Mokytojas ar Mokytoja?
61 pranešimai(ų)
• Puslapis 4 iš 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Anksčiau nežinoju, tas pats buvo, o dabr manau kad mokytoja. Nes yra tikrai labai nedaug fainų mokytojų vyrų. Turėjau kūno kultūros mokytoją (jį), tai tipo labai humoristu dėdavosi, nors visai nejuokinga. Tadad tikybos mokytojas visada vaidina perdėtai, grimasas kraipo ir t.t. . Tai pirma pusiau juokinga būdavo, o dabar jau žiauriai užkniso. O trečias mokytojas - tai kitos grupės anglų, sakė grynas gėjus. (aš ir pritariu, bent iš matymo). Pagyrūnas, mirksi kas 5 sekundes, truputį koketiškai viskąlaik šypsosi, glostosi savo pusilgę bazdelę, moteriškas balsas. Taip kad, normalaus mokytojo (jo) per 8 metus kaip ir neturėjau.
Paskutinį kartą redagavo Pukuse 2010 Rgs 08, 19:43. Iš viso redaguota 1 kartą.
Šiais metais 3 mokytojais vyrais daugiau man pamokų veda.
Mokytojai veda: matematiką (mokytojas jaunas, visai neseniai baigęs universitetą, bet matos, kad labai geranoriškas, labai stengiasi, kad mes suprastumėm viską. Vakar mums paskyrė "bausmę", už tai, kad praitą dieną kašio išleido žiūrėt, o tai buvo toks patikrinimas, bet pažymių sakė nerašys... Ot žiauri bausmė. ;D ), ekonomiką (mokytojas ne jaunas, žydas (kaip tik ekonomiką jam ir vest), bet labai moka pritraukti dėmesį, šiek tiek ir pajuokauja), pilietiškumą ( neatrodė labai geras mokytojas, bet buvo per jo pamoką labai juokinga, jis vis kabinėjos, pvz. kai ant lapo užsirašėm vardus ir pavardes, tai skaitė ir raštą kai kurių kritikavo ;D), geografiją (labai aktyvus, daug keliauja, beveik visos mokyklos kelionės su juo vyksta. O per pamokas jis žiūri gan griežtai, bet visada teisingai, kartais ir pajuokauja - kviečia atsakinėt, sako "ateik į pasimatymą su manim" (aišku, tik mergom), fiziką (daugiausia reikalauja uždavinių, o ne teorijos (man taip daug geriau), labai stengiasi paaiškinti. Dar niekada taip gerai nesupratau fizikos ;D). Nors ir mokytojų (moterų) būna labai fainų, ir ne viena, bet sakyčiau, kad labiau patinka vyrų mokytojų pamokos. man atrodo tai ne nuo lyties, o nuo to, koks žmogus yra priklauso. nes teko matyt visokių mokytojų vyrų ir moterų. neišskirčiau kurie geriau moko/bendrauja. nes dar iš anos mokyklos visą gyvenimą jaučiu atsiminsiu (gerąja prasme) vieną mokytoją moterį ir vieną - vyrą. tad nežinau, manau turėtų būti ir moterų, ir vyrų mokytojų.
Koks skirtumas?
Jau gal kokius du metus turiu daugiau mokytoju vyru, nei mokytoju moteru (tik dvi pamokos). Viena mokytoja visai nebloga, bet kita tai grr kaip neapkenciu. Siaip nezinau ar labai jau didelis skirtumas yra. Priklauso nuo zmogaus sugebejimo sudominti ir iteikti informacija.
61 pranešimai(ų)
• Puslapis 4 iš 5 • 1, 2, 3, 4, 5
‹ Įvairūs ‹ Studijos, mokykla |