|
‹ Įvairūs ‹ Studijos, mokykla
-

Dusk
- ®espect
-
- Portadown
- 7,344.96 Lt
» 2011 Vas 03, 13:20
cookie rašė:nu ką žn, pas mus tai taip visi žino, kad būtina.. nelaikantis jokių egzų tai yra vienas toks kur vos iš 3 išlipa, kiti net negalvodami abu ima.
Na bent jau kai aš laikiau tai tas pažymis kurį gavom buvo įrašytas tiesiog kaip paprastas pažymis, man reikėjo pasikelti matemaikos pažymį - pasikėliau išlaikiusi, o lietuvių ir taip viskas gerai buvo tai net nėjau ir nieko nenutiko...10 klasės "egzaminai" yra paprasčiausia patikra, ką išmokai per tuos metus..
--------------------------------------
-

And_me
- ®espect
-
- Vilnius
- 667.38 Lt
» 2011 Vas 03, 19:48
Aš irgi renkuosi temą apie kiną. O tie, kurie taip pat ją pasirinko, gal jau žinot ir kokius filmus kaip pavyzdžius imsit? Nes šitą dalį pasirinkti sunkiausia man.
-

Gabe7
- Forumo gyventojas
-
- 33,236.51 Lt
» 2011 Vas 03, 20:14
apie kina lengviausia, galima nors ir 20+ min. sia tema kalbet.
apie kiną taip,bet apie šią potemę nebūtinai.Nors tema atrodo lengva (pasakyti kuom geras filmas pranašesnis už blogą),kai tai reikia perteikti žodžiais,tai yra sunku.Nes kinas yra menas,o meno į rėmus lengvai neišeina patalpint. O tie, kurie taip pat ją pasirinko, gal jau žinot ir kokius filmus kaip pavyzdžius imsit? Nes šitą dalį pasirinkti sunkiausia man.
jeigu nežinai nei vieno gero filmo,kuris atitiktų Tavo sugalvotus argumentus,patarčiau šios temos neimti.
-

Backwards Pumpkin
- Aktyvus dalyvis
-
- >.<
- 2,667.53 Lt
» 2011 Vas 03, 22:59
sunku?  tikrai zymiai lengviau, nei rasytis kalbejima, kai net neissivaizduoji kokias potemes gausi. man gan lengva tokius dalykus italpint "i remus", bet gal tik man taip yra. as jau pvz. ir dabar zinau, ka rasyciau. : ) And_me rašė:Aš irgi renkuosi temą apie kiną. O tie, kurie taip pat ją pasirinko, gal jau žinot ir kokius filmus kaip pavyzdžius imsit? Nes šitą dalį pasirinkti sunkiausia man.
neimk twilight'u ir visks bus GEEEERAI. nebesikisiu
-

Gabe7
- Forumo gyventojas
-
- 33,236.51 Lt
» 2011 Vas 04, 19:45
tikrai zymiai lengviau, nei rasytis kalbejima, kai net neissivaizduoji kokias potemes gausi.
na su tuo palyginus tai jo.  man gan lengva tokius dalykus italpint "i remus", bet gal tik man taip yra. as jau pvz. ir dabar zinau, ka rasyciau. : )
čia jau nuo iškalbos priklauso.  bet ir man taip buvo,mintyse galvojau,jog tikrai nebus sunku,bet kai reikia parašyt sakiniais ir suprantamai..na, ne taip lengva.Nėra neįmanoma,bet truputį mąstyt reikia.
-
li94na
- Įsijaučiantis
-
- 2,111.10 Lt
» 2011 Vas 04, 20:39
Aš tai žinau, kad kalbos nerašysiu  planą smulkų susidarysiu ir tiek, einasi man kalbos, einasi :}
-

