MiegasAs miegu 7-8 val.Savaitgaliais ilgiau .Uztenka pilnai.Daugiausiai esu nemiegojus 1para.Daugiausiai esu miegojus 15 val.Neturiu jokiu miego sutrikimu tik kartais persimiegu.NU paskui buna daug energijos ir lb gerai .Galiu uzmigti bet kokioj padety ir betkur.Pvz per sias kaledas uzmigau tiesiog prie stalo
Paskui atsibundu ziuriu viena prie stalo sedziu tamsoj ...Kiaules nepazadinoas paskutiniu metu labai daug miegu ypač per pamokas mokykloje.sako zmogui kad pailsėtu pakankamai reikia miegoti 6val o man tai 12 ir dar daugiau o einu gulti kuo anksciau bet vis vien akys merkiasi savaime bet kas gerai per tas puse metu nuo naujuju manes nevieno sykio nepagavo mokytoja kad miegu
![]() Miegociau visa gyvenima jajgu nepakeltu..
Jei neishmiegosiu bent 10h. lushiu belenkur ir belenkada.. nemiegojus daugiausiai tai gal tris paras.. bet ta trecia tai.. jei nedraugai buceu miegojus
oo ilgiausiai..apie 2 dienas.. sese tada pamane kad man letargo miegas ![]() Kiek valandų miegi? vasarą taui apie 10
D
Ar tau užtenka to laiko? tai ne
Kiek esi laiko daugiausiai nemiegojęs, kiek laiko daugiausiai miegojęs?iš kur man žinot? ;P Ar turi miego sutrikimų? nepasakyčiauu. Ar visą naktį nemiegojęs jauti dideles pasekmes, ar ne? gal . ‹ Diskusijos ‹ Gyvenimas |

Paskui atsibundu ziuriu viena prie stalo sedziu tamsoj ...Kiaules nepazadino

Ilgiausiai nemiegojau apie dvi paras.