Diskusijos Grožis ir sveikata

Drabužių parduotuvės

msesyte

Apšilinėjantis

647.00 Lt

Standartinė » 2013 Lie 03, 15:49

pas mane labai daug vietu kur perku rubus :) megiamiausios vietos butu stradivarius, vero moda, bershka, reserved, new yourker, jei is interneto tai tikriausiai varle.lt, nes dar is ebay nieko nesisiunciu :)

--------------------------------------

joana93

Apšilinėjantis

712.00 Lt

Standartinė » 2013 Gru 13, 01:29

nemanau kad galima konkreciai ivardyti sita parduotuve bloga, o vat ten ta ana yra gera... tai nelogiska, nes kiekviena karta apsipirkinejimo kokybe vis kita... kiekvienoje parduotuveje galima rasti kazka gero ir kokybisko,... pavyzdziui i varle.lt skeptiskai pati ziurejau bet po kai kurio laiko ir keliu pirkiniu, tai tapo viena mylimiausiu parduotuviu

Simona24

Lankytojas

254.00 Lt

Standartinė » 2015 Sau 24, 10:20

Baltai*Raudonas rašė:Kaip mačiau tokios nebuvo temos.

Kokiose parduotuvėse apsipirkinėjat? Kokiose parduotuvėse geriausia pikrti tą ir tą? Kokios blogos parduotuvės ? ir panašiai...

Šiaip man labiausiai patinka Stradivarijus. Ten kelnių ilgis kur kas ilgesnis nei kokiame NewYorker. . :) O megztukai New Yorker puikiai nešiojasi, kainos geros. O per išpardavimus išvis tyliu, kiek visko gali gauti už itin mažą kainą :) Aišku ir Humanos nepraeinu pro šalį. Nerealių aksesuarų susirandu. Draugės aikčioja kaip gražu ir originalu. Crop Town drabužių kokybe dėja nusivylusi esu..;/ Internetu perku seksualų apatinį trikotažą. Taip taip.. Seksualų ;D Mano viena iš mėgstamiausių parduotuvių yra http://www.fashion2get.lt/apatinis-trikotazas. Ten nerealūs modeliukai būna, o jei paprašai - visada ir nuolaidėlę padaro :)

Diskusijos Grožis ir sveikata

Linksmas.net on Facebook  Tapk gerbėju

Šiandien:

Imagination.lt

Dabar prisijungę

Šiuo metu prisijungę 0 narių :: 0 registruotų, 0 slaptų ir 0 svečių
Daugiausia vartotojų (555) buvo 2010 Bir 02, 09:13

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių