Diskusijos Grožis ir sveikata

Kabės

Vartotojo avataras

illuminated

®espect

-13,073.73 Lt

Standartinė » 2011 Sau 16, 14:23

noriu breketų ar ko tais :<

--------------------------------------

Vartotojo avataras

aguon

Dalyvis

Kaunas

555.52 Lt

Švenčia gimtadienį

Standartinė » 2011 Sau 16, 14:26

Man labai reikia breketų.. Jau vienoj konsultacijoj dėl jų buvau, bet kai prišnekėjo, ką ten reikės mano atveju daryt, tai pagalvojau ačiū, kreipsiuos kitur. :-D

Vartotojo avataras

MigRena

Lankytojas

473.39 Lt

Standartinė » 2011 Sau 19, 21:39

Turėjau ir aš :) Nešiojau 2 metus ir 5 mėn., bet tai tikrai buvo verta, kadangi dabar džiaugiuosi gražia (kur jau čia gražia - TOBULA)šypsena :D daug kas sakė kad man labai tinka ir tik papuošia. O dabar tai greičiausiai kas ketvirtam reikėtų dėtis nes kažko masiškai kraiposi dantys :DDD ar bent jau sukandimas blogas . Žinoma, prižiūrėti reikia ir net labai, po kiekvieno valgio jei ne su pasta valyt tai bent jau išsiskalauti vandeniu. O nuėmė man maždaug prieš 4 mėn. ir kažin kodėl spėjau jų pasiilgti :DD O dabar "formai" palaikyti naktimis įsidedu plokštelę :)

Caffeine

®espect

Vilnius

2,880.80 Lt

Standartinė » 2011 Sau 20, 22:18

O kiek laiko tą plokštelę reikia nešioti po breketų?

Vartotojo avataras

MigRena

Lankytojas

473.39 Lt

Standartinė » 2011 Sau 21, 15:29

Gydytojas sakė, kad po breketų nuėmimo dantys vistiek truputį pasijudina (žinoma nebus kreivi šleivi :D ) , kad kaip ir kiekvienam žmogui jie labai labai nedaug vaikšto (mes to net nepastebim). O ypač svarbu nešioti plokštelę po breketų nuėmimo (aš nešiojau 2 savaites, nors šiaip 1 sav. reikia). Ir tas dvi savaites nešiojau tikrai labai sąžiningai ir svarbiausia nedaryt ilgų pertraukų, tiesiog prieš valgį išsiimi ir ilgai nelaukus vėl įsidedi, ir dar nakčiai nepamiršti :) po to 1 mėn. įsidėdavau tik grįžus iš mokyklos ir nakčiai, o dabar tik nakčiai :DD Ir dar ant apatinio žandikaulio dantų vidinėj pusėj užklijuoja vielutę, ir net nežinau kada man ją nuims :DD

Caffeine

®espect

Vilnius

2,880.80 Lt

Standartinė » 2011 Sau 21, 19:31

Manau, net neapsimoka žaist čia ;dd

Vartotojo avataras

MigRena

Lankytojas

473.39 Lt

Standartinė » 2011 Sau 21, 20:03

Ko gi dėl grožio nepadarysi... :D man breketų verkiant reikėjo, kadangi priekiniai dantukai buvo netvarkingi. O dabar galiu džiaugtis puikia šypsena, kurios man daugelis pavydi ;) :D

Vartotojo avataras

seabear

Mis Linksmai

Vilnius

8,200.78 Lt

Standartinė » 2011 Sau 22, 15:37

Caffeine rašė:O kiek laiko tą plokštelę reikia nešioti po breketų?

cia kiekvienam skirtingai siaip, mano keliem pazistamiem isvis nereikejo, man reikejo kelis menesius, jei neklystu, del sakandzio. apatine ir virsutine ;d panesiojau kelias savaites ir dejau ant to reikalo, per daug pastangu ir siaip jokio skirtumo nesijaucia nesiodavau ar ne, db jau daug laiko praejo nuo breketu nuemimo ir vistiek viskas tvarkoj ;d

Vartotojo avataras

aguon

Dalyvis

Kaunas

555.52 Lt

Švenčia gimtadienį

Standartinė » 2011 Sau 22, 21:42

Caffeine rašė:Manau, net neapsimoka žaist čia ;dd

Kaip įdomiai parašei. :-D
Breketai, plokštelės ir kt. yra labai svarbūs dalykai, kuriuos apleidus gali turėti problemų ateity. Nereikia žiūrėti pro pirštus į netaisyklingą sąkandį ar dantų netiesumą, nes vėliau tos problemos tik pagilės, o tada prasidės kankinami vizitai pas gydytojus, kad sutvarkytų įsisenėjusią bėdą.

(jei kažkaip ne taip supratau Tavo post'ą, persiprašau).

Saaldaainiukaas

Lankytojas

134.00 Lt

Standartinė » 2011 Sau 23, 19:06

Sveiki. Norėčiau paklausti, gal galėtumėte duoti breketų ar kabių, nesvarbu, juk tai tas pats ;D klinikos internetinį puslapį? Ačiū.

Caffeine

®espect

Vilnius

2,880.80 Lt

Standartinė » 2011 Sau 23, 22:33

aguon rašė:Kaip įdomiai parašei. :-D
Breketai, plokštelės ir kt. yra labai svarbūs dalykai, kuriuos apleidus gali turėti problemų ateity. Nereikia žiūrėti pro pirštus į netaisyklingą sąkandį ar dantų netiesumą, nes vėliau tos problemos tik pagilės, o tada prasidės kankinami vizitai pas gydytojus, kad sutvarkytų įsisenėjusią bėdą.

(jei kažkaip ne taip supratau Tavo post'ą, persiprašau).

Na, neturiu didelių problemų su dantimis, bet mano abi iltys yra šiek tiek išlindusios į priekį. ;D

Vartotojo avataras

Monika.

Apšilinėjantis

473.00 Lt

Standartinė » 2011 Sau 25, 21:30

Na dar kartą klausiu, nes pirmai niekas nereagavo. Gal kam nors iš čia ar iš pažįstamų nešiojant plokštelę ar briketus reikėjo traukti sveiką dantį, kad paskui būtų kitiems dantims vietos tiesintis?

Vartotojo avataras

saulė.pasaulio

Moderatorė

24,821.77 Lt

Standartinė » 2011 Sau 25, 22:32

Mano broliui man atrodo, kad reikėjo.

Saaldaainiukaas

Lankytojas

134.00 Lt

Standartinė » 2011 Sau 29, 19:23

Gal kas nors žinot klinikų kur būtų galima nebrangiai susitvarkyti kreivus dantukus?
Jeigu galite pateikit svetainių, ačiū.

Vartotojo avataras

Tina

Forumo gyventojas

Kretinga

55,811.32 Lt

Standartinė » 2011 Sau 29, 20:11

Monika. rašė:Na dar kartą klausiu, nes pirmai niekas nereagavo. Gal kam nors iš čia ar iš pažįstamų nešiojant plokštelę ar briketus reikėjo traukti sveiką dantį, kad paskui būtų kitiems dantims vietos tiesintis?

taip, man ištraukė du sveikus dantis:)

Diskusijos Grožis ir sveikata

Linksmas.net on Facebook  Tapk gerbėju

Šiandien:

Imagination.lt

Dabar prisijungę

Šiuo metu prisijungę 0 narių :: 0 registruotų, 0 slaptų ir 0 svečių
Daugiausia vartotojų (555) buvo 2010 Bir 02, 09:13

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių