Diskusijos Gyvenimas

Zodiako ženklai

Vartotojo avataras

Wit

Dalyvis

Kaunas - Plungė

1,645.03 Lt

Standartinė » 2010 Spa 07, 16:07

Skorpionė.

Valdanti planeta: Marsas, Plutonas
Zodiako simbolis: Skorpionas
Stichija: Vanduo
Būdas: Pastovus
Akmuo: Topazas, opalas
Metų laikas: Ruduo
Spalva: Auksinė, purpurinė (violetinė)

Tradiciniai bruožai
Ryžtingas ir valingas. Emocianalus, intuityvus, aistringas. Įdomus ir traukiantis kaip magnetas. Skorpionas yra pats ryškiausias, įžvalgiausias, galingiausias Zodiako ženklas. Net kai jis save kontroliuoja ir būna tylus, jo emocinė energija kunkuliuoja po ramia jo išvaizda. Tai lyg vulkanas šalia ramios jūros, ir nežinia, kada jis netikėtai išsiverš. Pažabota agresija, begalinė valia, hipnotizuojanti trauka po tyliu, bet budriu ramumu būdinga Skorpiono asmenybei. Šio ženklo atstovams malonu būti tarp žmonių, jie elgiasi pagarbiai ir santūriai, taip pat yra mandagūs ir paslaugūs, kartais turi skvarbų žvigsnį, dėl kurio baikštesni pašnekovai pasijaučia nesaugiai. Kasdieniniame gyvenime Skorpionai stengiasi atrodyti pasyvūs, bet tie, kurie juos pažįsta, žino, kad įžvalgumas yra vienas iš jų charakterio bruožų. Skorpionams reikalinga stipri drausmė, nes jie gali tapti arba nepaprastai gerais arba nepaprastai piktais. Jų valios stiprybė yra labai didelė, charakteris ir įsitikinimai – nepalaužiami. Jausmingumas ir polinkis į kraštutinumus padaro juos lengvai pažeidžiamus, greitai užsigaunančius arba norinčius pakenkti sau (tai gali pasireikšti grėsminga kalba ar poelgiu). Dėl savo atviro tiesmukiškumo Skorpionai gali tapti ilgalaikiais priešais. Šio ženklo atstovai gali protingai išnaudoti savo verdančią energiją – tramdydami savo didelį pasitikėjimą savimi ir panaudodami įžvalgumą, slopindami ambicijas ir parodydami savo didžiadvasiškumą tiems, kuriuos mėgsta.

Tamsioji pusė
Pavydus ir įžeidus. Neįveikiamas ir įkyrus. Slapukaujantis ir užsispyręs.

Darbas
Skorpionai gali sėkmingai dirbti bet kurioje srityje. Turėdami stiprią vidinę energiją ir tvirtą savikontrolę, jie gali tapti žymiais chirurgais, mokslo tyrinėtojais ar tituluotais karininkais. Jiems yra tinkama bet kuri veikla, kuriai atlikti reikia analitinių sugebėjimų, tyrimų, sandėrių ir mįslingų sprendimų. Taigi, policininkų ar detektyvų darbas, špionažas ir kontražvalgyba, teisė, fizika ar psichologija gali Skorpionus tiesiog įtraukti. Šio ženklo atstovai taip pat gali būti oratoriai, diplomatai ar pamokslininkai. Apskritai, jie sutaria su darbuotojais tik kaip lyderiai ir gali būti šiurkštūs tiems, kurių nemėgsta. Skorpionai yra reiklūs, sunkiai atleidžiantys klaidas, esant blogai nuotaikai, kartais be priežasties įžeidžia savo darbuotojus. Puikūs bendradarbiai būna jei kolegos rodo jiems didelę pagarbą. Skorpiono mąstymo būdas yra apdovanotas vaizduote ir intuicija, įžvalgia kritika ir analitiniais sugebėjimais. Jis turi didesnį šansą tapti genialiu, nei kitų Zodiako ženklų atstovai. Charizmatiški „dvejopos prigimties“ būdo bruožai gali nukrypti ir į ydingus kraštutinumus, kai pasirenkamas neteisingas kelias. Dėl ūmaus charakterio Skorpionas greičiau pasiduoda žalingoms ydoms.

