Diskusijos Grožis ir sveikata

Kosmetikos platinimas

Laura001

Lankytojas

134.00 Lt

Standartinė » 2010 Rgp 30, 16:55

be to gal kas nori dirbti avon ar fairness? ;)

--------------------------------------

Vartotojo avataras

kristixe

Aktyvus dalyvis

Mažeikiai

4,450.86 Lt

Standartinė » 2010 Rgp 30, 18:46

Norėčiau Fairness :-)

Vartotojo avataras

MuOn

®espect

Vilnius

21,478.95 Lt

Standartinė » 2010 Rgp 30, 20:07

Laura001 rašė:deja avone reikia surinkti 130lt nes kitaip damoki15 lt pati dirbu ne vienus metus :)

Tai čia visi žino jau. : )

zvaigzdute_2

Lankytojas

117.00 Lt

Standartinė » 2010 Spa 23, 20:32

Nesenai pradejau platinti AVON kosmetika. Pirmas uzsakymas buvo uz 275 lt. Tai paskaiciavau, kad man liks apie 50 lt, +dar nemokejau uz preke, kuria uzsisakiau, gavau dovanu. Nezinau kaip seksis, ziuresiu.. Oriflame norejau platint, bet paskaiciau, kad irgi panasiai uzdirba tiek, bet retai gauna dovaneliu, tik nepatinka avon'e daykas, kad maziausia suma turi but uz 130.... :whata:

Vartotojo avataras

MuOn

®espect

Vilnius

21,478.95 Lt

Standartinė » 2010 Spa 24, 19:17

Na taip, bet Avonas geriau negu Oriflame, ten bent jau kažkas užsisako ir pelningiau, jeigu didelis užsakymas.

Vartotojo avataras

*AgnyČy

®espect

Kaunas

44,364.82 Lt

Standartinė » 2010 Spa 25, 11:27

Jeigu didelis užsakymas,taip, pelningiau Avone.
Bet Avone labai apgaudinėja. Kiek kartų esu patyrus,aiškinausi, bet vistiek;s
Geriau platint Oriflame, bet man labiau patinka Avon, ten tos prekės ir pan;D
O čia kai dariau užsakymą Avon(jau seniai) turėjo būt 30 % nuolaida, bet man uždėjo 25%. Va tau ir sąžiningumas.
Sau nusisuko. Jau tingėjau aiškintis tada..betaj lo*aj :x

Vartotojo avataras

MuOn

®espect

Vilnius

21,478.95 Lt

Standartinė » 2010 Spa 25, 13:01

Oj ir man buvo daug problemų, kad va šiek tiek daugiau išeina mokėti nei galvojau, nes pas juos kažkokios taisyklės yra, kad kai kurie gaminiai kataloge neįskaičiuoti kaip nuolaida.
Buvo atvežtą porą kartų blogos kokybės prekių (bet čia iš NETO), arba išvis neatveža (taip buvo 2 kartus per visus metus, gal daugiau).
Ir man labai nepatinka, kad mažiausiai 130lt užsakymas turi būti.. Nu, aš ir toliau einu į bankrotą su AVon. :]] Bet užtat turiu visko visko iš ten, ir nereik iš parduotuvės pirktis.

Vartotojo avataras

*AgnyČy

®espect

Kaunas

44,364.82 Lt

Standartinė » 2010 Spa 26, 13:20

Tai dar vis platini?;D
Kiek mačiau intike,tai Avon kompanija gamina pačios prasčiausios kokybės gaminius,kosmetiką.
Ir tipo ypač lūpdažiai,nors man jie praeina;D
:roll:

Vartotojo avataras

MuOn

®espect

Vilnius

21,478.95 Lt

Standartinė » 2010 Spa 26, 13:52

Vėl pradėjau platint.;D
Šiaip jo, tiesa, kad daugiu nei pusė gaminių yra prastos kokybės.
Bet pvz tos kaukės ir prausikliai iš SPA PLANET berods, visos tikrai geros. :up: Ir daugelis plaukams skirtų gaminių irgi geros kokybės. :]
Šiaip aš žmonėms visada patariu kas šūdas, o kas ne. Sakau niekad neužsisakinėt iš COLORTREND, nes ten viskas fui, tik pieštukams akims neblogas.

