|
‹ Diskusijos ‹ Gyvenimas
-

MiTaRa
- Dalyvis
-
- 2,671.02 Lt
» 2010 Bir 25, 23:40
Užtenka perskaityt paryškintą, kad žinot apie mane kažkiek..
paryškintose srityse randu ir aš savęs. 
--------------------------------------
-

candella.
- Forumo gyventojas
-
- empty streets.
- 23,956.77 Lt
» 2010 Bir 26, 15:56
LIŪTAS
Liepos 23 d. - rugpjūčio 22 d.
Jūsų planeta - Saulė, gyvybės karalienė, visiems spinduliuojanti šilumą ir gyvybės jėgą. Ji daro Jus šiltu ir draugišku, geru vadovu, norinčiu gyventi pilnavertį gyvenimą. LIŪTAS - išdidus, didžiadvasiškas, bet dažnai tingus. Ženklas suteikia drąsą ir norą, kad pasisektų, kuriant savo individualybę ir įgyvendinant idėjas.
LIŪTAS - penktasis Zodiako ženklas, valdomas Saulės, kuri būdama žvaigžde, metrologinėje sistemoje yra planeta. LIŪTAS - karališkas ženklas. Jūs iškeliat drąsą ir sąžiningumą virš viso kito. Kai kurie žmonės gali nepatenkinti Jūsų vilčių, tad gyvenime laukia ir nusivylimai. Nuo Jūsų sklinda spinduliuojanti šiluma, kuri pasiekia draugų bei gerbėjų širdis. Jūsų asmenybė atidarys daug „durų“ gyvenime. Esate žmogus, maloniai priimantis ir vadovavimą ir atsakomybę. Jūsų meilė apima visą žmoniją, bet tai gali būti pavojinga, kadangi esate linkę išsklaidyti meilę ir nepastebėti tų, kuriems jos labiausiai reikia. Galbūt tie žmonės yra arčiau, negu Jūs galvojat. Jūsų prigimtis iš esmės paprasta, kalbate atvirai, sakote ką galvojate ir kartais būnate netaktiškas. Šią savybę Jūsų draugai priima kaip sąžiningumo simbolį, bet ji gali pasitarnauti Jūsų priešams. Diplomatija Jums kvepia klasta, o jos labiausiai nemėgstate. Vis tik reikia išmokti ja naudotis. Didžiausias LIŪTŲ trūkumas yra tas, kad jie gali tapti ribotais ir fanatiškais, kadangi jų įsitikinimai susiformuoja anksti ir vėliau retai keičiami ar modifikuojami. Būtent Jūsų valios stiprybė, energija, gyvumas, gali padaryti vienu geriausių pasaulio valdovų. LIŪTO ženkle gimę vyrai turi kareiviams būdingų savybių, moterys - didingos ir kilnios nuo pat jaunystės. Piniginiai reikalai paprastai sėkmingi. LIŪTAI turi didelį potraukį viskam, kas žiba, bet puikiai supranta, kad ne viskas auksas, kad tai nėra taip vertinga, kaip jų vidinis pasaulis. (nekenčiu to,kas žiba) LIŪTO vyrai tampa (gera ar bloga prasme) dideliais vadovais. Napoleonas, Musolinis gimė po šia žvaigžde. LIŪTŲ - dideli siekiai, dar didesnė valios stiprybė. Iš neigiamos pusės jie gali būti negailestingi, iš teigiamos - atrodo, o dažnai ir iš tikrųjų, būna humanistai. Moterys pasižymi egocentriškumu, su neabejotinu pasitikėjimu savo verte. Tačiau jos gali būti dosnios, tikinčios, kad geriau duoti, negiu imti. Šiek tiek pasigerinus, jos gali pakeisti savo požiūrį (bent jau kuriam laikui). Su jomis neverta ginčytis. Vyrai dažnai primena LIŪTĄ. Tik uždėkit jiems karčius - bus žvėrių karalius. Priverskit juoktis - jis riaumos, supykinkit - pasišiauš jo karčiai.
it's me. :>
-

