10-tokų egzaminai 2011Aš pasirinkau Kultūros 6. apie filmus
P.S. dar pasiklausiu mokytojos apie informacijos rinkimą, tai galėsiu ir jums padėt jei ką turėsiu papildomo. Edit: visai užmiršau rašykit į skype: x-ninze1 arba į pm.Pasirinkau kultūros 6-ą potemę (apie filmus)
). skype: linalina2122 ; arba į pm. li94na - Kam kalbėjimas lengviausia egzamino dalis, o kam ne
Linne - Labai šaunu, kad ir mano tokia pati potemė Tik va, dabar su namų darbais labai užversta esu, bet aš už komandinį darbą Kurią dieną normaliai reikės prisėst ir pasitart, mintim pasidalint Aš ir šiandien atsiskaitinėjau mokytojai, pažymius rašė, jei gerai, pastabas pasakė (tipo kaip repeticija). Man egzas bus kovo 9. Vakar mokinaus, išmokau per 1,5 - 2 h.
Nebuvo sunku, nes vistiek pats rašai, atrinkinėji info, tai kažką atsimeni. Man tai sunkiausia kai pasakoju žiūrėt į akis, o tai vienas vertinimo kriterijų. DLabai greit išmokai
Na o šiaip laiko dar iki pačio kalbėjimo nemažai - balandžio 28 kalbėsim. Nors plano laukia tik iki kito antradienio ![]() Šiaip yra kažkokie lapai, kur visą tą tekstą reikia parašyti, už jį duoda balų, bent mums taip sakė. Bet mums per vėlai pasakė, tai mes nedarėm, bet turėjom atnešti visą tekstą, prieš porą savaičių. Sakė, skaitant turi gautis 4min, tada turėtų maždaug gautis 5 - 7 min, pasakojant.
Nesimokinau per tas dvi savaites, bet vistiek rašiau, atrinkinėjau informaciją, tai kažkiek atsimeni. Pas mus jau yra kiekvienam laikas paskirtas, pakabintas, ir tos patalpos parašytos. ![]() Kai rinkausi temą, maniau, kad ganėtinai daug galėsiu pasakyti tema ,,Ar pritariate minčiai, kad lietuvių kalbai negresia rimtas pavogus, kol ją gina Valstybinės kalbos įstatymas ir saugo kalbininkai. Savo nuomonę pagrįskite.'' O dabar sėdžiu ir galvoju, kaip man tą tekstą parašyt.. Gal kas tokią pat pasirinkot ir galit minčių duoti?
Būčiau labai labai dėkinga. ![]() ‹ Įvairūs ‹ Studijos, mokykla |

rašykit į skype: x-ninze1 arba į pm.
Kurią dieną normaliai reikės prisėst ir pasitart, mintim pasidalint 
Nebuvo sunku, nes vistiek pats rašai, atrinkinėji info, tai kažką atsimeni. Man tai sunkiausia kai pasakoju žiūrėt į akis, o tai vienas vertinimo kriterijų.