Diskusijos Grožis ir sveikata

Drabužių parduotuvės

Vartotojo avataras

MuOn

®espect

Vilnius

21,478.95 Lt

Standartinė » 2010 Rgs 01, 20:45

Nes manau parduotuvėse pagaminti dydžiai pagal standartines apimtis.. Tu galbūt liesa ir kūdutė tokia, tai sunku rasti, nu arba atvirkščiai.
Aš visada randu ant savęs, man tinka arba 36 arba 38 dydis. O grariūnuose nėra gražių džinsų beveik, arba greit plyšta jie man.

--------------------------------------

Vartotojo avataras

Miyuki.

Patyręs forumietis

Tokyo

10,630.92 Lt

Standartinė » 2010 Rgs 01, 21:42

Nepatariu pirkti džinsų iš Effigy - po savaitės per kelius ir šlaunis suplyšo.. :D

Vartotojo avataras

bebop

Aktyvus dalyvis

Vilnius

3,218.31 Lt

Standartinė » 2010 Rgs 02, 11:40

bebop rašė:X-club shop,instinktas, dar internetinės parduotuvės (pvz.blue-tomato),o taip tai pro visas prasieinu. Cropp town, Peek & Cloppenburg, house, Pull & Bear ir kt.

+ surfwax. super gera parduotuvė :sweeet:

Vartotojo avataras

Pukuse

®espect

Vilnius

-5.00 Lt

Standartinė » 2010 Rgs 02, 14:42

MuOn rašė:Nes manau parduotuvėse pagaminti dydžiai pagal standartines apimtis.. Tu galbūt liesa ir kūdutė tokia, tai sunku rasti, nu arba atvirkščiai.
Aš visada randu ant savęs, man tinka arba 36 arba 38 dydis. O grariūnuose nėra gražių džinsų beveik, arba greit plyšta jie man.

Man tai yra gražių, kai nemėgstu plėšytų ir su lopais ir t.t. Paprastus tiesiog.

Vartotojo avataras

Nyan.

Forumo gyventojas

1,395.64 Lt

Standartinė » 2010 Rgs 02, 21:10

Miyuki. rašė:Nepatariu pirkti džinsų iš Effigy - po savaitės per kelius ir šlaunis suplyšo.. :D

Joo.. Man irgi taip buvo :D

Vartotojo avataras

Gabe7

Forumo gyventojas

33,236.51 Lt

Standartinė » 2010 Rgs 13, 20:42

Dievinu Tally Weijl,ypač puikus džinsų kainos, kokybės ir grožio santykis. :] Terranovą ir New Yorkeri laikyčiau pačiom prasčiausioj parduotuvėj.

Vartotojo avataras

Fobija.

Forumo gyventojas

Kaunas.

4,233.51 Lt

Standartinė » 2010 Rgs 14, 19:21

Pukuse~Tu gal žema labai? nes keista kažkaip.. aš pvz. visad randu akropoly džinsus..
Ir kiek pažįstų žmonių randa. o.O

Dėl Terranovos prastumo pritariu.Nelb geraa.
Bet esu ten pirkus megztuką,kelnes ir maikutę berods tai viskas okk. Bet šiaip kaip parduotuvė bendrai-nepatinka. Laaaabai retai galiu rast kažką tinkamo. O ir šiaip dažniausiai neužeinu net.

Vartotojo avataras

cloudmaker

Aktyvus dalyvis

930.65 Lt

Standartinė » 2010 Rgs 15, 18:45

Nemėgstu taškytis visą dieną po parduotuves. Jei ko prireikia, nueinu į kokią "Aprangą" ar "Lindex" ir randu ko reikia. Tikrai ilgai nesitrinu

Vartotojo avataras

Pukuse

®espect

Vilnius

-5.00 Lt

Standartinė » 2010 Rgs 15, 23:32

Fobija. rašė:Pukuse~Tu gal žema labai? nes keista kažkaip.. aš pvz. visad randu akropoly džinsus..
Ir kiek pažįstų žmonių randa. o.O

Dėl Terranovos prastumo pritariu.Nelb geraa.
Bet esu ten pirkus megztuką,kelnes ir maikutę berods tai viskas okk. Bet šiaip kaip parduotuvė bendrai-nepatinka. Laaaabai retai galiu rast kažką tinkamo. O ir šiaip dažniausiai neužeinu net.

Nu nelabai žema, vasaros pradžioj 1,65 buvo tai dabar tikrai keliais cm aukštesnė turėčiau būt. O ir mano visas ūgis beveik iš kojų ir susidaro. ; DD

Vartotojo avataras

cloudmaker

Aktyvus dalyvis

930.65 Lt

Standartinė » 2010 Rgs 16, 17:04

Gerai jum, kauniečiam, vilniečiam :D turit daaaugybę parduotuvių :D o panevėžy "Babilone" kelios parduotuvės tik.. Su tiek ir tenkinamės

Vartotojo avataras

rausvas.katinėlis

Aktyvus dalyvis

9,634.98 Lt

Standartinė » 2010 Rgs 17, 00:45

eeeei, nevaryk, babilonas yra gėris :D
beje, atsidarė New Yorker'is? :-)

Vartotojo avataras

cloudmaker

Aktyvus dalyvis

930.65 Lt

Standartinė » 2010 Rgs 17, 14:02

"babilone"? :D kiek man žinoma ne. Šesštadienį varau prekintis, tai pažiūrėsiu :D

Vartotojo avataras

rausvas.katinėlis

Aktyvus dalyvis

9,634.98 Lt

Standartinė » 2010 Rgs 17, 14:55

bet aš tai labai nustebau, kad babile šita pardė atsidarys. Jau senai galvojau galvojau, kad galėtų kažkas iš populiaresnių pradėt veikt... o kai tai iš tikrųjų vyksta sunku suvokt :D

Vartotojo avataras

Gabe7

Forumo gyventojas

33,236.51 Lt

Standartinė » 2010 Rgs 17, 15:16

:DDDD nepirkit jūs nieko tam new yorke'ry.Tas pats skudurynas,tik gražiau patiektas. :] Daugumos rūbų ten,jei paskaitytumėte etiketes,net neleidžiama plauti su skalbimo mašina.O jei jau pirksit tai galit imti dviem dydžiais didesnius rūbus - susitrauks. :D Bet su džinsais yra atvirkščiai. :] po poros savaičių kabės kaip bulvių maišas. :D Vienintelis geras dalykas ten,tai akcijos apatiniam trikotažui. :D

Vartotojo avataras

cloudmaker

Aktyvus dalyvis

930.65 Lt

Standartinė » 2010 Rgs 17, 15:17

Ačiū už patarimą :D

Diskusijos Grožis ir sveikata

Linksmas.net on Facebook  Tapk gerbėju

Šiandien:

Imagination.lt

Dabar prisijungę

Šiuo metu prisijungę 0 narių :: 0 registruotų, 0 slaptų ir 0 svečių