Beatrix
- Lankytojas
-
- 309.00 Lt
» 2010 Bir 28, 11:24
Aš taip pat liūtukė 
-

Hugest
- Įsijaučiantis
-
- pakrantė
- 369.00 Lt
» 2010 Bir 28, 14:24
Martynas rašė:JAUTIS. Žemės ženklas, globojamas Veneros. Veneros įtaka pasireiškia tuo, kad šio ženklo žmonės gražūs, harmoningi.
Na, ginčytis labai nenorėčiau. Bet harmonija... Na, kažkuo ties šia vieta abejoju. Tai ištvermingas, užsispyręs, praktiškas žmogus.
Ištvermingas taip, užsispyręs taip. Praktiškas? Labai bijau, kad ne. Na, gal kartais. Jei nusiteikia įgyvendinti kokią idėją, jos nemeta.
Grynas melas. Reikia daug pastangų nors vienai idėjai užbaigt. Sunkiai išmušami iš vėžių, tačiau ilgai nepamiršta skriaudos. Mušk nemušęs, tikrai neišmusi. Bet skriaudą moku gan greit pamiršt jei reikia.  Stiprios valios, tačiau prieraišūs. Konservatyvūs ir pavydūs.
Taip, taip! Pavydumas... Kalbant apie savo pažįstamą jautį dėčiau didžiulį taip. Apie save... labai retai kada matau tikslą pavydėti. 
-
laimius1
- Lankytojas
-
- 119.00 Lt
» 2010 Bir 28, 17:46
Na aš irgi liūtas ir tinka viskas kas parašytą, tik va užmiršo pridėti kad liūtą kaip katiną užtenką paglostyti ir jis pasidaro meilus 
-

rika-E
- Dalyvis
-
- Vilnius
- 2,012.10 Lt
» 2010 Bir 28, 22:11
Aš tipiška skorpionė 
-

insomned
- Forumo gyventojas
-
- Vilnius
- 296.00 Lt
» 2010 Lie 01, 15:38
O aš - vėžys.:
-

meowolf
- Patyręs forumietis
-
- Kaunas
- 6,503.72 Lt
» 2010 Lie 03, 10:14
me too (cancer)
-

Artes
- ®espect
-
- ...netoli
- 30,325.57 Lt
» 2010 Lie 03, 18:44
Jungiuos prie vėžių! Šiaip nežinau, kiek atitinku visus aprašymus, nes jais beveik nesidomiu. Žinau tik tiek, kad mėgstu elgtis atvirkščiai nei kad iš manęs tikimasi. Kartais tai man net nenaudinga, bet jei kas nors manęs prašo elgtis vienaip, aš būtinai elgsiuos kitaip. Vėžys, ko norėt...
-

Draco'a
- Forumo gyventojas
-
- 1,004.53 Lt
» 2010 Lie 03, 22:40
žuvys. kartais sutampa, bet šiaip nelabai tikiu aš tais zodiakais.
-