Vartotojo avataras

Merite

Lankytojas

134.00 Lt

Standartinė » 2010 Spa 26, 15:00

Labutis :)
As taip pat neseniai prisijungiau prie oriflame platintoju gretu. Pati ilga laika naudojau sia produkcija, tad dabar pati nusprendziau tapti konsultante. Jei kas susidomejote, prasom kreiptis, mielai patarsiu ;)

Vartotojo avataras

MuOn

®espect

Vilnius

21,478.95 Lt

Standartinė » 2010 Spa 26, 21:22

Mano klasiokė jau senokai platina oriflame, bet vistiek paklausiu tavo nuomonės. Kokie gaminiai ten kokybiškiausi? Plaukų, kosmetika (tada plačiau), kvepalai, kūnui ar kokie?

Vartotojo avataras

Merite

Lankytojas

134.00 Lt

Standartinė » 2010 Spa 27, 11:41

Kvepalai tai cia jau kiekvienai pagal skoni, apie juos nekomentuosiu daug. :) Anksciau man oriflame labai nepatikdavo plauku prieziuros priemones, o dabar, kai atsirado serija HairX, tai labai apsidziaugiau. Kiek ten teko naudoti, tai niekuo nenusivyliau. Turbut jau visas priemones is sitos serijos isbandziau, isskyrus dazytiems plaukams, nes nedazau.
Kosmetika, man pasirode kokybiskaiusia is Giordani Gold serijos. Ji gal kiek brangesne, bet verta savo kainos. Nenubyra, ilgai laikosi, graziai dengiasi, o ir spalvu yra :)
Lupoms, geriausias dalykas yra Beauti lip Spa lupu balzamas. Bent jau mano lupas jis tikrai atgaivimo.
Dar viena kokybiska linija yra Swedish SPA, bei gana nauja linija Feet up.
Tai stai ka galiu pasakyt ;)

Vartotojo avataras

MuOn

®espect

Vilnius

21,478.95 Lt

Standartinė » 2010 Spa 27, 14:05

O apie konkrečias prekes iš Oriflame galiu pasakyt, kad labai geras tušas yra WONDER LASH MASCARA: http://www.google.lt/imgres?imgurl=http ... tx=3&ty=68

Mano blakstienas žiauriai sunku užriesti, tai tik šitas tušas sugeba. :up: Tikrai man labai patinka.
Veliau yra giordani tanalinis kremas, irgi geras. Ir dar man labai patinka lūpų blizgis: http://www.google.lt/imgres?imgurl=http ... x=62&ty=72

Jeigu kam įdomu kas iš avon yra gero, tai klauskit, atsakysiu;D

Vartotojo avataras

*AgnyČy

®espect

Kaunas

44,364.82 Lt

Standartinė » 2010 Spa 27, 15:19

O man sausa pudra gera iš colortrend;P
jo,ten tie iš spaa,tai aiškei,kad faini. labai kvepia viskas iš Avon,tuom ir pritraukia;D

Rozytia

Lankytojas

61.20 Lt

Standartinė » 2011 Sau 04, 01:35

sveiki, platinu Oriflame kosmetiką, kuriai sausio mėnesį darysiu 15% nuolaida visoms prekėms :) jei kas susidomėsit rašykit (galit ir privačiai gustbit@gmail.com)

Diskusijos Grožis ir sveikata

Linksmas.net on Facebook  Tapk gerbėju

Šiandien:

Imagination.lt

Dabar prisijungę

Šiuo metu prisijungę 0 narių :: 0 registruotų, 0 slaptų ir 0 svečių
Daugiausia vartotojų (555) buvo 2010 Bir 02, 09:13

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių