Zodiako ženklaiAš ožiaragis. Man tinka viskas, ka man pasake...mano asmeninis horoskopas. Ir visiems kurie bent kiek domisi zodiako zenklais, linkiu susidaryti asmenini horoskopa o ne pasikliauti paprastais zurnaluose rastais straipsniukais apie zodiako zenklus, nes cia tas pats kas uzsienieti, norinti is tikro pazinti visa LIETUVA, nuvezti i Vilniu.
![]() avinas. kur bepažiūrėsi rašo,kad avinai pretenzingi žmonės,užsispyrę ir siekiantys lyderio pozicijos. avinams, pagal kažkieno surašytą tekstą reikia daug dėmesio.
nežinau ar tikėti šiais visais tekstais, nes tai kažkoks žmonių suskirstymas į tam tikras grupes,kuriose būdingi atskiri charakterio bruožai. viskas priklauso nuo pačio žmogaus, jis lengvai gali iškristi iš esamų rėmų,, minčių posūkis šen bei ten ir daug kas keičiasi. visur ir visad rasim tiesios apie save. mano dvinys,kai kurios savybės atitinka mano charakteri,pvz: dar nepabaigę esamo, pasitaikius pirmai progai "peršokate" prie kito, taip palikę ir užmiršę krūvas nebaigtų darbų. Galite būti labai permainingas - viena minutę galvojate apie vieną, o kitą - jau visai priešingą dalyką, todėl kitiems yra pakankamai sunku Jus "pagauti" ir suprasti, todėl laiko labai nerimtais žmonėmis. Nesate linkęs į per daug gilius jausmus ar, juolab, didelius apmąstymus.
‹ Diskusijos ‹ Gyvenimas |

Tikrai žiauriai užsispyrus ir jeigu ko noriu