Meilė
Skorpionas yra pats seksualiausias iš visų Zodiako ženklų. Nemėgsta atsainiai flirtuoti, yra aistringas. Partneriui atsiduoda visa širdimi ir siela, instinktyviai jaučia, kuris žmogus nuoširdus ir kuris suktas. Pasiryžęs santuokai, gali turėti laimingą šeimą, mylėti tiek dvasiškai, tiek kūniškai. Skorpionas jaučia nuosavybės teisę ir neatleidžia išdavysčių, yra labai pavydus. Kai santuoka nepasiseka, gali tapti žiaurus ir kerštingas. Skorpiono jausmai visada stiprūs, todėl meilė tampa idealistiška arba tragiška. Skorpionas iš prigimties yra geras, tačiau linkęs nutraukti draugystes, kai draugai tampa nebenaudingi.

Šiaip daugelis bruožų atitinka, nors ir netikiu horoskopais :sweeet:

--------------------------------------

Vartotojo avataras

Hoshi No Suna

Patyręs forumietis

11,212.82 Lt

Standartinė » 2010 Spa 18, 11:42

Vandenis ir labai mėgstu vandenį xD

Vartotojo avataras

wika_21

Apšilinėjantis

Aisku ten kur as gyvenu.

932.62 Lt

Standartinė » 2010 Spa 18, 12:40

Esu Liutas... harekteris, kaip liutes.... Vienas bruozas man nepatinka -Valdingumas... Nugalejau tai, ir supratau, kad ir liutai gali be to gyventi :-)

Vartotojo avataras

Viva :]*

Aktyvus dalyvis

7.24 Lt

Standartinė » 2010 Spa 20, 21:09

Aš esu Vėžys , bet labai nekenčiu ožiaragių , jie labai dideli melagiai , ir tik gyvenimus gadint moka ;D. Aišku ne visi , bet 2 pasitaike paskutiniai tai.... ;DDD

Vartotojo avataras

maggie.

Patyręs forumietis

22,391.17 Lt

Standartinė » 2010 Spa 20, 21:48

Dvynys. Lengvai prie daug ko prisitaikantis žmogus... Apie dviveidiškumą ; DD hm, apie mane kalbant, tai gal per žiauriai skamba šis žodis.. bet būna tokių visokių atvejų nors ir labai labai retai. Bet vistiek va tas yra neeegerai. Dvyniai yra labai smalsūs, daro daug darbų iš kart, bet ne visada užbaigia(kažkur panašiai esu skaičius) tai tas irgi atitinka mane. Dar kitaip tariant esu labai nepastovus žmogus. Tai irgi manau nėra labai gerai ; D. Su tuo teiginiu "geras/įdomus pašnekovas" manau galiu nors ir nedrąsiai sutikti. ; D

Vartotojo avataras

Gabe7

Forumo gyventojas

33,236.51 Lt

Standartinė » 2010 Spa 20, 21:59

jo,dvyniai tikrai dviveidžiai. ;| keturis pažįstu,kiekviename galima įžvelgdi du pavidalus. :)

Vartotojo avataras

maggie.

Patyręs forumietis

22,391.17 Lt

Standartinė » 2010 Spa 20, 22:07

manau pas mane keli žmonės irgi galėtų įžvelgt ne vieną...
nekenčiu to dalyko ;DD

Vartotojo avataras

Estera2121

Aktyvus dalyvis

1,040.00 Lt

Standartinė » 2010 Spa 29, 10:45

Aš esu Jautis... :clap:

Vartotojo avataras

aisteu0

Dalyvis

Wonderland

172.71 Lt

Standartinė » 2010 Spa 31, 10:59

DVYNIAI (gegužės 22 – birželio 21)

“Apie tuos, kurie panašūs į vėją…”
Stichija: Oras
Planeta: Merkurijus
Diena: trečiadienis
Devizas: “Aš galvoju”
Spalva: oranžinė, salotinė, pilkai melsva, violetinė
Akmuo: agatas, chrizoprazas, berilis
Skaičius: 5
Tinkami partneriai: Vandenis, Svarstyklės, Skorpionas, Vėžys, Liūtas, Jautis.
Netinkami partneriai: Mergelė, Šaulys, Žuvys.
Horoskopai: dienos horoskopas, savaitės horoskopas, mėnesio horoskopas, metų horoskopas

Dvyniai apdovanoti greita orientacija bei puikia iškalba. Jie kaip mat suvokia reikalo esmę,tad nenustebkite gavę atsakymą į klausimą, kurio dar ir suformuluoti nespėjote.

Dvynių ženklo žmogus yra inteligentiškas, komunikabilus, optimistiškas ir išradingas. Bet geriausiai jį apibūdina žodis nepastovus. Iš gerosios pusės tai reiškia, kad jis įdomus, įvairiapusiškas, mokantis prisitaikyti ir spontaniškas. Iš blogosios pusės tai reiškia, kad jis nenuoseklus ir paviršutiniškas, šokinėjantis nuo vienos idėjos prie kitos, nieko neatlikdamas iki galo. Jų nuotaikos taip pat be galo nepastovios. Iš šalies staigi jo nuotaikų kaita gali atrodyti kaip jausmų gilumas, tačiau iš tikrųjų jis vengia susisaistyti su kuom nors stipriais ryšiais.

