MiegasMano miegas dažniausiai trunka 6-9 h.Maximum miegu iki 11h,nesu iš tų kuriem patinka ilgą laiką praleisti lovoje.Manau,užtenka,vis dėlto kartais nuovargis jaučias,bet čia manau ne dėl miego,o dėl praleistos dienos pobūdžio.O miegoti taipogi einu vėlokai,anksčiausiai 11h.
-------------------------------------- Siaip kai i mokykla eikia eiti tai miegu apie 8h. O per iseigines gal nuo 9 iki 10val. O miego sutrikimu lb daug turejau kai maza buvau. Mama pasakojo kad kiekviena nakti apie 23val. atsikeldavau ir miegodama bludint ir rekt visa gerkle pradedavau. O ryte nieko neatsimindavau. Gydytojai nieko gero napasakydavo o ilgainiui is to isaugau ir miegu gerai.
![]() nu man tai sunku su tuo miegu nes visada diena per trumpa nespeju nuveikti visko ko noriu... tai dazniausiai neissimiegu kai i sule reik tai dazniausiai miegu apie 6-5 valandas, o kadangi miegot megstu tai ir vaikstau tokia nei siokia nei tokia, bet manau pamazu priprantu prie miego trukumo ir vis maziau jauciasi jis man...
o siaip tai ilgiausiai nemiegojus esu turbut apie kkokias 14 valandas... pazadu pagerint rekorda, tik reikia vasaros sulaukt, kad paskui nenugriuciau kur sules koridorium eidama ![]() Miegu penkias-sesias valandas....daugiau miegoti negaliu..nu maksimaliai astuonias...kitaip jauciuosi pavargusi....Ilgiausiai esu nemiegojusi visikai 48 val....
miego sutrikimu neturiu..taciau sunku uzmigti kai nepadarau visko ka galejau per diena nuveikti..vat.. as paparastai miegu 7h, bet savaitgaliais pamiegu ir 10-11h, o per atostogas ir po12val, ilgiausiai esu ismiegojus 13h, o ilgiausiai nemiegojusi 2paras, palyginus, kad man miegas yra labai svarbus dalykas ir nepamiegojus blogai jauciuosi, tai takart (nemiegojus dvi paras) as atrodziau pakenciamai ir jauciausi visai normaliai... taip kad, galima daryti isvadas, jog jaunas organizmas istvermingas ir gali ilgai buti be poilsio. bet manau, kad miegas yra labai svarbus musu groziui ir sveikatai, juk kad ir kokia sunki diena bebutu, pamiegam per nakti, o ryte atsikelia vel kaip naujai gime, galim imtis darbu, o nuovargio kaip nebuta...
‹ Diskusijos ‹ Gyvenimas |

o siaip tai ilgiausiai nemiegojus esu turbut apie kkokias 14 valandas... pazadu pagerint rekorda, tik reikia vasaros sulaukt, kad paskui nenugriuciau kur sules koridorium eidama