10-tokų egzaminai 2011tai čia gal toks vaizdus pasakymasprastiems filmams,bet šiaip nesišvaistyčiau tuo žodžiu 'holivudinis' kaip kažkokiu blogiu.Nes tikroji jo reikšmė yra "iš holivudo".
-------------------------------------- Laikiau jau pirmadienį, šiandien sužinojau, kad surinkau 18/18. :]
Tema apie filmus, pagrindžiau "pi", "black swan" ir "dogvilis". Nors pas mane apie pačius tuos filmus tik labai trumpai, po 3-4 sakinius (iki 2 sakinių siužetas, vėliau kodėl man jie patiko), o daugiausia samprotavimas. Beje, baisiausia buvo ateiti, o įėjus ir kai jau klausiaus kitų kalbų visiškai nusiraminus buvau. Sėkmės, kas dar nelaikėt. ;)) Gabe7 - visos pastraipos įrodo, kad geriau 10 kartų žiūrėti gerą filmą. Aptarus, kas lemia filmo vertę, prastus filmus ir filmų pvz ir peršasi išvada tokia. O dėl holivudinių tai mokytoja neprisikabino prie plane tokio žodžio pavartoto - netiesiogine kalba tikriausiai jis tinka
And_me - sveikinu Bet šiaip tokią temą gerai imti ir yra dėl samprotavimo, gali iš to jaudulio susimalti, bet visada pasamprotausi. Faktus pamiršti, tada jau nekas būna... O pas jus kalbėjimą gali stebėti kiti egzaminuojamieji? Kiek žinau, pas mus bus klasėj tik dvi mokytojos: mūsų ir vertintoja, pašalinių nėra.Pagal sumanymą, tai turėjom eit kaip konvejeris, vienas išeina, vienas įeina, 5 sėdi viduj. Bet taip tikrai nebuvo, nors aš apie vidurį (pagal dienyną ėjom), po manęs dar buvo 1 žmogus, ir trumpam nutrūko konvejeris - visi greičiau pakalbėjo. Ir dar pas mus buvo 3 mokytojos, ne dvi, ir dar buvo užrašyta, kad stebės dirikas, o jis dar ir lietuvių kalbos mokytojas (tik jau nebe dėsto). Na bet, ačiū dievui, jo nebuvo. :D
Ir nors dauguma, kas ėmė šią temą, sako, kad geriau 10 kartų žiūrėti gerą filmą, man priimtinesnis kaip ir buvo kitas variantas. Rėmiausi tuo, kad ne apie prastus filmus būtent kalba. O visuose vidutiniuose filmuose vis tik galima atrasti ką nors naujo ir įdomaus. :D
įdomiai pas jus, pas mus TIK du mokytojai ir nieko daugiau.;> vienam kabinete ruošiesi, paskui į kitą eini, lyg ir taip. Kalbėjimą jau praėjau, surinkau tik 13/18 ir vien dėl jaudulio, kalbėti reikėjo sėdint prieš savo mokytoją ir dar trys sėdėjo šone vertintojos, iš kurių viena buvo praktikantė, nors po pertrauko liko tik viena vertintoja ir praktikantė ir tie kurie ėjo po pertraukos, žinoma, surinko maksimumą.
Va taip ir būna, kad labai nesąžinigai paskirsto.
Visiems turėtų būti vienodos sąlygos, o ne vieniem lengviau, kitiem sunkiau - kaip pasiseka. Labai dažnai ir per kontrolinius taip būna, ne tik per egzaminą, bet čia tai jau viršūnė. Aš kai irgi bijanti šnekėti prieš tiek žmonių, tai numirčiau ten. Gerai, kad pas mus tik 2 bus: mūsų mokytoja, kuri ir klausinės, ir vertintoja.
:Dkaip patogu už savo žioplumą apkaltint aplinką. Tai tu juk susimovei,o ne jos? ![]() ‹ Įvairūs ‹ Studijos, mokykla |

Bet šiaip tokią temą gerai imti ir yra dėl samprotavimo, gali iš to jaudulio susimalti, bet visada pasamprotausi. Faktus pamiršti, tada jau nekas būna... O pas jus kalbėjimą gali stebėti kiti egzaminuojamieji? Kiek žinau, pas mus bus klasėj tik dvi mokytojos: mūsų ir vertintoja, pašalinių nėra.

Visiems turėtų būti vienodos sąlygos, o ne vieniem lengviau, kitiem sunkiau - kaip pasiseka. Labai dažnai ir per kontrolinius taip būna, ne tik per egzaminą, bet čia tai jau viršūnė. Aš kai irgi bijanti šnekėti prieš tiek žmonių, tai numirčiau ten. Gerai, kad pas mus tik 2 bus: mūsų mokytoja, kuri ir klausinės, ir vertintoja.