Įvairūs Studijos, mokykla

10-tokų egzaminai 2011

Vartotojo avataras

cookie

Forumo gyventojas

Svėdasai

555.00 Lt

Standartinė » 2011 Vas 09, 19:41

haha, pas mus balandžio 4 kalbėjimas :DD

--------------------------------------

just1s

Lankytojas

118.00 Lt

Standartinė » 2011 Vas 14, 20:46

Aš pasirinkau Kultūros 6. apie filmus :) , šnekėt jau nujaučių ką šnekėsiu, bet dėl informacijos rinkimo tai net neįsivaizduoju ka rinkt :( , gal kas nors kas pasirinko šią tema galėtu kiek nors padėt informacijos rinkime, teims kurie padėt liksiu skolingas paslauga :) ir jei paprašysit ir bus man galimybiu tai padaryt padėsiu būtinai :sweeet:
P.S. dar pasiklausiu mokytojos apie informacijos rinkimą, tai galėsiu ir jums padėt jei ką turėsiu papildomo.
Edit: visai užmiršau :D rašykit į skype: x-ninze1 arba į pm.

Vartotojo avataras

Tina

Forumo gyventojas

Kretinga

55,811.32 Lt

Standartinė » 2011 Vas 15, 10:45

aš irgi šitą temą pasirinkau, bet aš darysiu apie lietuviškus filmus. nežinau kokios tau informacijos reikia. aš tai pasidariau įvadą ir filmus pristatysiu:)

orchid

Lankytojas

244.00 Lt

Standartinė » 2011 Vas 26, 21:55

Nu, chebryte, kaip su kalbėjimu einasi? :cha:

li94na

Įsijaučiantis

2,111.10 Lt

Standartinė » 2011 Vas 27, 21:44

Na, aš susirašiau 3-4 argumentus ir beliks planą smulkų pasidaryt :} Tikrai nerašysiu visos kalbos. Juk tai lengviausia egzamino dalis ;}

Linne

Lankytojas

172.00 Lt

Standartinė » 2011 Vas 27, 21:51

Pasirinkau kultūros 6-ą potemę (apie filmus) :-) filmus jau daugmaž išsirinkau, tik nžn ką būtent paminėti, ką rašyt įžangoj ir pnš. ( reikia smulkų planą pasirašyt, o net nžn ką rašyti :/ ). Jei ką, galim pasitart šia tema ( komandinis darbas geriau :D ). skype: linalina2122 ; arba į pm. :)

orchid

Lankytojas

244.00 Lt

Standartinė » 2011 Vas 28, 21:34

li94na - Kam kalbėjimas lengviausia egzamino dalis, o kam ne :cha: Nerašydama kalbos neteksi nemažai taškų, už ją daugiausiai prideda prie kalbėjimo :roll: Na o planelio man irgi reiktų, ypač gerų argumentų... :cry:
Linne - Labai šaunu, kad ir mano tokia pati potemė :D Tik va, dabar su namų darbais labai užversta esu, bet aš už komandinį darbą :lol: Kurią dieną normaliai reikės prisėst ir pasitart, mintim pasidalint ;]

Vartotojo avataras

Tina

Forumo gyventojas

Kretinga

55,811.32 Lt

Standartinė » 2011 Kov 01, 18:51

aš šiandien atsiskaičiau mokytojai kalbėjimą, o kovo pabaigoj tikrasis egzaminas bus:)

orchid

Lankytojas

244.00 Lt

Standartinė » 2011 Kov 01, 21:14

Na, ir kaip sekėsi? Labai sunku buvo išmokt? :-)

Vartotojo avataras

KUTI KUTI

Lankytojas

Kaunas

393.00 Lt

Standartinė » 2011 Kov 01, 21:40

Aš ir šiandien atsiskaitinėjau mokytojai, pažymius rašė, jei gerai, pastabas pasakė (tipo kaip repeticija). Man egzas bus kovo 9. Vakar mokinaus, išmokau per 1,5 - 2 h. ;) Nebuvo sunku, nes vistiek pats rašai, atrinkinėji info, tai kažką atsimeni. Man tai sunkiausia kai pasakoju žiūrėt į akis, o tai vienas vertinimo kriterijų. :DD

orchid

Lankytojas

244.00 Lt

Standartinė » 2011 Kov 01, 22:57

Labai greit išmokai :whata: O buvai pasirašius kokį planą? Va, va, į akis tikrai sunkiausia žiūrėt, labai pasimeti :cha: O gal dar žinai kokių kriterijų? Mūsų nelabai apšviečia :cry: Na o šiaip laiko dar iki pačio kalbėjimo nemažai - balandžio 28 kalbėsim. Nors plano laukia tik iki kito antradienio :cry:

Vartotojo avataras

KUTI KUTI

Lankytojas

Kaunas

393.00 Lt

Standartinė » 2011 Kov 02, 19:29

Šiaip yra kažkokie lapai, kur visą tą tekstą reikia parašyti, už jį duoda balų, bent mums taip sakė. Bet mums per vėlai pasakė, tai mes nedarėm, bet turėjom atnešti visą tekstą, prieš porą savaičių. Sakė, skaitant turi gautis 4min, tada turėtų maždaug gautis 5 - 7 min, pasakojant. ;) Nesimokinau per tas dvi savaites, bet vistiek rašiau, atrinkinėjau informaciją, tai kažkiek atsimeni. :) Atsimenu, tik tiek, kad rišliai, aiškiai kalbėt, gerai kirčiuot, „bendrauti“ su mokytojais, ta prasme tas visas žiūrėjimas į akis, stilius kalbėjimo, atsakyti į temą, tilpti į 5 - 7 min. ir pan. Aišku, turi būti kontekstų. :)
Pas mus jau yra kiekvienam laikas paskirtas, pakabintas, ir tos patalpos parašytos. :D

Vartotojo avataras

Euthanasia

Dalyvis

Kaunas

4,111.33 Lt

Standartinė » 2011 Kov 05, 20:59

Vakar jau laikiau :)
kalbėjau poteme Leonidas Donskis teigia jo "reikia skaityti tik geriausias knygas".
Kaip supratau, aukščiausią balą žada parašyt.

Vartotojo avataras

KUTI KUTI

Lankytojas

Kaunas

393.00 Lt

Standartinė » 2011 Kov 06, 13:05

Ko klausinėjo? :)

Vartotojo avataras

frostedwindow

Dalyvis

4,999.43 Lt

Standartinė » 2011 Kov 06, 15:57

Kai rinkausi temą, maniau, kad ganėtinai daug galėsiu pasakyti tema ,,Ar pritariate minčiai, kad lietuvių kalbai negresia rimtas pavogus, kol ją gina Valstybinės kalbos įstatymas ir saugo kalbininkai. Savo nuomonę pagrįskite.'' O dabar sėdžiu ir galvoju, kaip man tą tekstą parašyt.. Gal kas tokią pat pasirinkot ir galit minčių duoti? :D Būčiau labai labai dėkinga. :D

Įvairūs Studijos, mokykla

Linksmas.net on Facebook  Tapk gerbėju

Šiandien:

Imagination.lt

Dabar prisijungę

Šiuo metu prisijungę 0 narių :: 0 registruotų, 0 slaptų ir 0 svečių
Daugiausia vartotojų (555) buvo 2010 Bir 02, 09:13

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių