normaliai. Anksčiau labai mėgau visus tortus iš eilės. Dabar jau nebe. Net pačiai keista. Kažkaip pats organizmas ima atsisakyti saldumo, daug kas pasidarė tiesiog per saldu ir jau nebeskanu.
Nu duh, gi ne gryną cukrų šaukštais valgai. Jei valgai saldainius, kurių pusę sudaro cukrus, o kitą pusę - riebalai ir chemikalai, tai tų kalorijų ir dvigubai tiek gali būt 100g. Dar prisideda ir tai, kad rimtai nuo cukraus priklausantys žmonės, po mažo kiekio nesustoja. Taip, kad kalorijų pakankamai daug. Cukraus nesidedu nei į arbatas ne į niekur. Man kažkaip neskanu. O vat be saldumynų tai negaliu. Nuo visokių šokoladų ir pan esu priklausoma turbūt, bet kad be to gryno cukraus negalėčiau, tai nea. Man net kažkaip bjauru pasidaro jeigu į arbatą įsidedu.
23 pranešimai(ų)
• Puslapis 2 iš 2 • 1, 2
‹ Diskusijos ‹ Grožis ir sveikata |