And_me
- ®espect
-
- Vilnius
- 667.38 Lt
» 2011 Vas 04, 21:44
Gabe7 rašė:jeigu nežinai nei vieno gero filmo,kuris atitiktų Tavo sugalvotus argumentus,patarčiau šios temos neimti. Tiesiog aš pirmiausia ne nuo kriterijų, apie kuriuos kalbėsiu pradėjau galvot, o nuo filmų, apie kuriuos labiausiai tiktų kalbėti. Kad rasiu, tai tikrai, bet galvojau, gal kas netyčia kokią gerą mintį pakištų. (:
Ir tikrai tikrai nekalbėsiu apie twilight'us... ;D
O šiaip kol kas sumasčiau kalbėt apie Aronofskio filmus pagrinde, kad juos reikia kelis kartus žiūrėt ir vis atrasi ką nors naujo, ir pan., tik dar pirma Juodąją gulbę pažiūrėsiu.
-

laisva siela
- Forumo gyventojas
-
- Kažkuris iš tūkstančio.
- 4,069.52 Lt
» 2011 Vas 06, 23:36
Kaip baltai pavydžiu tiems, kurie laukia šitų "egzaminų" atspūtę. Laukčiau ir aš taip pat, bet yra vienas didelis BET: Kalbėjimo įskaita bus 04-07, o jau praeitą savaitę tiksliai po parašu turėjom pristatyt potemes. Privalom rašytis tezinius planus. Kasdien gaunam kalnus teksto suvokimo užduočių(12 klasės sustiprinto kurso) ir dar už tai mums rašo pažymius. Kurie neblizga. Ir varo į neviltį, nes bent kokie 5 prasti pažymiai iš eilės nejučia įtikina, kad esi per durnas egzaminui. : ) Kas dėl kalbėjimo - imu kultūrą, 6 potemę. Apie filmus. Iki išprotėjimo knisuosi po visus informacijos šaltinius, nes kitaip pas mus negalima. Filmus išsirinkau, kalbos struktūrą sudėjau taip : 1argumentas - vienas filmas, 2argumentas - kitas filmas, 3argumentas - komercinis kinas kaip atsvara vertingam. Tik dar kalbos neparašiau...Per šią savaitę bus BŪTINA ją sukurt. Et, užtektų ir plano. Kas bebūtų keista, nelabai bijau matematikos. Mokytoja puse lūpų prasitarė, kad šiemetinės užduotys - cackinimasis. Belieka ja tikėti. : )
-

Gabe7
- Forumo gyventojas
-
- 33,236.51 Lt
» 2011 Vas 07, 15:53
komercinis kinas kaip atsvara vertingam.
komercinis kinas ir nevertingas filmas neturi nieko bendro taprusavy. 
-

laisva siela
- Forumo gyventojas
-
- Kažkuris iš tūkstančio.
- 4,069.52 Lt
» 2011 Vas 07, 19:12
Captain obvious! Komercinis kinas akcentuoja pelną, o vertingas - idėją. Puikiai žinau, ko reikalauja mano potemė. Mano mokytojai irgi. (Čia maža smulkmenėlė.) O jų kompetencija abejot nesiruošiu. (:
-

jokius
- Aktyvus dalyvis
-
- 10,395.15 Lt
» 2011 Vas 07, 20:00
Kas ėmėt apie muziejus, ar minčių turit? 
-
Vaniliukė
- Lankytojas
-
- 118.00 Lt
» 2011 Vas 07, 20:51
Gal kas žinot kur rast iškiliausius vaizduojamojo meno kūrėjus?
-

Gabe7
- Forumo gyventojas
-
- 33,236.51 Lt
» 2011 Vas 07, 22:21
Komercinis kinas akcentuoja pelną, o vertingas - idėją.
ar tu bandai teigti,kad visi komerciniai filmai siekia tik pelno?  beje,kaip supratau vertingas tai čia lygu nekomercinis?
-

cookie
- Forumo gyventojas
-
- Svėdasai
- 555.00 Lt
» 2011 Vas 08, 20:57
laisva_siela na užuojauta, pas mus mokytoja prašo iki vasario 22 pristatyt jau medžiagą kurią surinkai, planą kažkokį, o toliau rimčiau, bet nieko per daug 
-

KUTI KUTI
- Lankytojas
-
- Kaunas
- 393.00 Lt
» 2011 Vas 08, 23:28
Aš pasirinkau apie sutartines.  Mums jau iki vasario 15 d. reikia pristatyti visą savo tekstą, sakė 4 A4 lapus, o dar medž. nepradėjau rinkt.  O kovo 8-9 d. jau tas kalbėjimas, greit..
‹ Įvairūs ‹ Studijos, mokykla
|
|
|