Šio ženklo žmonės sugeba vienu metu dirbti kelis darbus iš karto. Jie lengvai priima informaciją, todėl nepaisant jų blaškymosi greitai išmoksta naujų dalykų ir yra įdomūs pašnekovai. Nors jų įvairiapusiškumas yra jų stiprybė, tačiau jie turėtų išmokti sutelkti dėmesį į vieną dalyką ir nešvaistyti jėgų. Dvyniai nuolat puola į kraštutinumus ir kartais atrodo, kad jame gyvena bent du skirtingi žmonės.

Dvyniai yra labai smalsūs. Jie turi polinkį į mokslus ir techniką. Šio ženklo vaikui būtinai reikės išardyti visus žaislus ir pasižiūrėti kaip jie veikia. Dvyniai pasižymi skvarbiu protu, intuicija ir diplomatija. Suvokdami savo intelektualinį pranašumą prieš kitus žmones kartais jie tampa tikrais snobais ir žvelgia į aplinkinius iš aukšto.

radau internete kazkada kai domejaus, tai pagalvojau, kad ce ne visu dvyniu, o mano apibudinimas, lyg ziuretum i veidrodi :rock:

Vartotojo avataras

Meow***

Dalyvis

Vilnius.

2,451.03 Lt

Standartinė » 2010 Gru 26, 20:15

Esu avynėlis. Ir pagal mano zodiako ženklą rašo daug faktų, kurie tinka kaip tik man ;}}.

Vartotojo avataras

Draco'a

Forumo gyventojas

1,004.53 Lt

Standartinė » 2011 Sau 03, 18:37

žuvytė :)

Vartotojo avataras

flying

Įsijaučiantis

Kaunas

1,338.00 Lt

Standartinė » 2011 Sau 03, 20:55

mergele :-)

Vartotojo avataras

balti.drambliai

Dalyvis

303.00 Lt

Standartinė » 2011 Vas 02, 21:17

Dvyniai. :sweeet:

Na, taip, galiu pritarti visiems tiems aprašymams apie dvynių nepastovumą, nes pastebėjau, kad turiu kelias asmenybės puses, kurios pasireiškia priklausomai nuo nuotaikos, dažnai mano susidomėjimas ir pasiryžimas išblėsta su laiku. Bet su dvyniais sutariu labai gerai (neseniai pastebėjau, kad jų labai daug mano pažįstamų/draugų būryje). Guodžiuosi, kad dvynių charakteris turi ir gerų savybių. Ir iš viso, ne zodiako ženklas daug ką lemia. 8)

Vartotojo avataras

Imagination

Lankytojas

Kaunas

158.00 Lt

Standartinė » 2011 Vas 12, 20:50

Aš irgi dvynys.

Šiaip tie visi aprašymai daugmaž yra teisingi. Ir apie nepastovų charakterį, dažnas nuotaikų kaitas ir apie darbus, beveik visada pradėtas darbas lieka neužbaigtas. Lengvai prisitaikantis prie betkokios situacijos ženklas, džiugina naujovės ir pasikeitimai.
Mano tėtis taip pat dvynys, o mama žuvys. Todėl pritariu, kad žuvys ne pats tinkamiausias partneris dvynio ženklo atstovams. :D

Dar apie liūtus norėčiau pasakyt.
Pažįstu tris liūtus, su dvejais iš jų gyvenu, o kitas mano geriausia draugė. VISIŠKAI sutinku su tuo, kad liūtai valdingi, užsispyrę ir neturi jokio atsakomybės jausmo. :cha:

Vartotojo avataras

Miglė.

Aktyvus dalyvis

Kaunas

267.69 Lt

Standartinė » 2011 Vas 12, 20:59

http://www.horoskopai.cn/zodiako-zenklai/tauras

Dauguma faktų - tolka tak aš :D Bet ir kituose zodiako ženkluose radau man tinkančių savybių :P

Diskusijos Gyvenimas

Linksmas.net on Facebook  Tapk gerbėju

Šiandien:

Imagination.lt

Dabar prisijungę

Šiuo metu prisijungę 0 narių :: 0 registruotų, 0 slaptų ir 0 svečių
Daugiausia vartotojų (762) buvo 2025 Gru 04, 15:42

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių