Nes manau parduotuvėse pagaminti dydžiai pagal standartines apimtis.. Tu galbūt liesa ir kūdutė tokia, tai sunku rasti, nu arba atvirkščiai.
Aš visada randu ant savęs, man tinka arba 36 arba 38 dydis. O grariūnuose nėra gražių džinsų beveik, arba greit plyšta jie man.
Drabužių parduotuvės
Man tai yra gražių, kai nemėgstu plėšytų ir su lopais ir t.t. Paprastus tiesiog. Pukuse~Tu gal žema labai? nes keista kažkaip.. aš pvz. visad randu akropoly džinsus..
Ir kiek pažįstų žmonių randa. o.O Dėl Terranovos prastumo pritariu.Nelb geraa. Bet esu ten pirkus megztuką,kelnes ir maikutę berods tai viskas okk. Bet šiaip kaip parduotuvė bendrai-nepatinka. Laaaabai retai galiu rast kažką tinkamo. O ir šiaip dažniausiai neužeinu net.
Nu nelabai žema, vasaros pradžioj 1,65 buvo tai dabar tikrai keliais cm aukštesnė turėčiau būt. O ir mano visas ūgis beveik iš kojų ir susidaro. ; DD DDD nepirkit jūs nieko tam new yorke'ry.Tas pats skudurynas,tik gražiau patiektas. :] Daugumos rūbų ten,jei paskaitytumėte etiketes,net neleidžiama plauti su skalbimo mašina.O jei jau pirksit tai galit imti dviem dydžiais didesnius rūbus - susitrauks. Bet su džinsais yra atvirkščiai. :] po poros savaičių kabės kaip bulvių maišas. Vienintelis geras dalykas ten,tai akcijos apatiniam trikotažui. ![]() ‹ Diskusijos ‹ Grožis ir sveikata |