adolfina
- ®espect
-
- 5,384.27 Lt
» 2010 Lie 04, 22:15
ŠAULYS Stichija – Ugnis Skaičius – 23 Globojanti planeta – Jupiteris Devizas: mėgstu gyvenimą, nes jame yra, ką veikti. Užduotis: tapti savo srities žinovu, mokytoju, vertingu informacijos laidininku. Vietovės: Lenkija, Italija, Kazachstanas, Vengrija, Ispanija, Arabijos pusiasalis, Slovakija, Pietų Korėja.
Būdinga: Šauliams turi būti visko daug – istorijos, paslapčių, valdžios, poezijos. Jie itin rūpinasi savo sveikata. Dažniausiai tai judrūs, sportiški žmonės. Jiems įprastas sveikas gyvenimo būdas. Šaulio ženklo žmonės dažnai orientuoti į dvasinius dalykus, domisi filosofija ir visada yra asmeninės tiesos ieškojime. Jie mėgsta mokytis, tačiau yra be galo nekantrūs. Šauliams labai svarbu turėti tikslą bei tikėti dalykais, kuriuos jie daro, tuomet jie negaili savęs. Kitaip jie nebus vertingi darbininkai. Šauliai mielai keliauja, susipažįsta su svetimomis kultūromis. Šie žmonės vertina tradicijas bei senus daiktus. Šauliai turi išreikštą laisvės siekimą ir neleidžia savęs apriboti. Dažniausiai jie nėra geri šeimininkai ir netgi užtrunka laiko, kol jie pripranta prie vieno partnerio. Taigi ir santuokai jie apsisprendžia negreit. Šaulio ženklo žmogus nuo mažų dienų rodo savo norą būti žmonių apsuptyje, dėmesio centre. Jiems sunku pakelti vienatvę. Šauliai iki pat senatvės sielos gilumoje lieka vaikais.
Charakterio bruožai: Šauliai linksmi, filosofiški, išdidūs, nuolat siekia laisvės ir neleidžia savęs apriboti. Kartais šiems žmonėms sunku susiplanuoti veiklą. Jie pasižymi tolerancija ir dosnumu, to paties tikisi ir iš savo artimųjų. Šauliai draugiški, gana atviri žmonės, tačiau kartais pernelyg impulsyvūs. Šauliai dažnai derina intelektą ir intuiciją, atsparūs nesėkmėms. Jie vertina sąžiningus, nuoširdžius žmones. Šauliai mėgsta pobūvius, nors ten labai nesireiškia ir lieka gan ramūs.
gan daug panašumų;DD
-

HeartShapedBox
- Įsijaučiantis
-
- 3,499.45 Lt
» 2010 Lie 05, 15:00
Stiprios valios, tačiau prieraišūs. Konservatyvūs ir pavydūs.
Taip, taip! Pavydumas... Kalbant apie savo pažįstamą jautį dėčiau didžiulį taip. Apie save... labai retai kada matau tikslą pavydėti.  [/quote] Aš irgi pažįstu vieną jautį, jei pavydi, tai kreivai žiūrėt pradeda, replikas numeta, visaip apšneka, kad juokinga pasidaro...  nors pati esu jautis, žinau pavydo jausmą, bet į tokie kraštutinumai ne man. 
-

barbii
- Įsijaučiantis
-
- 880.02 Lt
» 2010 Lie 05, 16:11
Aš LIŪTAS 
-

DcRee
- Aktyvus dalyvis
-
- Kaun...
- 1,746.00 Lt
» 2010 Lie 07, 00:49
Gimiau spalio atroje pusėje ir pataikiau į svarstyklių ženklą. Mieli gydytojai prognozavo, kad gimsiu 28d. kas reikštų skorpioną. Žodžiu vieną vakarą pagalvojau arba nepagalvojau "užkniso, reikia gimti" ir, nesvarbu kaip ten buvo, gimiau. Aišku, už tai vistiek buvau nubaustas savaite arešto inkubatoriuje. Bet kuriuo atveju, tada mokėjau tik gulėti, tai nelabai svarbu. Užtat esu svarstyklės ir mano charakteris horoskopuose traktuojamas visai kitaip. Bet man nerūpi. Norint visada galima rasti žmoguje to, kas ten parašyta. Aš žinau koks esu ir man nereikia kažkokių horoskopų, kad man pasakytų.
-

Ignas7
- Lankytojas
-
- Jonava
- 246.00 Lt
» 2010 Lie 10, 12:32
Na esu Svarstyklės, kai pdaugumo svarstyklių turiu gerą gėrio ir blogio supratimą, sugebu atskirti gerą nuo blogo, taip pat daugelis svarstyklių yra linkusios prie meno, mano manymu ženklas daug reiškia ir jau tai pastebėjęs aš esu, taip pat lemia ir vardas, data gimimo. Visa tai sukuria unikalią asmenybę ir todėl žmonės nėra vienodi, daug tiesos numerologijoje, tikrai verta pasidomėti 
‹ Diskusijos ‹ Gyvenimas
|
|
|